نیک فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

نیک فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود گزارش کارآموزی کارخانه فرآورده گوشتی صنوبر

اختصاصی از نیک فایل دانلود گزارش کارآموزی کارخانه فرآورده گوشتی صنوبر دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود گزارش کارآموزی کارخانه فرآورده گوشتی صنوبر


دانلود گزارش کارآموزی کارخانه فرآورده گوشتی صنوبر

تولید سوسیس و کالباس در ایران به صورت کارخانه­ای از سال 1307 توسط یک نفر روسی به نام آفوناسو در بندر انزلی با استفاده از یک ماشین کوچک دستی شروع شد تا نیاز روزانه­ی عده ای از اتباع خارجی و مسیحی را تأمین ­کند. در سال 1309 کارخانه­ی کوچکی با ظرفیت تولید روزانه­ی 50-40 کیلو گرم کالباسدر بندر انزلی راه اندازی شد، سپس این کارخانه در سال 1312 به تهران منتقل شد و یک نفر متخصص کالباس سازی از کشور آلمان برای این منظور به ایران دعوت شد و بدین ترتیب اولین کارخانه­ی سوسیس و کالباس در تهران تأسیس شد، سپس در سال 1338دومین کارخانه در تهران و سپس در شهرستان های دیگر تأسیس گشت.

فصل 1

تاریخچه تاریخچه صنعت فرآورده های گوشتی


5-2- تاریخچه کارخانه صنوبر

فصل 2

مقدمه ای بر سوسیس و کالباس

2-1- تعریف فرآورده های گوشتی

2-2- تعریف سوسیس و کالباس

2-3- مواد اولیه مصرفی

2-4- تولیدات کارخانه

فصل 3

فرآیند تولید سوسیس و کالباس

3-1-بخش های مختلف کارخانه

3-2-خط تولید کارخانه

3-3- دستگاه و تجهیزات مورد استفاده در این صنعت

فصل 4

آزمایشگاه و کنترل کیفیت

4-1- آزمایشات میکروبی بر روی سوسیس و کالباس

4-2-آزمون های شیمیایی فرآورده های گوشتی

گروه بندی و ویژگی های شیمیایی سوسیس و کالباس بر اساس درصد گوشت

فایل حاضر به صورت word و شامل 48 صفحه و قابل ویرایش می باشد.   


دانلود با لینک مستقیم


دانلود گزارش کارآموزی کارخانه فرآورده گوشتی صنوبر
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد