نیک فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

نیک فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

هماهنگ سازی و جهانی سازی استانداردهای ضرورتی برای حسابداری PPT

اختصاصی از نیک فایل هماهنگ سازی و جهانی سازی استانداردهای ضرورتی برای حسابداری PPT دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

هماهنگ سازی و جهانی سازی استانداردهای ضرورتی برای حسابداری PPT


هماهنگ سازی و جهانی سازی استانداردهای ضرورتی برای حسابداری PPT

نام محصولپاورپوینت هماهنگ سازی و جهانی سازی استانداردهای ضرورتی برای حسابداری 

فرمت : PPT

تعداد اسلاید: 34

زبان : فارسی

سال گردآوری : 94

 

 

 

تعاریف استانداردهای حسابداری

    تعاریف مختلف و متعددی از دیدگاههای مختلف در زمینه استانداردهای حسابداری وجود دارد که به برخی از این تعاریف اشاره می کنیم :

 1) استانداردهای حسابداری، مقررات حاکم بر چگونگی انجام کار حسابداری هستند.

2) استانداردها به عنوان قواعد پایدار مورد پذیرش همگان قرار می گیرند، اما در عمل به طور دائم در تغییرند.

3) استانداردهای حسابداری معیاری است که به وسیله مرجعی که از طرف استفاده کنندگان از صورتهای مالی نمایندگی دارد برای یکسان سازی و مقایسه پذیری صورتهای مالی تنظیم می شود.

هماهنگ سازی

    هماهنگ سازی فرآیند افزایش قابلیت مقایسه روشهای حسابداری یا محدود کردن میزان تغییرپذیری آنهاست. به عبارت دیگر، هماهنگ سازی فرآیند یکنواخت سازی صورتهای مالی کشورهای مختلف به منظور قابل مقایسه ساختن این صورتهاست.

   اولین هماهنگ سازی حسابداری در سطح بین المللی، معرفی دفتر داری دو طرفه در سال 1458 بود. این   هماهنگ سازی برای اطلاعات ورودی حسابداری بود که تحقق نیز یافت .

   در حال حاضر، هماهنگ سازی در مورد ستانده های اطلاعات حسابداری صورت می گیرد که از طریق صورتهای مالی به استفاده کنندگان برون سازمانی ارائه می شود. هماهنگ سازی حسابداری شامل هماهنگ سازی موارد زیر است :

  1. استاندارد های حسابداری ( مرتبط با اندازه گیری و افشای اطلاعات )
  2.   افشای اطلاعات شرکتهای پذیرفته شده در بورس  اوراق بهادار
  3. استاندارد های حسابرسی
—
استاندارد سازی در برابر هماهنگ سازی

    استاندارد سازی یعنی الزام به داشتن استاندارد های حسابداری یکسان در سراسر جهان، به هر حال بسیاری در امکان پذیر بودن استاندارد سازی کامل مقررات حسابداری تردید دارند. در بسیاری از کشورها، نیازهای خاص ناشی از فرهنگ ملی، وجود استانداردهای حسابداری ملی را ضروری ساخته است. در این راستا، به عنوان یک راه حل، مفهوم هماهنگ سازی در میان استانداردهای حسابداری ملی مقبولیت گسترده ای به دست آورده است.

   هماهنگ سازی یعنی اینکه تفاوتهای میان استانداردهای حسابداری ملی باید به حداقل ممکن کاهش یابد. این کار، مفاهیم و ذات مقررات یا عملیات حسابداری در کشورهای مختلف را باهم تطبیق می دهد به گونه ای که باهم هماهنگ شده و وجوه افتراق آنها از بین برود.

لزوم هماهنگ سازی استانداردهای حسابداری

 

   با توجه به اینکه بازارهای سرمایه رشد قابل ملاحظه ای یافته اند این سئوال مطرح است که چرا به هماهنگ سازی استانداردهای حسابداری نیازمی باشد ؟

   در شرایط کنونی، اقتصاد جهانی تحت تاثیر تجارت جهانی است برای نمونه، شرکتهای بین المللی ممکن است بیش از یک دفتر مرکزی داشته باشند و امکانات تولید و توزیع آنها در سراسر جهان گسترده باشد. قیمت کالاها، نرخ های بهره و نرخ های تبدیل ارز در سطح جهانی به هم وابسته است در نتیجه دولتها از هماهنگ سازی روشهای حسابداری حمایت می کنند.

 

هماهنگ سازی به دلایل زیر ، ضروری است :

  1)  صورتهای مالی بر اساس استانداردهای ملی، فایده زیادی ندارد.

  2)  شرکتهای چند ملیتی باید گزارشهای مالی متعددی را برای هر کشوری تهیه کنند که در آن فعالیت دارند.

  3)  بازارهای مالی به خصوص بازارهای سهام کشورهای دارای مقررات ملی و خاص ، تضعیف  می شوند.

  4)  هماهنگ سازی استانداردهای حسابداری باید صورت گیرد تا سرمایه گذاران خارجی بتوانند صورتهای مالی شرکتهای خارجی را متوجه شوند که قصد سرمایه گذاری در آن را دارند.

    شرایط جدید اقتصاد جهانی، سیستم پولی بین المللی ، شرکتهای چند ملیتی و سرمایه گذاری مستقیم خارجی باعث ایجاد محیطی می شود که در آن برای فعالیتهای تجاری، افشای اطلاعات و اندازه گیری فعالیتها نیاز به هماهنگ سازی روشهای حسابداری، احساس می شود.

فواید هماهنگ سازی

   1) مهمترین فایده هماهنگ سازی، آسان شدن فرآیند شناخت و اندازه گیری افزایش قابلیت مقایسه اطلاعات مالی بین المللی است. این قابلیت مقایسه، باعث از بین رفتن عدم درک صحیح صورتهای مالی و قابلیت اتکای آن شده و این موضوع باعث حذف بزرگترین مانع بر سر راه سرمایه گذاری بین المللی می شود.

   2) هماهنگ سازی باعث صرفه جویی در زمان و پول از طریق یکسان سازی اطلاعات مالی مختلف می شود چون در غیر این صورت، برای رعایت قوانین و مقررات ملی کشورهای مختلف باید گزارشهای مالی متعددی تهیه شود.

   3)هماهنگ سازی همچنین باعث ارتقای میزان توجه به استانداردهای بین المللی حسابداری در سراسر جهان شده در حالی که با شرایط اقتصادی قانونی و اجتماعی نیز مطابقت دارد.

   4) هماهنگ سازی برای کشورهایی که هنوز استاندارد های حسابداری و حسابرسی تدوین شده ای ندارند و همچنین برای موسسات حسابرسی بین المللی سودمند است که مشتریان آن ها، شرکتهایی هستند که شرکت فرعی خارجی ندارند.

 


دانلود با لینک مستقیم


هماهنگ سازی و جهانی سازی استانداردهای ضرورتی برای حسابداری PPT
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد