نیک فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

نیک فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

ترجمه درمان شناختی رفتاری (CBT) از کتاب رفتاردرمانی معاصر (کل فصل 12 - 54 صفحه) به همراه فایل انگلیسی

اختصاصی از نیک فایل ترجمه درمان شناختی رفتاری (CBT) از کتاب رفتاردرمانی معاصر (کل فصل 12 - 54 صفحه) به همراه فایل انگلیسی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

ترجمه درمان شناختی رفتاری (CBT) از کتاب رفتاردرمانی معاصر (کل فصل 12 - 54 صفحه) به همراه فایل انگلیسی


ترجمه درمان شناختی رفتاری (CBT) از کتاب رفتاردرمانی معاصر (کل فصل 12 - 54 صفحه) به همراه فایل انگلیسی

54 صفحه ترجمه روان و قابل فهم مبحث درمان شناختی رفتاری (درمان عقلانی عاطفی و ...) از:

 

کتاب رفتاردرمانی معاصر

نویسندگان: میشل اسپیگلر و دیوید گورمونت

فصل دوازدهم

درمان شناختی رفتاری: بازسازی شناختی

54 صفحه

 

فرمت فایلها:

ترجمه: 54 صفحه فایل ورد (docx)

فایل اصلی کتاب: فرمت پی دی اف (pdf)

 

فهرست مطالب:

 

  • ماهیت درمان شناختی-رفتاری
  • عملیاتی‌سازی[1] شناخت‌ها: عمومی ساختن افکار خصوصی
  • سنجش شناخت‌ها
  • توقف افکار
  • چشم‌انداز توقف افکار
  • رفتاردرمانی عقلانی عاطفی
  • نظریۀ عقلانی عاطفی الیس در مورد اختلالات روان‌شناختی
  • فرایند درمان عقلانی-عاطفی
  • آموزش عقلانی عاطفی[2]
  • چشم‌انداز رفتاردرمانی عقلانی عاطفی
  • شناخت درمانی
  • نظریۀ درمان شناختی اختلالات روان‌شناختی
  • فرایند درمان شناختی
  • مداخلات شناختی
  • مداخلات رفتاری آشکار
  • درمان شناختی برای اختلالات مرتبط با اضطراب
  • درمان پردازش شناختی برای اختلالات استرس
  • درمان شناختی برای هذیان‌ها و توهمات
  • درمان شناختی مبتنی بر طرحواره[3]
  • تطبیق‌های درمان شناختی برای جمعیت‌های مختلف
  • چشم‌انداز درمان شناختی
  • درمان‌های بازسازی شناختی

[1] operationalizing

[2] rational emotive education

[3] schema-focused


بخشهایی از متن ترجمه:

میشل بر قلۀ الماس سیاه (سطح حرفه‌ای) در شیب اسکی ایستاده بود و به سرنوشت خودش می‌اندیشید. او از داریل، مربی اسکی‌اش پرسید: «آیا موفق خواهم شد؟» داریل لبخند زد و با اطمینان گفت: «چه فکر کنی می‌توانی و چه فکر کنی نمی‌توانی به هر حال حق با توست».

طرز تفکر ما در مورد رویدادهای زندگی تأثیر نیرومند و عمیقی بر طرز عمل و احساس ما دارد (1). شناخت‌ها همان تفکرات هستند، که شامل اعتقادات، پنداشت‌ها، انتظارات، اسنادها و نگرش‌ها می‌شود. درمان شناختی-رفتاری، که وظیفه‌اش تغییر شناخت‌هایی است که نقش مهمی در تداوم تعداد زیادی از اختلالات و مشکلات روان‌شناختی دارند، در طول 30 سال گذشته رشد چشمگیری داشته است (2) و مبدل به طلایه‌دار رفتاردرمانی شده است (3).

 

توقف افکار

توقف افکار، برای کاهش فراوانی و استمرار افکار مزاحم پایدار با مداخله و جایگزینی آنها با افکار خوشایند، طراحی شده است (20). نمونه مسائلی که با توقف افکار درمان شده است، نشخوارهای فکری (مانند نگرانی پایدار در مورد اجسام آلوده)، عقاید افسرده‌وار (مانند اینکه «هیچ چیز درست نخواهد شد»)، و افکار خودتخریبی (مانند اینکه «من به درد هیچ کاری نمی‌خورم»). توقف افکار مستلزم دو مرحله است: 1) مداخله در افکار مختل‌کننده و سپس 2) تمرکز روی یک فکر رقیب که انطباقی است[1]

در اولین مرحله، هرگاه افکار مزاحم به سراغ مراجع آمد، او می‌گوید: «ایست!»[2] این کلمه با لحن تند و تکان‌دهنده، همانگونه که برای هشدار خطر به کار می‌رود، گفته می‌شود. در ابتدا مراجعان با صدای بلند می‌گویند «ایست!»؛ سپس کم کم به سمت گفتن «ایست» بدون صدا و برای خودشان می‌روند. اگرچه «ایست!» معمولاً نقش محرک قطع‌کننده را دارد، اما محرک مناسب دیگری، مانند صدای بلند یا تصویری از یک علامت ایست، را نیز می‌توان به کار برد.


[1]  توقف افکار را نباید با سرکوبی افکار، که در آن شخص تعمداً تلاش می‌کند که به چیزی فکر نکند، اشتباه کرد. برخلاف توقف افکار، سرکوب افکار می‌تواند منجر به افزایش فوری یا با تأخیر در این افکار شود (زیتلین، نتن و هودر، 1995)

[2] stop

 

نظریۀ عقلانی عاطفی الیس در مورد اختلالات روان‌شناختی

براساس نظریۀ عقلانی عاطفی الیس، مشکلات روان‌شناختی (هیجان‌های منفی و رفتارهای غیرانطباقی) بسته به تفاسیری که افراد در مورد رویدادهای زندگی‌شان دارند ادامه می‌یابند. همانطور که اپیکتتوس فیلسوف رواقی یونان، 2000 سال پیش اجمالاً گفته است: این اشیاء بیرونی نیستند که افراد را آزار می‌دهند بلکه دیدگاه‌هایی که خود افراد در مورد آن اشیاء اتخاذ می‌کنند آنان را می‌آزارد.

آنچه این عقیدۀ ساده را برجسته می‌سازد این است که بیشتر مردم به طور ضمنی با آن مخالف‌اند. به طور کلی، مردم معتقدند که رویدادهای بیرونی («اشیاء») باعث ایجاد هیجان‌های منفی می‌شوند. هنگامی که شخصی جای پارکی را که شما قصد توقف در آن را دارید می‌گیرد، شما خشمگین می شوید زیرا شخصی «جای شما» را گرفته است. در همین تمرین مشارکتی که اکنون انجام دادید، در پاسخ به سؤال «چه چیزی باعث شد از کوره در بروید؟» آشفتگی‌تان را به موقعیت نسبت دادید یا به زن مهماندار؟

 

شناخت درمانی

 

آرون بک

شناخت درمانی یکی از درمان‌های بازسازی شناختی است که بر آزمودن تجربی اعتبار عقاید غیرانطباقی تأکید می‌کند. آرون بک[1] (79) شناخت درمانی را در اوایل دهۀ 1960، یعنی در همان زمان که الیس در حال تدوین REBT بود، ابداع کرد. ظاهراً بک و الیس نظریه‌ها و تکنیک‌های درمانی‌شان را مستقلاً ساخته‌اند (80). هر دو نوع درمان بر این مفروضه اساسی تکیه دارند که شناخت‌های تحریف ‌شده باعث تداوم اختلالات روان‌شناختی می‌شوند، و هر دو در این هدف که شناخت‌ها اصلاح شوند، اشتراک دارند. هر دو مستلزم به چالش طلبیدن عقاید تحریف شده و نامعقول هستند، اما راهبردهای متفاوتی برای آن دارند. شناخت درمانی مراجع را وادار می‌سازد که عقاید را به عنوان فرضیات آزمایشی در نظر بگیرد؛ سپس مراجع اعتبار این فرضیات را با جمع‌آوری شواهدی که آن را رد می‌کند (یا حمایت می‌کند) به آزمون می‌گذارد (81). این درحالی است که REBT اساساً بر آموزش مستقیم، متقاعدسازی، و بحث منطقی برای به چالش طلبیدن عقاید تحریف شده، تکیه دارد. تفاوت دیگر، این است که شناخت درمانی بیشتر مبتنی بر تجربه است، درحالیکه REBT بیشتر فلسفه محور است (82). جدول 12-4 تفاوت‌های اصلی بین REBT و شناخت درمانی را به طور خلاصه نشان می‌دهد.


[1] Aron Beck


دانلود با لینک مستقیم


ترجمه درمان شناختی رفتاری (CBT) از کتاب رفتاردرمانی معاصر (کل فصل 12 - 54 صفحه) به همراه فایل انگلیسی
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد