تولید سوسیس و کالباس در ایران به صورت کارخانهای از سال 1307 توسط یک نفر روسی به نام آفوناسو در بندر انزلی با استفاده از یک ماشین کوچک دستی شروع شد تا نیاز روزانهی عده ای از اتباع خارجی و مسیحی را تأمین کند. در سال 1309 کارخانهی کوچکی با ظرفیت تولید روزانهی 50-40 کیلو گرم کالباسدر بندر انزلی راه اندازی شد، سپس این کارخانه در سال 1312 به تهران منتقل شد و یک نفر متخصص کالباس سازی از کشور آلمان برای این منظور به ایران دعوت شد و بدین ترتیب اولین کارخانهی سوسیس و کالباس در تهران تأسیس شد، سپس در سال 1338دومین کارخانه در تهران و سپس در شهرستان های دیگر تأسیس گشت.
فصل 1
تاریخچه تاریخچه صنعت فرآورده های گوشتی
5-2- تاریخچه کارخانه صنوبر
فصل 2
مقدمه ای بر سوسیس و کالباس
2-1- تعریف فرآورده های گوشتی
2-2- تعریف سوسیس و کالباس
2-3- مواد اولیه مصرفی
2-4- تولیدات کارخانه
فصل 3
فرآیند تولید سوسیس و کالباس
3-1-بخش های مختلف کارخانه
3-2-خط تولید کارخانه
3-3- دستگاه و تجهیزات مورد استفاده در این صنعت
فصل 4
آزمایشگاه و کنترل کیفیت
4-1- آزمایشات میکروبی بر روی سوسیس و کالباس
4-2-آزمون های شیمیایی فرآورده های گوشتی
گروه بندی و ویژگی های شیمیایی سوسیس و کالباس بر اساس درصد گوشت
فایل حاضر به صورت word و شامل 48 صفحه و قابل ویرایش می باشد.
دانلود گزارش کارآموزی کارخانه فرآورده گوشتی صنوبر