نیک فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

نیک فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

پروژه کارآموزی نحوه کار در کارگاه چدن داکتیل ریزی

اختصاصی از نیک فایل پروژه کارآموزی نحوه کار در کارگاه چدن داکتیل ریزی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پروژه کارآموزی نحوه کار در کارگاه چدن داکتیل ریزی


پروژه کارآموزی نحوه کار در کارگاه چدن داکتیل ریزی

 

 

 

 

 

 

 



فرمت فایل : WORD (قابل ویرایش)

تعداد صفحات:14

فهرست مطالب:

عنوان    صفحه
مقدمه    1
انواع چدن با استحکام زیاد    2
عملیات حرارتی چدن داکتیل    7
نگرش کلی پیرامون محیط کارآموزی    7
مقایسه شیوه ها و راه حل های جدید    8
توضیحات کلی و جزئی کارها در کارگاه    10
چگونگی ساخت مذاب    12
قیمت ها    13

 

مقدمه
بر اساس اینکه مطالب تئوری  در عمل جنبه اقتصادی به خود گرفته ، به طبع نحوه انجام کارها تغییر می کند و همچنین بر اساس اینکه اقتصادی بودن در عمل محور تمام کارهاست باید از نزدیک با شرایط  کار در عمل آشنا شده و جوانب مختلف آن را سنجیده و با در نظر گرفتن مسائل ، بهترین و اقتصادی ترین و آسان ترین راه را انتخاب کرده تا بازده و کارآیی کارگاه به حداکثر برسد. همچنین با حذف مراحل زائد در انجام کار نیروی انسانی را بالا ببریم و با صرف کمترین سرمایه بیشترین سود را نسیب سهام داران شرکت یا کارگاه نماییم.


انواع چدن با استحکام زیاد (گرافیت کروی)  
این گروه را چدن های نشکن یا داکتیل و یا چدن با گرانیت کروی می نامند. این نوع چدن ها از طریق اضافه کردن مقدار جزئی منیزیم به داخل مذاب چدن (در دمای  ـ1400) با ترکیبی مشابه چدن خاکستری معمولی بدست می آید. هر چه قطعه ریختگی بزرگتر باشد، مقدار منیزیم اضافه شونده بیشنر خواهد بود (معمولاً مقدار منیزیم را 3/0 تا 2/1 درصد وزن کل چدن انتخاب می کنند). منیزیم سبب می شود که گرافیتی که طی انجماد در ساختمان چدن رسوب می کند به جای آنکه بصورت ورقه ای رسوب کند (مانند چدن خاکستری) به شکل گرد کروی درآید . وجود گرافیت به این شکل سختی شبکه را تا حدی  پایین آورده و بنابراین باعث فراهم شدن خواص مکانیکی خوبی می شود. منیزیم نه تنها باعث تغییر شکل گرافیت می شود، بلکه استحکام زمینه را نیز بالا برده و بعلاوه باعث افزایش ظرفیت چدن تحت فوف تبرید و در نتیجه سخت شدن (چائیدن ) آن می شود.
با افزایش مضاعف می توان از سرد شدن (چائیدن) فلز جلوگیری کرد. این عمل بدین شکل انجام می شود که برای گرافیتی شدن مقداری منیزیم  مذاب اضافه کرده و برای تسریع گرافیتی شدن هم قدری سیلیسیم به آن اضافه می کنند جدول فهرست خواص مکانیکی گروه های مختلف چدن سختی زیاد را نشان می دهد (طبق مقیاس گوست 54ـ7293). در علامتگذاری گروه های مختلف چدن ها اولین عدد نشان دهنده استحکام کششی فلز و عدد دوم بیانگر ازدیاد طولی نسبی آن بر حسب درصد می باشد.


دانلود با لینک مستقیم


پروژه کارآموزی نحوه کار در کارگاه چدن داکتیل ریزی
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد