نیک فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

نیک فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق در مورد نیشکر

اختصاصی از نیک فایل تحقیق در مورد نیشکر دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق در مورد نیشکر


تحقیق در مورد نیشکر

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

 

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

  

تعداد صفحه21

 

فهرست مطالب

 

فهرست مطالب

مقدمه

فصل اول

  • طبقه بندی گیاهی
  • ترکیبات نیشکر
  • عملکرد نیشکر در جهان
  • عملکرد نیشکر در ایران

فصل دوم

2-1 کاشت

2-2 چگونگی انتخاب قلمه و تهیه آن

2-3 تهیه زمین

2-4 زمان کاشت در ایران

2-5 مراحل داشت

2-5-1 آبیاری

2-5-2 واکاری

2-5-3 کود دهی

2-5-4 علف های هرز

2-6 آفت ها

2-6-1 ساقه خواران

2-6-2 آفات مکنده

2-6-3 حمله کننده به قسمت های زیر زمینی گیاه

2-6-3-1 موسک ها

2-6-3-2 موریانه ها

2-6-3-3 آبدزدک

2-6-4 آفت برک خطر و برگ ریز

2-6-5 جانوران زیان آور

2-7 بیماریها

2-7-1 بیماریهای انگلی

2-7-2 بیماریهای غیر انگلی

2-7-3 کمبود مواد غذایی

فص سوم

3-1 مرحله برداشت

3-1-1رسیدن محصول

3-1-2 چگونگی برداشت نیشکر

3-2 فرآورده های جانبی شکر

3-2-1 باگاس

3-2-2 برگ ها و سر شاخه های نیشکر و گل صافی

3-2-3 تهیه کمپوست

فصل چهارم

4-1 مراحل بازرویی نیشکر

4-1-1 سوزاندن برگ ها و سرنی ها توسط تراکتورهای آتش زنی

4-1-2 شیسار زنی سبک روی پشته ها توسط ×××× تریلرراتون

4-1-3 فرم دهی مجدد و ترسیم پشته ها توسط دیسک ها مخصوص

4-1-4 کود پاشی

4-1-5 سمپاشی بر علیه علف های هرز

4-1-6 خاکریزی اطراف مزرعه و تسطیح نهرها و آبیاری


مقدمه

نیشکر گیاهی است گرمسیری. این گیاه بومی گیاه بومی گینه جدید بوده و قدمت آن به 1500 تا 8000 سال قبل از میلاد مسیح می رسد. و عمدتاً در حوالی خط استوا بین مدار 26 درجه جنوبی تا 34 درجه 45 دقیقه شمالی می روید. شناخت این نیات و پرورش اولیه آن در منطقه خلیج بنگال روی داده و متجاوز از 5 هزار سال پیش از آن در هند نیز در اواسط هزاره قبل از میلاد به چین و سپس به ایران آورده شده است که شاید ایرانیان اولین قومی بودند که با اندیشه خلاق خویش توانستند شکر متبلور سفید را توسط آسیابهای سنگی و تغییراتی که بر روی شیره نیشکر به وجود آوردند.

  • طبقه بندی گیاهی

نیشکر از خانواده Gramineae و جنس saccharum است، که دارای چهار قسمت اصلی ریشه، ساقه، برگ و گل یا خوشه می باشد. برگ های آن به صورت متناوب و گره ها اتصال دارند. ساقه نیشکر قسمتی از گیاه است که این ماده در آن ذخیره می شود و مانند سایر گیاهان تیره غلات بند بند گره دار است که ماده قندی معمولاً در فاصله بین گره ها و در قسمت تحتانی و وسط آنذخیره می شود، قسمتی از ساقه معمولاً در زیر زمین قرار دارد که به آن stubble  یا Root stock می گویند.

ریشه نیشکر: استوانه ای است که هر چه نقطه رویش نزدیکتر شود، باریکتر می شود. گل آذین این گیاه خوشه ای است که تحت شرایط آب و هوایی خاصی تولید می شود یعنی ترکیب ژنی، طول دوره نوری، درجه حرارت محیط، تغذیه و کم آبی همگی روی گل دهی و رشد خوشه های گلزار تاثیر گذراند.

پیش از اینکه برنامه های اصلاح نبات روی این محصول شروع شود، سه گونه اصلی و اهلی به نام های:

1)saccharum barberi

2) saccharum sinense

3) saccharum officinarum

گونه وحشی به نام های

1)saecharum robustum                نیشکر وحشی آسیایی

2) saccharum spohtaneum           نیشکر وحشی گینه نو

در جهان وجود داشته است. این گونه ها بیشتر برای به وجود آوردن رقم های جدید مقاوم به امراض و غیره به کار می روند ک


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق در مورد نیشکر
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد