عنوان تحقیق: استفاده از پودر محصولات فرعی طیور در جیره های غذائی تنظیم شده بر اساس سیستم اسیدهای آمینه قابل هضم در جوجه های گوشتی
رشته : علوم دامی – تغذیه طیور
مقطع : دکتری
تحقیق حاضر به منظور پاسخ به سوالات زیر طراحی شده است.
- قابلیت هضم حقیقی اسید های آمینه پودر ضایعات طیور چه مقدار بوده تا به طور صحیح جایگزین منابع پروتئینی جیره های طیور گردد؟
- آیا میان نمونه های مختلف پودر محصولات فرعی طیور تولید داخل تفاوتی از لحاظ ترکیب شیمیایی و قابلیت هضم حقیقی اسیدهای آمینه وجود دارد؟
سطح استفاده از این خوراک تولید داخل بر مبنای اسیدهای آمینه قابل هضم در جیره های جوجه های گوشتی چقدر است؟( سوال اصلی تحقیق)
فرمت فایل: word
صفحات:15صفحه
زبان : فارسی
پروپزال رساله دکتری دانشگاه آزاد :استفاده از پودر محصولات فرعی طیور در جیره های غذائی