نیک فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

نیک فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

پروژه جامع سقف های کرمیت (توضیحات - نمودارها - نحوه محاسبه و کاربرد)

اختصاصی از نیک فایل پروژه جامع سقف های کرمیت (توضیحات - نمودارها - نحوه محاسبه و کاربرد) دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پروژه جامع سقف های کرمیت (توضیحات - نمودارها - نحوه محاسبه و کاربرد)


پروژه جامع سقف های کرمیت (توضیحات - نمودارها - نحوه محاسبه و کاربرد)

سقف کرومیت چیست ؟

در سیستم سقف کرومیت از تیرچه های فولادی با جان باز ( تیرچه کرومیت ) در ترکیب با بتن استفاده می شود . برای پر کردن فضای خالی بین تیرچه ها از قالب های ثابت مانند بلوک های سیمانی، پلی استایرن، طاق ضربی، قالب های موقت فولادی (کامپوزیت) و یا یک پر کننده سبک دیگر استفاده می شود.


سقف کرومیت چیست ؟

تیرچه های فولادی متشکل از یک نبشی در بال فوقانی و یک تسمه در بال تحتانی و نیز یک میلگرد خم شده درجان می باشند .  فاصله بین تیرچه ها ۷۳ تا ۱۰۰ سانتی متر و ضخامت بتن روی سقف بین ۴ تا ۱۰ سانتی متر است . تیرچه ها خود ایستا هستند و به نحوی طراحی شده اند که به تنهایی وزن بتن خیس و عوامل اجرایی را تحمل می کنند . لذا اجرای این سقف نیاز به استفاده از شمع ندارد .


سقف کرومیت چیست ؟

مزایای سقف کرومیت
- عدم نیاز به شمع بندی - به دلیل اینکه خود تیرچه ها به تنهایی (قبل از گرفتن بتن) وزن بتن خیس و عوامل اجرایی را تحمل می کند.
- سرعت و سهولت اجرا – این نوع سقف به نسبت سیستم های مشابه ، آسانتر و با سرعت بیشتری انجام می شود ، بطوریکه ۴۸ ساعت بعد از بتن ریزی روی سقف قابل رفت و آمد و بارگذاری سبک است .

- امکان اجرای همزمان چند سقف - به دلیل عدم استفاده از شمع می توان عملیات بتن ریزی را بر روی چند سقف به صورت همزمان انجام داد.
- یکپارچگی سقف و اسکلت - به علت جوش شدن تیرچه ها به اسکلت ، پس از گرفتن بتن، سقف و اسکلت یکپارچه شده و می تواند مانند یک دیافراگم صلب عمل کند.
- امکان حذف کش ها - به علت یکپارچگی سقف و اسکلت می توان کش ها (اعضای غیر باربر) را حذف کرد . این موضوع ، علاوه بر صرفه جویی در مصرف فولاد باعث یکنواختی زیر سقف نیز می شود. در سقف های تیرچه بلوک معمولی ، به علت عدم امکان اتصال مکانیکی بین تیرچه های بتنی و پل های فلزی ، هماهنگی تغیر مکان جانبی قابها به وسیله کش ها تامین گردد .
- کاهش مصرف بتن و کمتر بودن وزن سقف - به علت فاصله زیاد تیرچه ها ، از مصرف بتن حدود ۲۰ % کاسته می شود و لذا سقف سبک تر می گردد.
- یکنواختی زیر سقف و مصرف گچ و خاک کمتر
- پایین بودن تنش در بتن
- امکان طراحی و اجرای سقف با دهنه ها و باربری خاص - تا کنون سقف با دهنه حدود ۵ متر و  یا شدت بار  ۷ تن بر متر مربع اجرا شده و به تایید رسیده است .
- حذف اثر فولاد در زیر سقف - به علت پایین تر بودن سطح بلوکها نسبت به تیرچه ها ، پوشش گچ و خاک زیر تیرچه ها نسبت به سایر سقفها بیشتر است . این موضوع باعث کاهش جذب ذرات معلق می گردد .
- سهولت اجرای داکت( بازشو) - به علت فاصله زیاد تیرچه ها از هم ، برای عبور لوله های تاسیسات و…  نیاز به قطع کردن تیرچه ها نمی باشد.
اجرای این سقف بر روی اسکلت های فولادی ، بتنی و دیوارهای باربر امکانپذیر می باشد.
در سقف کامپوزیت کرومیت با استفاده از قالب های فلزی فضاهای خالی بین تیرچه ها قالب بندی می شود . نهایتأ با حذف قالب ها پس از بتن ریزی ، سقفی سبک بوجود می آید . در این سیستم به علت غرق شدن کامل جان تیرچه ها در بتن ، لرزش کمتری نسبت به سایر سیستم های مشابه سقف کامپوزیت مشاهده می کنیم .





دانلود با لینک مستقیم


پروژه جامع سقف های کرمیت (توضیحات - نمودارها - نحوه محاسبه و کاربرد)
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد