فرمت فایل : word(قابل ویرایش)تعداد صفحات41
فهرست مطالب
عنوان صفحه
فصل اول : کلیات
1-1 مقدمه و بیان موضوع 1
1-2 اهداف کلی (کلان) 1
1-3 اهداف جزئی (خرد) 2
1-4 اهداف سازمان 3
1-5 انگیزه 3
1-6 اهمیت موضوع 3
1-7 محدودیت مکانی 4
1-8 محدودیت زمانی 4
عنوان صفحه
فصل دوم : ادبیات تحقیق
2-1 آشنایی با شرکت 5
2-2 نیروی انسانی 6
2-3 تجهیزات و ماشین آلات 8
2-4 چارت سازمانی 9
2-5 آشنایی با محصولات 11
2-6 ظرفیت تولید 11
2-7 روش تولید 12
عنوان صفحه
فصل سوم : طراحی تولید
3-1 طراحی 15
3-2 تولید 19
عنوان صفحه
فصل چهارم : بازاریابی فروش و تجزیه و تحلیل مالی
4-1 پیمان گذاری محصول 23
4-2 بازاریابی (کانال های توزیع محصول) 24
4-3 رقبا 26
4-4 شناسایی بازار در داخل کشور 27
4-5 تجزیه و تحلیل مالی 29
عنوان صفحه
فصل پنجم : نتیجه گیری و پیشنهادات
5-1 نتیجه گیری 38
5-2 پیشنهادات 39
کارآفرینی طراحی و تاسیس اغذیه فروشی زنجیره ای