پایان نامه بررسی عوامل موثر بر کاهش تولید خاویار استان/
در زیر به مختصری چکیده، تعداد صفحات، فرمت فایل و فهرست مطالب آنچه شما در این فایل دریافت می کنید اشاره شده است:
خلاصه و چکیده تحقیق:
خاویار یکی از مهترین محصولات صادراتی در بخش شیلات کشور به شمار می آید.تا چند سال گذشته خاویار را طلای سیاه دریای خز می¬نامیدند.خاویار از5 گونه ماهیان خاویاری که استروژن نامیده می¬شوند بدست می¬آید وکشور ایران ، روسیه، آذربایجان ، قزاقستان و ترکمنستان پنج کشور صادر کننده خاویار دریای خزر می باشند. در گذشته¬ای نه چندان دور 90 درصد خاویار جهان از گونه دریای خزر بدست می آمد. اما بررسی روند تولید و بهره برداری در سال گذشته در سراسر دریای خزر حاکی از وضعیت اسفبار ذخایر ارزشمند این ماهیان است .طی امار سالیانه، ایران نزدیک به 3/268تن کاهش در تولید خاویار داشته است.(فیض ابادی وهمکاران،1388).عنوان تحقیق این پژوهش بررسی عوامل موثر بر کاهش تولید خاویار در استان گلستان می پردازد.این تحقیق با هدف سنجش عواملی که باعث کاهش تولید خاویار استان گلستان می شود جمع آوری شده است.
جامعه آماری این پژوهش کلیه کارکنان شیلات استان گلستان می باشد که آن تعداد نمونه برابر تعداد جامعه آماری و برابر 60 نفر می¬باشد. انتخاب شده اند.ابزار مورد استفاده جهت گرداوری اطلاعات پرسشنامه می¬باشد .که پس از محاسبه روایی وپایایی بین نمونه¬¬ها توزیع وبا استفاده از نرم افزار SPSS وروش اماری توصیفی ورگرسیون چند متغیره مورد تحلیل قرار گرفت.نتایج اماری نشان می دهد که1-که فقدان بازاریابی،کمبود منابع انسانی ماهر ومنابع نامناسب مالی تاثیر معناداری بر کاهش تولید خاویار دارند و مورد تایید قرار گرفتند و فقدان بازاریابی بیشترین تاثیر را بر کاهش تولید خاویار داشته است. 2-تاثیر دومتغیر کمبود بازارهای داخلی وضعف در رقابت بسیار کم ونا محسوس در کاهش تولید خاویار بوده است وبدین لحاظ در مدل رگسیونی رد ومورد تایید قرار نگرفتند.
تعداد صفحات: 96
فرمت فایل: word
فهرست مطالب:
چکیده: 1
فصل اول:کلیات تحقیق
1-1 مقدمه 3
1-2 تاریخچه مطالعاتی 4
1-3 بیان مساله 4
1-4 اهیت وضرورت انجام تحقیق 5
1-5 چارچوب نظری تحقیق 6
1-6 مدل مفهومی تحقیق 6
1-7 فرضیه 7
1-8 اهداف تحقیق 7
1-8-1 اهداف فرعی 7
1-9 قلمرو تحقیق 7
1-9-1 موضوع تحقیق 7
1-9-2 مکان تحقیق 7
1-9-3 زمان تحقیق 7
1-10 تعریف واژگان تحقیق 8
فصل دوم:مروری بر ادبیات تحقیق
2-1 مقدمه 11
2-2 بخش اول:بررسی وضعیت ماهیان خاویاری وشناخت خاویار ایران 12
2-2-1مختصری درباره دریای خزر 12
2-2-2 مشخصات وبیلوژی ماهیان خاویاری 12
2-2-3 شناخت کلی خاویار ایران 16
2-2-4تاریخچه صنعت خاویار ایران: 17
2-2-5 ارزش غذایی وترکیب شیمیایی خاویار: 18
2-3 بخش دوم:روش صید وبهره برداری ماهیان خاویاری ،خاویار ومراحل تولید خاویار 18
2-3-1 صید ماهیان خاویاری 18
2-3-2-تقسیمات دریای خزر از نظر بهره برداری: 19
2-3-3بررسی میزان تولید خاویار وماهیان خاویاری: 21
2-3-4 مراحل تولید وعمل اوری خاویار: 22
2-3-5 تعیین رابطه نظامهای تولید وبهره برداری با ویژگیهای فرهنگی-اجتماعی: 23
2-3-6 عوامل موثر بر طعم ومزه خاویار تاثیر می گذاردند: 24
2-4 بخش سوم:بررسی تاثیر عوامل داخلی برتولید خاویار ایران 24
2-4-4 بررسی صادرات خاویارایران 29
2-4-5 ارزش صادرات خاویار ایران 30
2-4-6 بسته بندی قوطیهای خاویار جهت حمل به اروپا: 31
2-4-7 ثبت مشخصات خاویار جهت صادر به اروپا 31
2-4-8 بازرسی باکتریولوژیکی(میکروبیلوژی خاویار): 32
2-5 بخش چهارم:بررسی عوامل خارجی بر تولید خاویار 33
2-6 بخش پنجم:مروری بر مطالعات انجام شده در داخل وخارج کشور 37
فصل سوم:روش اجرای تحقیق
3-1 مقدمه 42
3-2 روش تحقیق 42
3-3- مدل مفهومی تحقیق 43
4-۳ روش های گرد آوری اطلاعات 44
3-5 ابزار گرد آوری داده ها 44
3-6 روایی و پایایی ابزار اندازه گیری داده ها 45
3-6-1 روایی 45
3-6-2 پایایی 46
3-7 جامعه آماری 47
3-8 نمونه گیری و حجم نمونه 48
3-9 روش تجزیه و تحلیل داده ها 48
فصل چهارم:تجزیه و تحلیل دادهها
4-1 مقدمه 50
4-2 ئبررسی ویژگیهای جمعیت شناختی 50
4-2-1 جنسیت 50
4-2-2 تحصیلات: 51
4-2-3 سابقه خدمت: 52
4-3 ارزیابی و بررسی سوالات پرسشنامه 53
4-4- اولویت بندی گویه ها بر اساس میانگین نمره آماری: 71
4-5 بررسی توصیفی متغیرهای پژوهش 72
4-5-1میزان کاهش تولید خاویار از دیدگاه کارشناسان: 72
4-5-2 کمبود منابع انسانی ماهر 73
4-5-3 منابع نامناسب مالی 74
4-5-4- فقدان بازاریابی 75
4-5-5 کمبود بازارهای داخلی 76
4-6 آزمون فرضیات تحقیق: 78
4-7 بررسی فرضیات تحقیق 80
فصل پنجم:نتیجهگیری و پیشنهادات
5-1 مقدمه 82
5-2 بحث ونتیجه گیری 82
5-3 پیشنهادات پژوهش 84
5-3-1 پیشنهادات کاربردی 84
5-3-2 پیشنهادات پژوهشی 85
5-4 محدودیت پژوهش 85
5-4-1 محدودیت پژوهشی 85
5-4-2 محدودیت اجرایی 85
منابع و ماخذ
منابع فارسی: 87
منابع لاتین: 90
پیوست ها
پیوست الف: پرسشنامه 93
چکیده انگلیسی: 95
جدول1-2-میانگین پنج ساله صید فیل ماهی در65 سال اخیر 15
جدول2-2-فصول صید ماهیان خاویاری در نواحی چهار گانه 20
جدول2-3 میزان غلظت نمک مصرفی برای عمل اوری خاویار 23
جدول2-4 میزان صادرات خاویار ایران برحسب تن طی سالهای79-88 30
جدول2-5 میزان ارزش صادرات خاویار ایران طی سالهای79-88 30
جدول2-6 بررسی میزان صادرات خاویارایران به مشتریان خارجی سال 1384 35
جدول 1-3 ترکیب بر اساس متغیر های تحقیق 45
جدول 3-2 آزمون آلفای کرونباخ جهت تعیین پایایی پرسشنامه 47
جدول 4-1: توزیع فراوانی مربوط به متغیر جنسیت 50
جدول 4-2: توزیع فراوانی مربوط به متغیر تحصیلات 51
جدول 4-3: توزیع فراوانی مربوط به متغیر سابقه خدمت 52
جدول 4-4: توزیع فراوانی مربوط به سوال1 53
جدول 4-5: توزیع فراوانی مربوط به سوال2 54
جدول 4-6: توزیع فراوانی مربوط به سوال3 55
جدول 4-7: توزیع فراوانی مربوط به سوال4 56
جدول 4-8: توزیع فراوانی مربوط به سوال5 57
جدول 4-9: توزیع فراوانی مربوط به سوال6 58
جدول 4-10: توزیع فراوانی مربوط به سوال7 59
جدول 4-11: توزیع فراوانی مربوط به سوال8 60
جدول 4-12: توزیع فراوانی مربوط به سوال9 61
جدول 4-13: توزیع فراوانی مربوط به سوال10 62
جدول 4-14: توزیع فراوانی مربوط به سوال11 63
جدول 4-15: توزیع فراوانی مربوط به سوال12 64
