نیک فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

نیک فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

کار آفرینی پرورش مرغ

اختصاصی از نیک فایل کار آفرینی پرورش مرغ دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

کار آفرینی پرورش مرغ


کار آفرینی پرورش مرغ

تعداد صفحات : 21

فرمت فایل : word (قابل ویرایش)

فهرست مطالب :

تاریخچه مرغداری در ایران                       

وضعیت و موقعیت جایگاه طیور : (ساختمان )

نمای شماتیک از سالن ( از بالا )     

 نوع فعالیت :

برنامه واکسیناسیون

جایگاهها :

تاًسیسات:

تا سال 1332 هیچگونه موً سسه مرغداری در ایران تاًسیس نشده بود. مرغ و تخم مرغ موجود در بازار از روستاها بود و این گونه محصولات دور گردها خریداری و پس از گذشت زمان نسبتاً طولانی بدست مردم و مصرف کننده می رسید و اگر هم منبع در آمدی بود برای دوره گردها داشت.

از سال 1333 سازمان دامپروری وابسته به وزارت کشاورزی با همکاری بخش خصوصی و دولتی و سازمان اصل 4 شروع به وارد کردن نژادهای اصیل خارجی جهت هدف های مختلف در صنعت مرغداری کرد . هم زمان با این اتفاق ماشین های جوجه کشی نیز وارد شد .

با این تغییرات دیگر این صنعت روشهای مدیریت تهیه فرمولهای غذایی و شناخت معالجه امراض آموزش داده شد و مورد پیگیری و توسعه واقع شد.

با توجه به در آمد این رشته بخش خصوصی سرمایه گذاری را در صنعت مرغداری کمک نمود شامل : پایین بودن دست فرد کارگر و بالا بودن قیمت گوشت قرمز ( بدلیل کمبود مراتع و محدودیت مراتع ) را می توان ذکر کرد.

بیشترین پیشرفت در صنعت مرغداری در 15 تا 20 سال گذشته صورت گرفته است در حال حاضر نیز صنعت مرغداری تا آنجا که باید پیشرفت نکرده ولی میتوان این نکته را ذکر کرد که گوشت مرغ با این تفاسیر هنوز هم ارزانترین منبع گوشت است.

در این راستا موًسسات دیگری فعالیت میکنند که عبارتند از :1- موًسسات اصلاح نژاد.  2- موًسسات مرغ مادر.  3- موًسسات جوجه کشی.  4- موًسسات تجارتی. تولید کنندهً تخم مرغ . 5- موًسسات تولید کننده گوشت قرمز. 6- موًسسات تولید کننده خوراک و مکمل های خوراکی جهت طیور. 7- موًسسات تولید کننده تجهیزات و وسائل مورد نیاز در این عرصه. 8- موًسسات بسته بندی .


دانلود با لینک مستقیم


کار آفرینی پرورش مرغ
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد