نیک فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

نیک فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

مقاله توسعه‌ بتن ژئوپلیمر بر پایه‌ خاکستر بادی

اختصاصی از نیک فایل مقاله توسعه‌ بتن ژئوپلیمر بر پایه‌ خاکستر بادی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

مقاله توسعه‌ بتن ژئوپلیمر بر پایه‌ خاکستر بادی


مقاله توسعه‌ بتن ژئوپلیمر بر پایه‌ خاکستر بادی

دانلود مقاله پیرامون توسعه‌ بتن ژئوپلیمر بر پایه‌ خاکستر بادی

مقاله ژورنالی ترجمه شده به فارسی + فایل Pdf متن لاتین

قالب: Word + Pdf

تعداد صفحات: 25

توضیحات:

پیرامون توسعه‌ بتن ژئوپلیمر بر پایه‌ خاکستر بادی

به منظور کاهش اثرات گازهای گلخانه‌ای، تلاش‌هایی در جریان است که مواد دوست دار محیط زیست، تولید شوند. این مقاله مطالبی را در مورد توسعه‌ی نوعی بتن ژئوپلیمر خاکستر بادی ارائه می‌دهد. در بتن ژئوپلیمر که با تولید ماده‌ای غنی از نظر سیلیکون و آلومینیوم ایجاد می‌شود، نوعی خاکستر بادی دارای کلسیم کم (ASTM C 618 Class F) به شکل شیمیایی توسط یک محلول قلیایی شدید فعال می‌شود تا خمیری را ایجاد کند که حفره‌ها و تخلخل‌های ریز و درشت را بپوشاند و دیگر مواد ناپیوسته‌ی مخلوط را به هم بچسباند. نتایج آزمایش‌ها در این مقاله نشان داد که تأثیرات پارامترهای متنوع بر خصوصیات این بتن ژئوپلیمر به چه ترتیب است. به کارگیری بتن ژئوپلیمر، نیازمند تحقیقات بعدی در آینده است.

کلمات کلیدی: مقاومت فشاری، خزیدن، خاکستر بادی، انقباض، مقاومت به سولفات

 مقدمه

سهم سیمان پرتلند معمولی (OPC) در تولید گازهای گلخانه‌ای در سطح جهانی در حدود 35/1 میلیارد تن در سال و یا حدود 7% از گازهای گلخانه‌ای تولید شده در کل جو کره‌ی زمین تخمین زده شده است. همچنین، گزارش شده که بسیاری از ساختارهای بتنی، خصوصاً آن‌هایی که در محیط‌های دارای خاصیت خورندگی ساخته شده‌اند، بعد از گذشت 20 تا 30 سال، آغاز به تخریب می‌کنند. حتی برخی از آن‌ها که برای بیش از 50 سال عمر مفید، طراحی شده‌اند نیز از این قاعده مستثنی نیستند.

صنعت تولید بتن، این مشکلات را شناسایی کرده است؛ برای مثال، صنعت بتن ایالات متحده امریکا طرح‌هایی را برای رفع این مشکلات در برنامه‌ی مطالعاتی 2030 در نظر گرفته است که منظر صنعت بتن در آمریکا نامیده می‌شود. در این صنعت، استراتژی‌هایی به منظور بازسازی ساختار بتن و انتخاب موادی برای توسعه‌ی فراساختارهای ارائه شده است و همزمان با آن اقداماتی صورت گرفته که مواد مورد استفاده برای آینده دوست دار محیط زیست باشند.

به منظور تولید بتن دوست دار محیط زیست مهتا پیشنهاد می‌کند که از منابع طبیعی کمتری استفاده شود، انرژی کمتر مصرف شود تا تصاعد دی اکسید کربن به حداقل برسد. او این اقدامات کوتاه مدت را به عنوان اکولوژیک صنعتی تبیین می‌کند. هدف بلند مدت کاهش تأثیر ناخواسته محصولات صنعتی می‌تواند با پایین آوردن نرخ مصرف مواد حاصل گردد.


دانلود با لینک مستقیم


مقاله توسعه‌ بتن ژئوپلیمر بر پایه‌ خاکستر بادی
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد