لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه:14
فهرست مطالب
پودر ماهی
پودر گوشت و خون :
پودر خون :
پودر بقایای کشتارگاههای طیور
پودر پر :
پودر شیر و مواد حاصله از آن :
پودر لاکتوسرم یا آب پنیر :
پودر شیر چربی گرفته (پس چرخ )
کشک :
ـ کنجاله ها
کنجاله تخم پنبه :
کنجاله سویا :
کنجاله آفتاب گردان :
کنجاله بادام زمینی ـ آراشید
انواع مختلف پودر ماهی از قبیل پودر ماهیهای : ساردین ، شاه ماهی ،تون ، آنچوی و امثال آن با ترکیبات مختلف در بازار جهانی وجود دارد . مقدار پروتئین و اسید آمینه های پودر ماهی بسته به نوع ماهی تهیه شده از آن مختلف است و لی به طور کلی مقدار پروتئین پودر ماهی مرغوب نباید کمتر از 55 درصد باشد .
جدول شماره 41 مقدار پروتئین و اسید آمینه های اصلی در چند نمونه آرد ماهی را نشان می دهد .
تحقیق:مواد اولیه پروتئین حیوانی در تغذیه طیور