جدول 4-16: توزیع فراوانی مربوط به سوال13 65
جدول 4-17: توزیع فراوانی مربوط به سوال14 66
جدول 4-18: توزیع فراوانی مربوط به سوال15 67
جدول 4-19: توزیع فراوانی مربوط به سوال16 68
جدول 4-20: توزیع فراوانی مربوط به سوال17 69
جدول 4-21: توزیع فراوانی مربوط به سوال 18 70
جدول 4-23: میزان کاهش تولید خاویار از دیدگاه کارشناسان 72
جدول 4-24: میزان تاثیر کمبود منابع انسانی ماهر در کاهش تولید خاویار در ایران 73
جدول 4-25: میزان تاثیر میزان تاثیر منابع نامناسب مالیدر کاهش تولید خاویار در ایران 74
جدول 4-26: میزان تاثیر میزان تاثیر فقدان بازار یابیدر کاهش تولید خاویار در ایران 75
جدول 4-27: میزان تاثیر میزان تاثیر کمبود بازارهای داخلی در کاهش تولید خاویار در ایران 76
جدول 4-28: میزان تاثیر میزان تاثیر ضعف در رقابت در کاهش تولید خاویار در ایران 77
جدول 4-29 : مدل رگرسیونی و روش مورد استفاده جهت آزمون 78
جدول 4-30 : خلاصه مدل رگرسیونی 78
جدول 4-31: آزمون آنوا 78
جدول 4-32: ضرایب مدل رگرسیونی 79
نمودار 4-1: توزیع فراوانی مربوط به متغیر جنسیت 50
نمودار 4-2: توزیع فراوانی مربوط به متغیر تحصیلات 51
نمودار 4-3: توزیع فراوانی مربوط به متغیر سابقه خدمت 52
نمودار 4-4: توزیع فراوانی مربوط به سوال1 53
نمودار 4-5: توزیع فراوانی مربوط به سوال2 54
نمودار 4-6: توزیع فراوانی مربوط به سوال3 55
نمودار 4-7: توزیع فراوانی مربوط به سوال4 56
نمودار 4-8: توزیع فراوانی مربوط به سوال5 57
نمودار 4-9: توزیع فراوانی مربوط به سوال6 58
نمودار 4-10: توزیع فراوانی مربوط به سوال7 59
نمودار4-11: توزیع فراوانی مربوط به سوال8 60
نمودار 4-12: توزیع فراوانی مربوط به سوال9 61
نمودار 4-13: توزیع فراوانی مربوط به سوال10 62
نمودار4-14: توزیع فراوانی مربوط به سوال11 63
نمودار 4-15: توزیع فراوانی مربوط به سوال12 64
نمودار 4-16: توزیع فراوانی مربوط به سوال13 65
نمودار 4-17: توزیع فراوانی مربوط به سوال14 66
نمودار 4-18: توزیع فراوانی مربوط به سوال15 67
نمودار 4-19: توزیع فراوانی مربوط به سوال16 68
نمودار 4-20: توزیع فراوانی مربوط به سوال17 69
نمودار 4-21: توزیع فراوانی مربوط به سوال 18 70
نمودار 4-22: میزان کاهش تولید خاویار از دیدگاه کارشناسان 72
نمودار 4-23: میزان تاثیر کمبود منابع انسانی ماهر در کاهش تولید خاویار در ایران 73
نمودار 4-24: میزان تاثیر میزان تاثیر منابع نامناسب مالی در کاهش تولید خاویار در ایران 74
نمودار 4-25: میزان تاثیر فقدان بازار یابیدر کاهش تولید خاویار در ایران 75
نمودار 4-26: میزان تاثیر میزان تاثیر کمبود بازارهای داخلی در کاهش تولید خاویار در ایران 76
نمودار 4-27: میزان تاثیر میزان تاثیر ضعف در رقابت در کاهش تولید خاویار در ایران 77
شکل 1-1 مدل مفهومی تحقیق 6
شکل1-2-تاس ماهی ایرانی 13
شکل2-2- ریختن خاویار دان درجه 1در قوطی 17
شکل3-2-مخلوط کردن تخمک ها بانمک موردنیار برای تولیدخاویار 23
شکل4-2-ثبت مشخصات خاویار 32
شکل 3-1: عوامل موثر بر کاهش تولید خاویار 43
پایان نامه بررسی عوامل موثر بر کاهش تولید خاویار استان گلستان