گزارش کارآموزی بیمه کارآفرین
فرمت : Word
تعداد صفحه: 111 صفحه
------------------------------------------------------------
شرح مختصر : گرچه به نظر می رسد عمر صنعت بیمه بیش از چند صد سال باشد اما هیچکس دقیقا نمی داند که اولین بیمه نامه مربوط به کدام ملت بوده است . بعضی افراد دریانوردان فینقی را مبتکر بیمه می دانند. بدین صورت که دریانوردان از بازرگانان وام دریافت می کردند و هرگاه دریانورد بدهکار با موفقیت سفر خود را به پایان می برد، موظف بود که اصل و بهره وام دریافتی را ظرف مدت معین به بازرگانان طلب کار بپردازد. در طی این مدت کالای دریانورد در گرو بازرگان بود و اگر به موقع موفق به دریافت طلب خود نمی شد، می توانست کالا را حراج کند . ولی اگر کشتی دریانورد با حوادث دریا مواجه می شد و یا دزدان دریایی حمله ور می شدند و کالا به غارت می رفت،وام دهنده حقی در مورد اصل و بهره وام نداشت. بنابراین بازرگان وام دهنده، خطر را تقبل می کرد یعنی برگشت اصل و بهره وام در گرو سالم به مقصد رسیدن کالا بود. این نوع وامها را در تاریخ پیدایش بیمه، بیمه وامهای دریایی نامیده اند. با این همه به نظر بسیاری از محققان، بیمه به مفهوم واقعی در سده چهاردهم میلادی به وجود آمده است زیرا قبلا کلیسا با بیمه به صورت وامهای دریایی مخالفت کرده بود زیرا طبق قوانین مذهبی، بهره را حرام می دانستند.از این رو تجار وام دهنده شکل آن را عوض کردند و به جای بهره، وام گیرنده جایزه ای می-پرداخت که میزان آن به اندازه نرخ بهره بود ولی شکل آن طوری بود که کلیسا نمی توانست با آن مخالفت کند.
اولین قرارداد بیمه ای که بوجود آن پی برده اند قرارداد بیمه حمل و نقل است که به سال هزار و سیصد و چهل و هفت میلادی در شهر ژن ایتالیا منعقد شده است، بنابراین شاید شروع فعالیت بیمهای به معنی امروزی آن قرن چهاردهم میلادی باشد. پیدایش بیمه در قرن چهاردهم و یا احتمالاً یک قرن قبل از آن به این معنی نیست که قبلاً بشر در صدد یافتن وسیله ای برای مقابله با آثار حوادث نبوده است. آن طور که از تالمود نقل کرده اند در قرون قدیم بین دریانوردان حاشیه خلیج فارس مرسوم بوده است که هر گاه در کاروانی یکی از حیوانات باربر می میرد حیوان دیگری به هزینه افراد کاروان تهیه میشود تا صاحب آن به تنهایی زیان وارده را تحمل نکند . در یونان قدیم مؤسساتی دولتی نظیر سازمانهای بیمه اجتماعی یا مددکاری وجود داشته که به کمک درماندگان می شتافته است و از جمله تأمین زندگانی افراد کهنسال از کار افتاده را به عهده داشته است در روم قدیم نیز نمونه هایی از مستمری مادام العمر وجود داشته است. بدیهی است محاسبات حق بیمه در این نوع عملیات که با بیمه امروزی به هر حال شباهتی دارد مبتنی بر آمار درستی نبوده و به خصوص در مورد مستمری مادام العمر از جدول مرگ و میر حساب شده ای استفاده نمی شد.
فهرست :
تاریخچه بیمه در جهان
بیمه در جهان امروز
تاریخچه بیمه در ایران
بیمه قبل از انقلاب
جایگاه صنعت بیمه بعد از انقلاب اسلامی ایران
انواع بیمه
تعریف واژه بیمه
تقسیمبندی انواع بیمه
بیمههای اتومبیل
بیمه بدنه اتومبیل
بیمه مسئولیت مدنی اتومبیل (شخص ثالث)
بیمه حوادث سرنشین
بیمههای مهندسی
بیمه تمام خطر نصب (EAR)
بیمه تمام خطر مقاطعه کاری (CAR)
بیمه حمل و نقل (بیمه باربری)
بیمههای حوادث شخصی
بیمههای مسئولیت
ارزش باز خریدی (Surrender Value)
استثنائات (Exclusions)
الحاقیه (Endorsement)
بازرس خسارت (Loss Adjuster)
بیمه باسرمایه افزایشی (Increasing Term Insurance)
بیمه بدنه کشتی و هواپیما (Aviation and Marine Transport)
بیمه تمام خطر (All Risk Insurance)
بیمه جامع (Comprehensive Insurance)
بیمه جایگزینی کهنه با نو (New for old)
بیمه حوادث شخصی (Personal Accident Insurance)
بیمه شکست ماشین آلات (Mechanical Breakdown Insurance)
بیمه گذار (Policyholder)
بیمه عمر زمانی نزولی (Decreasing Term Insurance)
بیمه عمر گروهی (Group Life Insurance)
تعهدات(Warranties)
اصول اساسی در قرارداد بیمه که در صورت تخلف یکی از طرفین، به زیان دیده این اجازه را می دهد که قرارداد مذکور را فسخ نماید.
سرمایه بیمه زندگی (Benefit)
سهم بیمه ای (Contribution)
شدت خسارت (Severity)
شرکتهای بیمه اختصاصی (Captive Insurance)
شرایط قابل تبدیل (Convertible Terms)
شرط تمدید (Renewable Term)
مدیریت ریسک (Risk Management)
بیمه بدنه اتومبیل
سرقت کلی اتومبیل (موضوع بند ج )
تعریف بیمه و بیمه حمل و نقل کالا
ماهیت حقوقی عقد قرارداد
انواع طبقه بندی در بیمه های باربری
بیمه نامه با پوشش باز Open Cover
خطرات تحت پوشش در بیمه های باربری داخلی
خطرات تحت شرایط خسارت کلی ( Total Loss )
گزارش کارآموزی بیمه کارآفرین