نیک فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

نیک فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق درباره معماری در ژاپن

اختصاصی از نیک فایل تحقیق درباره معماری در ژاپن دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق درباره معماری در ژاپن


تحقیق درباره معماری در ژاپن

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

 

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

 

تعداد صفحه:22

فهرست و توضیحات:

مقدمه

بیان مسأله

تاثیرات و پیوستار معماری

انجمن بین المللی تحقیقات پیشرفته در تاسیسات مستقل ژاپن تحقیقاتی را در دامنه گسترده ای از موضوعات انجام می دهد . با مشارکت متخصصان از اطراف دنیا استعلام هوشمندانه در این انجمن دارای دامنه ای از یک مطالعه رقابتی در زمینه شادی تا سیستماتیک می باشد. به عنوان یک روند خاص برای دیاگون دیالوگ علمی سطح بالا و تحقیقات مربوطه محیط ساختمان با یک کیفیت فراگسترده طراحی شده است. در واقع جوی آرام و مطلوب یکی از عوامل برجسته حاصل از این طراحی می باشد. فیکن سکی پروژه را به عنوان یک چکیده مطلوب و ناب از سبک کلاسیک ژاپنی تعریف کرد که عملکرد و ماهیت را با فضای موجوده متوازن می سازد. با به کارگیری مواد مدرن و سنتی و تکنولوژی های خاص بناها و باغهای AS11 ،معماری متعارفی را در کیوتو و محیط های اطراف بوجود آورده است.

AS11 در منطقه ای از کیوتو قرار دارد که تاریخچه معماری ژاپنی در آن فراوان است این شهر بعنوان کرسی دادگاه امپراطوری ژاپن برای چندین هزار سال مطرح شده است و باعث بروز برخی از بهترین معماری ها در دنیای آسیا شده است در سال 1994 UNESCO17 بنای منطقه ای را بعنوان اماکن قدیمی فرهنگ دنیا طراحی و معین کرده است. یک رشته پیوسته از طریق این منابع معماری اجرا می شود که شامل رابطه همگن ساختار با محیط خود می باشد طبیعت و فضای آرام به عنوان ساختار مهم در طرح می باشد که در بناهایی که دارای شکل معبدی می باشد قابل رویت است بناهای مربوط به این دوره ها فضاهای زندگی را از طریق استفاده از اتاق های دارای پلان باز مسقف های ساخته شده از پوست درختان سرو ستون های چوبی ایوان های پهن کرکره های تا شو سایه بان های عمیق و زیلوهای حصیری تعریف می کنند. چنین معابد و اماکن مقدسی در برگیرنده مقدار زیادی از سنتهای ساختمانی قدیمی می باشد و به راحتی می توان مشاهده کرد که چگونه طراحی AS11 در این روند معماری قرار گرفته است.

با ظهور بودا در ژاپن معماری ملی تحت تاثیر قرار گرفت .

در دوره های پس از آن کشور از تاثیرات خارجی برای آشکار ساختن یک سبک ژاپنی داخلی که در زمان ظهور Zen فرهنگ سامورال و شوگونات نمایان شد فاصله گرفت. بودا باعث بروز تعداد زیادی از انجمن های آموزشی گردید که در سراسر ژاپن احداث شدند و محل آموزش و تحقیق شدند . و محل های و رهبانگاه های Zen تبدیل به محل های جابجایی جمعیت میزبان گردیدند. ملاقات کشیش ها راهبان و گروه های مذهبی برای مشارکت اندیشه در حجم انبوهی از دانش در طول خدمات رسانی الزامی بود سالن توکودو در معبد جیشوجی یکی ازاولین نمادهای رابطه بین معماری و مذهب بود این اولین مثال ساختمانی به شکل Shoin zukuriیک سبک خاص می باشد که یک عامل پیش موررگر ازمعماری خانه های مدرن ژاپنی گردیده است. اولین کلمه ترجمه شده برای Shoin سالن مطالعه محلی برای یادگیری و بحث و مذاکره می باشد معماری به عنوان یک پناهگاه برای ذهن .
سالن مطالعه AS11 به این علت یک کنکاشگاه نامیده می شد چون در آن تبادلات فکری صورت می گرفت. این یک مجموعه تحقیقاتی مسکونی با نام دهکده متخصصان می باشد . که در آن پروفسورها تحقیقات را انجام می دهند و یافته های خود را در یک محیط و جو کامل امن وآزاد مبادله می کنند این انجمن دارای فضاهای خصوصی و بسیار آرام برای خواندن ،نوشتن و فکر کردن می باشد . این طرح بعنوان یک استراتژی نسخه برداری در قبال آب و هوای ناپایدار و تحصیل تماس و ارتباط آسان در میان محققان و کارکنان مطرح شده است پلان محل بنای اصلی را با سقف کاملا پوشیده نشان می دهد که از سمت غرب با بناها و ساختارهایی در یک طرح ممتد در توالی پلکانی در سمت چپ بخش مرکزی مجاور است.

ورودی اصلی از طریق یک گرداننده گرد قابل دسترسی است همه بناها ساخته های دو طبقه ای با سالن هایی می باشند که در طول هر دو نمای ساختمان قابل استفاده می باشد ایوان های پهن سطح بالکن را پوشش می دهند و این امکان را فراهم می کنند که این فضا برای کنش متقابل انسان و گشت و گذار مورد استفاده قرار گیرد. فضای ایوان از ایوان معابد ژاپنی گرفته شده و گرما و خشکی فضای داخل را حفظ می کند و درعین حال امکان دسترسی به فضای بیرون را فراهم می آورد .


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق درباره معماری در ژاپن
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد