فرمت فایل : WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات:35
فهرست مطالب:
عنوان صفحه
مقدمه 5
سقف سالن 6
جزئیات و نکات اجرایی ستونها به صورت مختصر 21
طویل کردن ستونها 24
ستونها با مقاطع دایره ای 25
دفتر مهندسی نیک سازه
مقدمه
تصاویری را از کتابخانه می بینید وشاید تصویری را که نظر همه را به خودش جلب میکند سالن مطالعه ان است که با پلانی دایره ای شکل طراحی شده است که پروژه کارآموزی من در این قسمت ساختمان کتابخانه بود.واطلاعاتی را که در این مدت کسب کردم را همراه با تصاویر مربوطه بطور خلاصه بازگو میکنم.
اسکلت این ساختمان فلزی میباشد وتیرها به صورت شعاعی طراحی شده است وپلها را به صورت خمش به دایره درآورده اند در مرکز این دایره در سقف آخر باز است وکارایی ان هدایت نور به سالن وجنبه زیبایی در نمای ساختمان را نیز دارد که طرح نهایی آن تا کنون مشخص نشده است.
سقف سالن
سقف کتابخانه با مصالح تیرچه و یونولیت انجام شده است،همانطور که در تصاویر زیر مشاهده میکنید به دلیل دایره ای شکل بودن سقف سالن تیرچه ها را بایستی به صورت شعاعی کار کرد که در بعضی از گوشه ها برای درست جا افتادن تیرچه ها بر پل وتیر های افقی تیرها ایجاب میکنند که تیرچه ها فرسی بر شوند یعنی انتهای تیرچه را به همان اندازه لازم برید ویا به صورت پخ درآورد وینولیتها را نیز به اندازه هی لازم برش میدهند.
پس از اتمام مراحل وساختن یک سقف صاف از تیرچه و یونولیت نوبت میرسد به قرار دادن اودکا، یک طرف اودکا را به وسیله سیم به تیرچه میبندند وطرف دیگر آن را در یونولیت فرو میبرند این کار برای چفت وبست شدن تیرچه ویونولیت بهم می باشد.
و بعد ازآن نوبت به گذاشتن سیم های حرارتی میرسد:
سیم های حرارتی را به شیوهخاصی همانگونه که در تصویر مشاهده میکنید قرار می دهند وبه وسیله سیم انها را به تیرچه ها وصل میکنند.
بعد ازآن نوبت به ریختن بتن میرسد:
بتنی را به ضخامت 20سانتی متر به نام بتن مگر یا پاکیزگی را روی سقف میریزند و به وسیله ابزارهای چوبی به نام پارو آن را روی سقف فرش میکنند که پس از خشک شدن به یک صفحه یکپارچه تبدیل میشود که اینجا سقف آماده عایقکاری وموزاییک فرش میباشد.
گزارش کارآموزی دفتر مهندسی نیک سازه زیر سازی ساختمان و فنداسیون