نیک فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

نیک فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

پایان نامه مقایسه تاثیر بسته بندی فیلم های نانونقره و پلی اتیلن معمولی بر رشد انواع قارچ نان

اختصاصی از نیک فایل پایان نامه مقایسه تاثیر بسته بندی فیلم های نانونقره و پلی اتیلن معمولی بر رشد انواع قارچ نان دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پایان نامه مقایسه تاثیر بسته بندی فیلم های نانونقره و پلی اتیلن معمولی بر رشد انواع قارچ نان


پایان نامه مقایسه تاثیر بسته بندی فیلم های نانونقره و پلی اتیلن معمولی بر رشد انواع قارچ نان

 

 

 

 

 


فرمت فایل : WORD (قابل ویرایش)

تعداد صفحات:92

پایان نامه جهت اخذ درجه کارشناسی ارشد رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی


فهرست مطالب:
1- فصل اول: مقدمه و بیان مسئله    1
1-1 بیان مسئله    2
1-1-1 زمینه تحقیق    2
1-1-2 دلایل انتخاب موضوع    30
1-1-3 پیش زمینه    31
1-1-4 نارسائی های موجود در زمینه موضوع    32
1-1-5 ضرورت انجام کار    32
1-2 اهداف    33
1-3 فرضیات    33
2- فصل دوم: بررسی متون    34
2-1 عوامل موثر بر ماندگاری نان    35
2-1-1 میکروارگانیسم ها    35
2-1-2 بیاتی نان    36
2-2 مختصری از روش های بسته بندی نان    37
2-3 روش های سنتی و مرسوم برای افزایش ماندگاری نان    37
2-3-1 بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده(MAP)    37
2-3-2 افزودنی های ضدمیکروبی    38
2-3-3 بسته بندی فعال    39
2-4 استفاده از نانوکامپوزیت ها در بسته بندی    41
2-5 اثر نانوکامپوزیت روی میکروارگانیسم ها:    42
2-6 استفاده از نانوکامپوزیت ها به عنوان عوامل ضدمیکروبی در بسته بندی    45
2-7 مخاطرات استفاده از نانوکامپوزیت ها در بسته بندی مواد غذایی    49
3- فصل سوم: روش پژوهش    52
3-1 نوع پژوهش    53
3-2 مراحل انجام پژوهش    53
3-2-1 جامعه و محیط انجام پژوهش    53
3-2-2 روش نمونه گیری و حجم نمونه    53
3-2-3 اصول آزمون    54
3-2-4 مواد و وسایل    54
3-2-5 روش انجام آزمون    55
3-2-6 روش تحلیل داده ها    57
3-3 امکانات و محدودیت های پژوهش    57
3-3-1 امکانات پژوهش    57
3-3-2 محدودیت های پژوهش    57
3-4 ملاحضات اخلاقی    58
3-5 تعریف واژه ها    58
4- فصل چهارم: یافته ها    59
4-1 تاثیر نوع فیلم روی فلور قارچی نان    60
4-2 تاثیر مدت نگهداری بر  فلور قارچی نان    63
4-3 تاثیر نوع نان بر فلور قارچی    64
4-4 تاثیر نوع قارچ بر میزان رشد    74
5- فصل پنجم: بحث، نتیجه گیری و ارائه پیشنهاد ها    76
5-1 بحث    77
5-2 نتیجه گیری و پیشنهادات    82
منابع.....................................................................................................................................................83
   
فهرست جداول:
جدول1-1 مقایسه اندازه¬ها از ماکرو تا مولکول    4
جدول1-2 اصول نامگذاری نوع فیلم¬های بکار رفته در پژوهش    56
جدول 4-1 مقایسه میانگین رشدانواع قارچ درطول دوره نگهداری بر حسب پوشش بسته¬بندی    60
جدول4-2 نتایج آزمون های تعقیبی    62
جدول4-3 مقایسه میانگین رشد انواع قارچ در طول دوره نگهداری    63
جدول 4-4 نتایج آزمون های تعقیبی    64
جدول 4-5 مقایسه میانگین فلور قارچی در انواع نان    65
جدول 4-6 نتایج آزمون های تعقیبی    66
جدول 4-7 مقایسه میانگین رشد هر یک از انواع قارچ رشد یافته در انواع نان    70
جدول 4-8 نتایج آزمون های تعقیبی    72
جدول 4-9 مقایسه اختلاف رشد قارچ¬ها با یکدیگر به روش بونفرونی    75

