مطالب موجود در این پاورپوینت
- مقدمه
- تاریخچه عسل
- تعریف عسل
- مراحل ساخت عسل
- خواص فیزیکی و شیمیایی عسل
- رنگ عسل
- آنزیم های عسل
- اسیدهای موجود در عسل
- ویتامین های موجود در عسل
- عسل غنی شده با ویتامین
- مقدار رطوبت در عسل
- مواد معدنی عسل
- پروتئین ها و اسیدهای آمینه
- نامگذاری عسل
- درجه بندی عسل
- عسل طبیعی
- عسل تقلبی
- انواع دیگر عسل
- عسلک
- تخمیر عسل
- عسل شکرک زده
- راه های جلوگیری از شکرک زدن
- روشهای ذوب کردن عسل شکرک زده
- نگهداری عسل
- تعداد اسلاید( صفحه) :100
دانلود پاورپوینت جامع و کامل در مورد عسل