کشمشی که در باغهای انگور تهیه شده و یا در انبار نگهداری شده برای تمیز و بسته بندی کردن وارد کارخانه کشمش می شود. در ابتدا این کشمش وزن شود که این کار با استفاده از یک باسکول 60 تنی که در کارخانه هست صورت می گیرد برای وزن کردن کشمش ابتدا ماشین با بار کشمش روی باسکول رفته و وزن کل را بدست می آوریم بعد ماشین به قسمت انبار رفته و کشمش در آنجا بوسیله ی کارگران تخلیه می شود بعد از اینکه کشمش تخلیه شد ماشین دوباره
روی باسکول آمده تا وزن ماشین بدست آید بعد وزن ماشین را از وزن کل کم کرده تا وزن کشمش به دست آید. کشمش در داخل انبار درون کیسه هایی روی هم چیده می شوند.
کشمش ورودی به کارخانه به علت داشتن گرد و غبار و سایر عوامل خارجی باید خاک گیری شود که این کشمش که داخل کیسه ها در انبار هست کارگرها وارد سالن تولید می کنند که در اولین مرحله این کشمش توسط الکلهای ارزشی خاکگیری می شود. همچنین در این مرحله سایر عوامل خارجی ریزی که داخل کشمش هست مثل سنگ ریزه نیز تا حدودی جدا می شود در روی این الکلها نیز چند روش آب وجود دارد که ضمن حرکت لرزشی الک این آب نیز روی کشمش ها ریخته می شود تا کشمش هایی که به هم چسبیده جدا شوند و گرد و غبار هم شسته شود. و یک کارگر هم نیز به جدا شدن کشمش ها از هم در این مرحله کمک می کند بعد از این مرحله کشمش توسط یک نوار نقاله و که داری شیب ملایمی به سمت بالاست به تانک های شستشو وارد می شود که این تانکها بصورت استوانه های گردان مشبک می باشد. که کشمش در استوانه ی مشبک با آب مخلوط می شود و ضمن چرخش در داخل استوانه فرآیند شستشو و تمیز کردن به خوبی صورت می گیرد بعد از این مرحله که کشمش ها شسته شوند وارد دستگاه سنگ گیری یا شنگیر می شود که در این دستگاه با استفاده از اختلاف وزن کشمش و سنگ ریزه عمل جدا کردن شن ها و سنگ ریزه از کشمش صورت می گیرد بدین صورت که آب با فشار مشخصی وارد دستگاه که بصورت یک مکعب مستطیل است و داخل آن یک تیغه هایی در مقابل جریان آب قرار می گیرد که با استفاده از اختلاف وزن ، سنگ ریزه و شن ها جلوی این تیغه ها
شامل 22 صفحه فایل word قابل ویرایش
دانلود گزارش کارآموزی کارخانه کشمش