فرمت فایل : WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات:109
فهرست مطالب:
چکیده
علائم اختصاری
1-1 مقدمه 1
2-1 انتقال جرم و حرارت بین مواد و عامل خشک کردن (شرایط خارجی) 6
3-1 انتقال جرم و حرارت در مادة خشک شونده (شرایط داخلی) 12
4-1 مکانیزم فرایند خشک شدن 17
5-1 خشک شدن از دیدگاه ترمودینامیک 25
6-1 فهرست نمادهای فصل دوم 30
7-1 مراجع فصل دوم
سینتیک خشک شدن
1-1 مشخصههای کلی خشک شدن 31
2-2 زمان خشک شدن 38
3-2 منحنیهای عمومی خشک شدن 48
4-2 مثالهای محاسباتی 54
5-2 فهرست نمادهای فصل دوم
6-2 مراجع فصل دوم
روشهای تجربی خشک کردن
1-3 تعیین رطوبت در مواد تر جامد 62
2-3 تعیین رطوبت عامل خشک کننده 66
3-3 تعیین منحنیهای سینتیک خشک کردن 69
4-3 تعیین منحنیهای جذب در دمای ثابت 70
5-3 تعیین پتانسیل شیمیایی 73
6-3 فهرست نمادهای فصل چهارم
7-3 مراجع فصل چهارم
چکیده:
بررسی آزمایشگاهی اثر تغییر نوع سینی بر ضرائب انتقال حرارت در خشک کن
در این پروژه با ساخت انواع مختلفی از سینی مشبک و ساده به بررسی تاثیر این تغییر بر روی سرعت خشک شدن جسم جامد و همچنین ضرائب انتقال حرارت خواهیم پرداخت
نوع نمونه در این پروژه سیب زمینی میباشد که در آن دارای 4 نوع سینی که سینی اول ساده و بدون حفره میباشد و سینی های دوم تا چهارم به ترتیب دارای حفره هایی از ریز به بزرگ میباشد
پروژه بررسی آزمایشگاهی اثر تغییر نوع سینی بر ضرائب انتقال حرارت در خشک کن