نیک فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

نیک فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

طرح توجیهی بسته بندی گوشت قرمز و گوشت مرغ وماهی

اختصاصی از نیک فایل طرح توجیهی بسته بندی گوشت قرمز و گوشت مرغ وماهی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

طرح توجیهی بسته بندی گوشت قرمز و گوشت مرغ وماهی با فرمت ورد قابل ویرایش ، 103 صفحه

عناوین :

فصل اول:

1- معرفی محصول

   هدف از ارائه این گزارش بررسی امکان سنجی ایجاد و احداث واحد صنعتی بسته بندی گوشت قرمز و گوشت مرغ وماهی می باشد . بنابراین محصولات تولیدی شامل گوشت قرمز و گوشت مرغ وماهی بسته بندی شده در بسته بندی های مختلف با رعایت موازین بهداشتی و استاندارد می باشد و هدف از تولید این محصولات افزایش ارزش افزوده ، حاشیه سود بالاتر ، سهولت عرضه ، افزایش مدت ماندگاری ، سهولت مصرف با رعایت جنبه های بهداشتی آن برای مصرف کنندگان می باشد.

1-1-نام وکد Isic:

:

-2-شماره تعرفه گمرکی

1

1 -3-شرائط واردات:

1-4-بررسی وشرائط استاندارد:

دستور العمل بهداشتی عرضه آبزیان

خصوصیات ظاهری ( ارگانو لپتیک ) و معیارهای تعیین تازگی ماهی :

کارگاه بسته بندی گوشت

شرائط بسته بندی

بهداشت

دستورالعمل انواع قطعات گوشت مرغ تازه خنک شده و نحوه بسته بندی و نگهداری آن

تعیین انواع قطعات گوشت مرغ تازه خنک شده و نحوه برش های استاندارد:

بسته بندی و نشانه گذاری:

ناپذیرفتنی ها:

آیین کار آماده سازی پای مرغ

آیین کار آماده سازی و بسته بندی و نشانه گذاری گوشت شنیسل:

آیین کار بسته بندی و نشانه گذاری جوجه کبابی:

الف- مراحل آماده سازی و بسته بندی جگر مرغ

ب- مراحل آماده سازی و بسته بندی دل:

 

ج- مراحل آماده سازی و بسته بندی سنگدان

آماده سازی و بسته بندی جهت مرغ منجمد:

ناپذیرفتنی های مرغ منجمد:

کارگاه قطعه بندی ماهی دستورالعمل فرآوری و انجماد آبزیان عرضه ماهی منجمد

نگهداری گوشت تازه

روش نگهداری گوشت منجمد

قوانین حمل و نقل مواد غذایی منجمد

نقاط بحرانی

وسایل حمل و نقل گوشت

1-5- بررسی و ارائه اطلاعات قیمت تولید داخلی وجهانی

قیمت محصول

1-6-مواردکاربرد و نحوه مصرف محصولات

جدول 2- مدت ماندگاری ( Shelg lire) انواع فرآورده های خوراکی دامی

1-7-بررسی کالای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن:

1-8-اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز:

اهمیت پروتئین حیوانی در تغذیه انسان

مقدار پروتئین مورد نیاز برای تغذیه انسان

جدول 1-سهم ارزش غذایی پروتئین در برخی فرآورده های دامی

1-9-کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده:

1-10-شرائط صادرات:

-عرضه محصول در کشور

2-1-ظرفیت بهره برداری وروند تولیداز79 تا کنون به تفکیک استانی:

نام کشور وشرکتهای تولید کننده ماشین آلات:

انتخاب فروشنده یا سازنده ماشین آلات

2-3-روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم توسعه (چقدر از کجا):

ّقیمت عمده فروشی ماهی در استانهای شمال در سالهای مختلف

قیمت جهانی ماهی :

2-4-بررسی روند مصرف ازآغاز برنامه سوم:

عرضه محصول در کشور

2-6-بررسی نیاز به محصول یا اولویت صادرات:

تحلیل موازنه پیش بینی امکانات عرضه و پیش بینی تقاضا در سطح کشور

پیش بینی سهم قابل حصول بازار

3-روشهای تولید وعرضه محصول درکشور ومقایسه با سایر کشورها:

متدولوژی تولید محصول (بسته‌بندی و حمل و نقل گوشت)

بسته بندی مرغ

مرغ بسته بندی شده به دو صورت فرآوری شده و فرآوری نشده ارائه می شود.

الف) مرغ فرآوری شده

نمودار فرآیند عملیات (OPC)- مرغ بسته بندی شده گرم

نمودار فرآیند عملیات (OPC) مرغ منجمد بسته بندی شده

نمودار فرآیند عملیات (OPC) -گوشت گرم و منجمد

بسته بندی گوشت قرمز

   عملیات فرآوری گوشت و بسته بندی آن بصورت ذیل انجام می گیرد.

چارت سازمانی

7-تعیین میزان آب برق سوخت امکانات ارتباطی و...مورد نیاز وتامین آنها در منطقه مناسب:

   برق:

8-تجزیه و تحلیل و ارائه جمع بندی:

پیوست


دانلود با لینک مستقیم


طرح توجیهی بسته بندی گوشت قرمز و گوشت مرغ وماهی
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد