نیک فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

نیک فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

پروژه کارآفرینی وطرح توجیهی فراورده های لبنی

اختصاصی از نیک فایل پروژه کارآفرینی وطرح توجیهی فراورده های لبنی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پروژه کارآفرینی وطرح توجیهی فراورده های لبنی


پروژه کارآفرینی وطرح توجیهی فراورده های لبنی

دانلود پروژه کارآفرینی وطرح توجیهی فراورده های لبنی بافرمت ورد وقابل ویرایش تعدادصفحات 150

این پروژه کار آفرینی هم در قالب درس کار آفرینی دانشجویان عزیز قابل ارائه میباشد و هم میتوان به عنوان طرح توجیهی برای دریافت وام های اشتغالزایی به سازمان مورد تقاضا ارائه نمود

مقدمه:

به نام خالق هستی که شیر را نوشیدنی گوارا گردانید تا اهل ایمان را عبرتی از قدرت لایزال او باشد و بهشتیان را به نهرهای آن وعده داد تا لذت رضوان خویش را کامل گرداند. اگرچه این نوشیدنی حیات بخش، منبع غنی از ترکیبات مورد نیاز بدن بوده ودانشمندان هر روز ابعاد تازه ای از اسرار این غذای کامل را کشف و به جوامع ارائه می دهند متاسفانه به دلیل عدم آگاهی مصرف سرانه آن در ایران حدود نصف استانداردهای مطلوب می باشد. پوکی استخوان –  بیماری خاموش : زنان هشت برابر بیشتر از مردان دچار پوکی استخوان می شوند: به اعتقاد محققان، احتمال دچار شدن به پوکی استخوان در موارد زیر بیشتر است: سن بیش از 50 سال، زن بودن، یائسگی، نخوردن یا کم خوردن لبنیات، قرار نگرفتن در معرض نور مستقیم خورشید، جثه کوچک،پوست روشن،ورزش نکردن،سیگار کشیدن، استفاده دراز مدت از داروهای ضد انعقاد(کوروتون)، داشتن افراد مبتلا به پوکی استخوان در میان خویشاوندان، استفاده از غذاهای پر نمک،نوشیدن الکل و قهوه زیاد و بعضی از اختلالات هورمونی مانند پرکاری تیروئید و کم کاری غدد جنسی. درپوکی استخوان ، استخوان ها به شدت شکننده می شوند و ممکن است با ضربه های کوچک و حتی خود به خود بشکنند،کلسیم در این میان برای بازسازی و استحکام استخوان از اهمیت ویژه ای برخوردار است. اگر کلسیم بدن کافی نباشد استخوان پوک و شکننده می شود. پوکی استخوان علامتی ندارد. یک نکته بازدارنده در جهت اطلاع از این بیماری این است که معمولا شخص بعد از شکستگی به وجود آن پی می برد. در بعضی از افراد پوکی استخوان به صورت خمیدگی ستون فقرات بروز می کند. بهترین روش تشخیص پوکی استخوان سنجش تراکم استخوانی (رانسیتو متری) است که  با نظر پزشک صورت می گیرد. پوکی استخوان به راحتی قابل پیش گیری است : ورزش و فعالیت بدنی، عدم مصرف سیگار، روزانه حداقل ده دقیقه در معرض نور خورشید قرار گرفتن و از همه مهمتر استفاده از مواد حاوی کلسیم به ویژه لبنیات از مهم ترین عوامل مؤثر در پیش گیری از این بیماری پر هزینه است. نیاز به کلسیم در سنین مختلف متفاوت است. در نوجوانی ، بارداری و دوران شیردهی این نیاز با خوردن 3 الی 4 لیوان شیر و ماست در هر روز تامین            می شود. از لحاظ میزان کلسیم یک لیوان شیر معادل یک لیوان ماست و برابر 45 الی 60 گرم پنیر(اندازه دو قوطی کبریت) است. پژوهشگران به تازگی دریافته اند یک فنجان ماست 35 درصد بیشتر از یک فنجان شیر کلسیم دارد.                     1-    شیر مایع سفید رنگی است که در اثر دوشش حیوانات شیرده سالم به دست می آید. رنگ شیر در حالت طبیعی سفید کدر است که در صورت بالا بودن چربی آن کمی زردرنگ شده و در اثر گرفتن چربی یا افزودن آب به آن کمی به سمت آبی میل می کند، که البته عوامل دیگری نظیر نوع تغذیه ، فصل و... نیز تا حدی در این امر مؤثر می باشد. بو و طعم شیر نیز در اثر تماس با ظروف کثیف یا تغذیه نا مناسب حیوانی و یا فسادهای میکروبی و شیمیایی می تواند تغییر کند. در میان غذاهای مختلف که روزانه به مصرف انسان می رسند  بدون شک شیر مناسب ترین و متعادل ترین ترکیب را دارا می باشد و به همین دلیل است که معمولا شیر را غذای کامل می نامند. شیر هر یک از پستانداران بهترین غذا برای نوزاد همان پستاندار می باشد و عملا نمی توان هیچ غذایی را جانشین آن قرار داد . بررسی ها نشان می دهد که طولانی ترین عمرها در اکثر کشورهایی دیده می شود که مقدار مصرف روزانه شیر مردم آن زیاد است. ترکیب شیر تحت تاثیر عوامل مختلف از جمله نژاد، فصل، تغذیه و ... تغییر می کند ولی به طور متوسط می توان ارقام زیر را در خصوص ترکیب شیر ارائه نمود.   نوع شیر    آب    کل موادجامد    چربی    کل پروتئین    قند(لاکتوز)    املاح شیرگاو    5/87    5/12    8/3    3/3    7/4    7/0 شیرگوسفند    7/80    3/19    4/7    5/5    8/4    1 شیر بز    2/85    8/14    6/5    8/3    8/4    7/0 شیرانسان    5/87    5/12    4    9/0    7    2/0 در خصوص ارزش تغذیه ای شیر نکته حائز اهمیت آن است که علاوه بر بالا بودن مقدار مواد مغذی در شیر، کیفیت این ترکیبات نیز به گونه ای است که به بهترین وجه ممکن مورد استفاده بدن قرار می گیرد. به عنوان مثال ضریب هضم چربی شیر 100 درصد می باشد و پروتئین های شیر نیز دارای ضریب هضم 95 تا 98 درصد بوده و تمامی اسیدهای آمینه مورد نیاز بدن را تامین می نمایند. هم چنین شیر منبع اصلی کلسیم و فسفر در رژیم غذایی است و در صورت حذف لبنیات از رژیم غذایی ، برای جبران کمبود این دو ترکیب لازم است که مقادیر زیادی سبزیجات و میوه جات استفاده شود، از بین املاح، مقدار آهن در شیر کم است و لازم است که در نوزادانی که منحصرا با شیر تغذیه می نمایند، این کمبود جبران شود. از نظر ویتامین ها نیز شیر حاوی مقادیر قابل توجهی از انواع ویتامین ها به ویژه ویتامین های (A) و گروه (B) بوده و می تواند درصد قابل توجهی از نیاز روزانه را بر طرف سازد. قند موجود در شیر ، لاکتوز نام دارد که بعضی از بزرگسالان قادر به هضم آن نبوده و در نتیجه در هنگام مصرف شیر دچار عوارضی نظیر نفخ ، دلپیچه و اسهال        می گردند. چنین افرادی یا باید مقادیر کم شیر را با فواصل زمانی مصرف نمایند و یا از فرآورده هایی نظیر پنیر و ماست که دارای لاکتوز کمی می باشند استفاده کنند. در جدول زیر مقایسه ترکیبات موجود در یک کیلوگرم شیربا صد گرم گوشت گاو نشان داده شده است که با توجه به این که قیمت یک کیلوگرم شیرحتی کمتر از  صد گرم گوشت می باشد ارزش غذایی شیر بیشتر مشخص می شود(اعداد بر مبنای گرم است):

فهرست :
عنوان                  صفحه

بخش اول: صنایع شیر                            13
مقدمه                                          13
پوکی استخوان بیماری خاموش                    13
  بخش دوم :  شرکت فرآورده های لبنی لبنوش             19
کلیات درباره شرکت                            20
خلاصه فعالیت تعاونی                             20
تاریخچه شرکت                            21
تنظیم دوایربه خدماتی و تولیدی                    24
چارت سازمانی                              25
بخش سوم: فرآیند تولید                         26
آزمایشگاه                                27
خطوط تولید                                30    
مراحل پاستوریزاسیون شیر                         30
تولید پنیر سفید مخصوص صبحانه                    31
مراحل ساخت کره پاستوریزه                        46
خط تولید دوغ پاستوریزه                         47
مراحل تولید خامه قنادی شیرین شده                    47
خط تولید کشک مایع                             48
مراحل تولید پنیر پیتزا                            50
خط تولید پنیر پیتزا                             50
مراحل تولید پنیر پیتزا تند                        51
خط تولید ماست خامه ای                         53
بخش چهارم :انبار و انبارداری شرکت                 55    
انبار                                     56
انبار های سرپوشیده                             56
انبار های باز                                56
وظایف انباردار                             56
انواع موجودی های انبار                         57
کالای انتقالی از سایر انبار ها و اجناس بر گشتی             59
مدارک خرید                                 61
تحویل کالا به انبار                             61
تحویل دائم                                 62
نحوه و موارد استفاده از فرم رسید انبار                62
در خواست کالا و مواد از انبار                        63
تحویل وخروج کالا ازانبار                        64
کارتکس انبار                                 68
گزارش موجودی از انبار                        70    
اصول ایمنی و حفاظت انبار                        71
بخش پنجم : فروش ، تبلیغات و بازار یابی در شرکت          74
مقدمه                                    75
عوامل موثر در بالا بردن میزان فروش                 76
بازاریابی و تبلیغات                            76
 مزایای تبلیغات                             78
وظایف مدیر بازاریابی و فروش                     79
بخش ششم : دایره سرپرستی                        81
دایره سرپرستی                             82
نقش واحد سرپرستی به عنوان جزیی از سیستم             82
اصول مدیریت و سرپرستی                         83
واحد خرید مواد                             85
خرید های داخلی                             86
در خواست خرید مواد                             86
سفارش کالا به فروشنده                         87
بازرسی و کنترل اجناس خریداری شده                 89    
بخش هفتم : سیستم حسابداری                     80
گردش حساب های صنعتی                        91
فهرست حساب های ترازنامه ای                     92
فهرست  حساب های سود و زیانی                     94
بهای تمام شده کالای فروخته شده                     95
هزینه ها                                 96
سایر درآمدها                                96
کسور درآمد                                96
سیستم حسابداری صنعتی کارخانه                    97
مراحل ساخت محصولات                         98
کنترل مواد                                 105
کسر و اضافات مواد                              107
عوامل بهای تمام شده مواد اولیه                    108
نحوه ثبت مواد برگشتی به انبار                     111
هزینه های مشترک و فرعی کارخانه                     111
کنترل هزینه های دستمزد                         114
حسابداری حقوق و دستمزد                          116
دستمزد اوقات تلف شده                         117
پاداش کارکنان                             118
ذخیره دستمزد ایام مرخصی                         119
توضیحاتی راجع به برخی کسورات دستمزد بیمه            122
پرداخت مساعده                            122
انحرافات حقوق و دستمزد                        123
کنترل سربار کارخانه                            124
برآورد هزینه های سربار.                        125
سربار واقعی کارخانه                            128
تجزیه تحلیل کسری یا اضافات سربار کارخانه            129
بخش هشتم  : تعمیرات و نگهبانی                     131
تعمیرات                                 132
نگهبانی                                    132
بخش نهم :نتیجه گیری و جمع بندی                     134
توصیه هایی برای موقیت سازمانی                     135
IT چیست ؟                                135
نقش IT در صنعت                            135
کاربرد  IT در R&D                          136
ضمائم                                     137
منابع و ماخذ                                 155


دانلود با لینک مستقیم


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد