لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه20
فهرست مطالب نوجوانی دوره تغییر
رفتار
رفتار در نوجوان ها سه ویژگی دارد:
ملاک های تشخیص رفتارهای هنجار از ناهنجار
عوامل موثر در بلوغ
تغییرات دوره نوجوانی عبارتند از:
دو نوع هویت داریم :
نوجوانی اغلب به دورهای بین کودکی و بزرگسالی اطلاق میشود. هر دورهای از زندگی را میتوان بر مبنای پارهای از مسائل رشدی نظیر مسائل بیولوژیکی، روانی و اجتماعی دستهبندی کرد. از جمله آنها که به طور مشخص ولی نه الزاما در طی دهه دوم زندگی اتفاق میافتد آگاهیهای شغلی، رشد ارزشها و خودمحوریهای مسئولانه و باز شدن گرههای عاطفی با والدین است.
دوره نوجوانی را باید یک مرحله بسیار مهم از زندگی تلقی کرد دورهای که با ویژگیهایش از سایر دوران زندگی متمایز میشود.
گرچه همه دوران عمر مهم است ولی این دوره مهمتر از سایر دورههاست زیرا تاثیرات ناگهانی بر رفتار و دیدگاه فرد دارد. با در نظر گرفتن این که سایر دورههای زندگی به دلیل تاثیرات درازمدت آن پر معنی و قابل توجه هستند لیکن دوره نوجوانی یکی از دورههایی است که از هر دو جنبه از تاثیرات ناگهانی و درازمدت برخوردار و قابل توجه است.
نوجوان در ابتدای بلوغ تصور میکند که در مرکز جهان قرار دارد و همه چیز تابعی است از وجود او، این تصور که با پایداری نشانههای بلوغ در وی همراه است پس از پایان دوران بحران بلوغ به تدریج رنگ میبازد و نوجوان به دنیای واقعیت عینی جهان پیرامون باز میگردد.
میزان تغییر در نگرشها و رفتار در طی دوره نوجوانی با میزان تغییر در وضعیت بدنی برابر است و طی سالهای اولیه نوجوانی، زمانی که تغییرات بدنی با سرعت انجام میشود تغییرات در نگرشها و رفتار نیز با شتاب به وجود میآید و همچنان که تغییرات بدنی آرام به پیش میرود به همان نسبت نگرشها و رفتارها نیز تغییر مییابند
تحقیق در مورد دوره نوجوانی