فهرست نمودار ها  و عکس ها:
نمودار1-1 تقسیم¬بندی نان های مسطح    2
نمودار1-2 طبقه¬بندی نانومواد که گستردگی حیطه¬های آن    6
نمودار1-3 طبقه¬بندی زمینه¬های مختلف فناوری    12
نمودار4-1 مقایسه میزان رشد انواع قارچ در پوشش های 3%، 5%، 10% و پلی¬اتیلن در کل دوره نگهداری و به تفکیک روز    63
نمودار 4-2 مقایسه کلی میانگین فلور قارچی در مدت نگهداری    64
نمودار 4-3 مقایسه تاثیر نوع نان بر میانگین فلور قارچی    65
نمودار 4-4 تاثیر نوع نان  بربری بر فلور قارچی    67
نمودار 4-5 تاثیر نوع نان سنگک بر فلور قارچی    67
نمودار 4-6 تاثیر نوع نان تافتون بر فلور قارچی    68
نمودار 4-7 تاثیر نوع نان باگت بر فلور قارچی    68
نمودار 4-8 تاثیر نوع نان تست بر فلور قارچی    69
نمودار 4-9 تاثیر نوع نان جو بر فلور قارچی    69
نمودار 4-10 میزان رشد انواع قارچ در کل دوره نگهداری    74

 

چکیده                                                                                             
مقدمه: در این پژوهش با توجه به خاصیت ضد¬میکروبی و مقاومت بسته¬های محتوی نانوذرات نقره بر پایه دی اکسید تیتانیوم در مقابل نفوذ گازها از جمله اکسیژن، تاثیر این بسته¬ها بر فلور قارچی نان¬های مصرفی با بسته¬های پلی¬اتیلن رایج مورد مقایسه قرار گرفت. این مطالعه تجربی در رابطه با افزایش زمان ماندگاری نان¬های مصرفی به اجرا در آمده است.
مواد و روش¬ها: ابتدا بصورت تصادفی از 6 نوع نان تولیدی 12 نانوایی منطقه 2 شهر تهران، تعداد 144 نمونه قرص نان  تهیه شد. نمونه های نان اخذ شده در پوشش¬های نانویی 3% ، 5% ، 10% و پلی¬اتیلن معمولی(شاهد) قرار داده شد و در روزهای 1، 3، 7، 14 و 28 در سه تکرار بر اساس استاندارد ملی ایران تحت کنترل و آزمایشات میکروبی قرار گرفت.
یافته ها: نتایج نشان داد که اثر نوع فیلم و مدت نگهداری به عنوان عوامل اصلی بر فلور قارچی نان معنی¬دار بوده است. کمترین میزان رشد انواع قارچ با 14 درصد مربوط به فیلم نانویی 10درصد و بیشترین میزان رشد انواع قارچ با 42 درصد مربوط به پوشش پلی¬اتیلن می باشد(001/0P<). با افزایش مدت روزهای نگهداری تعداد انواع قارچ افزایش یافته است ولی این افزایش در اکثر موارد در نوع نان و نوع قارچ یکسان نبود و تفاوت معنی¬داری با یکدیگر داشت(001/0 P=).
نتیجه¬گیری: با توجه به نتایج بدست آمده چنین می¬توان گفت که استفاده از پوشش¬های حاوی نانوذرات نقره بر پایه دی¬اکسیدتیتانیوم برای بسته¬بندی نان با توجه به افزایش روز افزون جمعیت و در راستای ارتقای امنیت غذایی نسبت به پوشش¬های پلی¬اتیلن ارجعیت دارد و استفاده از این نوع پوشش¬ها در صنایع پخت توصیه می¬گردد.
کلید واژگان: زمان ماندگاری، فیلم¬های نانویی، قارچ، نانوذرات نقره، نان


دانلود با لینک مستقیم


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد