![آموزش جامع نرم افزار Digsilent](../prod-images/513628.jpg)
آموزش جامع نرم افزار Digsilent
تهیه و تنظیم: دکتر مصطفی عیدیانی
40 صفحه
آموزش جامع نرم افزار Digsilent
آموزش جامع نرم افزار Digsilent
تهیه و تنظیم: دکتر مصطفی عیدیانی
40 صفحه
دقت یک موضوع اصلی مورد علاقه برای روان شناسان و محققان رفتار حرکتی است . صد سال پیش ویلیام جونز 1890 یکی از اولین و مشهور ترین روان شناسان تجربی می نویسد:
هر کسی میداند که دقت چیست. این تعیین موقعیت به وسیله تفکر به روشی روشن و واضح در اهداف ممکن پشت سر هم یا تربیت تفکر می باشد. تمرکز کردن و چیزی را کانون توجه قراردادن از روی آگاهی به عنوان اصول اصلی هستند.
این از بعضی چیزها به منظور این که به طور مؤثر با دیگران همراه باشیم به وجود می آید.
انواع دقت :
اما آیا هر کسی میداند توجه و دقت چیست؟همانطورکه نورمن (1976) و موری(1970)اشاره کرده اند. تعاریف متفاوتی از دقت وجود دارد و مردم از این اصطلاح در روشهای گوناگونی استفاده میکنند .به هر حال خصوصیاتی از این پدیده وجود دارد که دارای اهمیت می باشند.
یکی از این ها مفهوم دقت است که محدود می باشد: ما میتوانیم فقط به یک چیز در یک زمان توجه نماییم یا در یک زمان یک چیز را مورد تفکر قرار دهیم . در اصطلاح رفتار حرکتی ما قویاً محدود به تعدادی از چیزها هستیم که در یک زمان ارائه شده میتوانیم انجام دهیم. اگر چه بعضی ظرفیت ها می توانند بر این پیشی بگیرد.اگر فعالیت زیادی صورت گیرد.
انواع دقت :
دقت و آگاهی
دقت به عنوان تلاش و انگیزش
دقت به عنوان یک ظرفیت یا منبع
تداخل به عنوان اندازه گیری دقت
تداخل ساختاری و تداخل ظرفیتی
دقت انتخابی:
تئوریهای دقت
تئوریهای فیلتر (صافی) شبکه ای مجزا:
تخصیص انعطاف پذیر ظرفیت:
تئوریهای چند منبعی:
شامل 12 صفحه فایل word
گوشت ماده پروتئینی و با ارزشی است که از عضلات حیوانات اسکلت دار تهیه و تولید میشود و یکی از اصلی ترین و مهم ترین منابع تأمین کننده پروتئین با منشأ حیوانی در غذای روزانه بشر است. غدد و سایر اندامهای دام مانند زبان، کبد، مغز و ... نیز جزء گوشت محسوب میشوند. گوشت علاوه بر پروتئین دارای مقدار قابل ملاحظهای از مواد معدنی و ویتامینها و ... برای بدن میباشد. و از چربی آن به عنوان تولید انرژی نیز استفاده میشود. در بعضی از کشورها از چربی بیشتر در جهت مصارف صنعتی بهره گیری مینمایند، به همین دلیل آن را در زمره کاملترین و بهترین مواد غذایی طبقه بندی نمودهاند.
ارزش غذایی پروتئین گوشت نسبت به پروتئین گیاهی به مراتب بالاتر میباشد زیرا در تغذیه انسان علاوه بر کمیت، مسئله کیفیت پروتئینها نیز مطرح است. میزان ترکیبات چربی حیوانی بستگی به نوع، نژاد و تغذیه وام داشتند و اغلب از تری گلیسریدها که ترکیبی از گلیسیرین و اسیدهای چرب میباشند تشکیل شده است. بعضی از اسیدهای چرب مانند اسیدلینولنیک، اسیدلینولئیک و اسید آراشیدونیک که تحت عنوان «گروه ویتامین F » نیز نامگذاری شدهاند برای بدن انسان بسیار ضروری بوده و می بایست حتماً از راه مواد غذایی وارد بدن گردند. چربیهای گیاهی معمولاً حاوی مقادیر بیشتری از این گونه اسیدهای چرب میباشند.
مواد معدنی گوشت به صورت ترکیبات آلی و املاح معدنی وجود دارند. نمکهای معدنی بیشتر در ثابت نگه داشتن فشار اسمزی سلولها مؤثر میباشند و علاوه بر آن یونهای آن در متابولیسم و انقباضات ماهیچهای نقش بسزایی دارند. کمبود این مواد در بدن باعث اختلال در رشد بدن و قوای جنسی میشود.
مصرف گوشت اگر متعادل باشد اثرات مفیدی در اعضاء و دستگاههای بدن و رشد و سلامت جسمی و فکری انسان خواهد داشت. مثلاً در مصرف 100 گرم گوشت پخته شده حدوداً 50 درصد پروتئین مورد نیاز روزانه بدن و مقداری روی و ویتامینهای تیامین، 12B ریبوفلاوین،6B و حدود 15 درصد یا بیشتر آهن وجود دارد.
گوشت مرغ و ماهی نسبت به گوشت قرمز آهن کمتری دارد. افرادی که رژیم غذایی خاصی ندارند باید در جیره غذایی روزانه خود مقداری گوشت در نظر بگیرند زیرا کمبود مصرف گوشت موجب ضعف، خستگی و در نهایت برخی از بیماریها خواهد گشت افراط در خوردن آن نیز خطرناک و مضر است.
______________________________
فهرست:
مقدمه و کلیات
گوشت
تاریخچه پیدایش صنعت سوسیس و کالباس در ایران و جهان
سوسیس و کالباس – ویژگیها و روشهای آزمون
تاریخچة تأسیس و بهره برداری کارخانة فرآوردههای گوشتی
آئین کار و شرایط بهداشتی تولید در کارگاهها و کارخانههای
فرآوردههای گوشتی
خط تولید فرآوردههای گوشتی
دستگاهها و تجهیزات مورد نیاز
مواد تشکیل دهنده اصلی فرآوردههای گوشتی
پروسه تولید
مراحل خط تولید کارخانه فرآوردههای گوشتی میکائیلیان
آزمایشات شیمیایی و میکروبی
گوشت قرمز و فرآوردههای آن – روش نمونه برداری
آزمایش های شیمیایی
آزمایشهای میکروبی
نتیجه گیری – انتقادات و پیشنهادات
منابع
ضمایم
______________
شامل 150 صفحه فایل Word
پروژه ی مرکز محلّه ی راد با مساحتی حدود 2000متر مربع در خیابان وحدت 17 در حال اجرا است.
این پروزه شامل محوطه سازی مرکز محلّه، اجرای فضای سبز در جلوی مجتمع تجاری- مسکونی پیمان و همچنین اجرای آسفالت خیابان وحدت 17 می باشد.
در این پروژه دو مسیر کانال برای تخلیه ی آب های سطحی وجود دارد که در حال حاضر حدود 77 متر از این طول اجرا شده است.در طول پروژه با مفاهیم زیر سرو کار داریم:
آجرکاری
آسفالت
آشنایی با استاندارد های موجود برای مصالح مصرفی در لایه های اساس و زیر اساس
آشنایی با مصالح لایه ی اساس و زیر اساس
پی سازی
روسازی های انعطاف پذیر
نقشه برداری
و...
___________________
شامل 35 صفحه فایل Word و 25 اسلاید
واحد کنترل هشدار دهنده یا به اختصار ACU مجموعه ای است الکترونیکی کاربردی که اطلاعاتی را براساس شرایط محیطی- فیزیکی از طرف سنسورها و کلیدهای لا دری که در واقع وروردیهای ACU می باشند دریافت کرده و پس از تجزیه و تحلیل شدن آنها- توسط خروجیها ACU که همان صفحه نمایش- آژیر و غیره می باشند بصورت سمعی و بصری بر روی صفحه نمایش کریستالی مایع یاLCD واحد کنترل هشدار دهنده نمایان می شود. سیستم موجود در خودرو سمند دارای چندین قابلیت و عملکرد بوده که از طریق اجزای تشکیل دهنده آن به انجام می رسد.
__________________________________
فهرست مطالب:
فصل اول: معرفی واحد کنترل هشدار دهنده یا A.C.U
1-1- واحد کنترل هشدار دهنده یا ACU
1-2- آژیر با باتری پشتیبان
1-3- واحد کنترل فقل یا CLCU
1-4 قفل اتوماتیک یا AUTOLOCK
1-5- یابنده خودرو یا CARFINDER
1-6- ورودیها یا INPUTS
1-7- خروجیها یا OUTPUTS
فصل دوم: وظایف واحد کنترل هشدار یا ACU
2-1- مد یا حالت امنیتی خودرو
2-2 منوها با فهرست عناوینی که جهت راحتی راننده در نظر گرفته شده است
2-3- اعلام خطاهای موجود در حین رانندگی
فصل سوم: شرح منوها و فهرست های موجود در ACU
3-1- فیوز
3-2- رله
فصل چهارم: جعبه فیوزها و رله های موجود در خودرو سمند
4-1- جعبه فیوزها
4-2- جعبه رله ها
فصل پنجم: دسته سیمهای موجود در خودرو سمند
فصل ششم: رنگ ها و کدهای استاندارد در خودرو سمند
6-1- علائم استاندارد در خودرو سمند
6-2- کدها
6-3- رنگ های استاندارد در خودرو سمند
فصل هفتم: قطعات تشکیل دهنده مدارهای ACU کولر- قفل مرکزی و محل نصب آنها
7-1- قطعات تشکیل دهنده مدار برقی واحد کنترل قفل مرکز نصب آنها
7-2- قطعات تشکیل دهنده مدار برقی
کولر و محل نصب آنها
7-3- قطعات تشکل دهنده مدار برقی
واحد کنترل هشدار دهنده و محل نصب آنها
فصل هشتم: تست برخی از قطعات تشکیل دهنده مدارهای ACU- کولر- قفل مرکزی
1-8- روش تست بعضی از قطعات تشکیل دهنده مدار برقی واحد کنترل قفل مرکزی
8-2- روش تست قطعات تشکیل دهنده مدار برقی کولر
8-3- روش تست قطعات تشکیل دهنده مدار برقی واحد کنترل هشدار دهنده
فصل نهم: شرح عملکرد مدار الکتریکی ACU
9-1- عملکرد مدار هشدار دهنده
9-2- پایه های سوکت 12 پینی مشکی رنگ
9-3- پایه های سوکت 16 پینی مشکی رنگ
فصل دهم: نحوه عیب یابی برخی از عیوب مدارهای ACU – کولر- قفل مرکزی
10-1- واحد کنترل قفل مرکزی
کولر
10-3- واحد کنترل هشدار دهنده
_______________________
تعداد 50 صفحه فایل Word