نیک فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

نیک فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود تحقیق تاریخچه روستای چهل حصار اسفراین

اختصاصی از نیک فایل دانلود تحقیق تاریخچه روستای چهل حصار اسفراین دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود تحقیق تاریخچه روستای چهل حصار اسفراین


دانلود تحقیق تاریخچه روستای چهل حصار اسفراین

بعنوان کلی روستا پدیدهای نیست که بر رسی آن فقط از نقطه نقطه ویژگیهایی طبیعی وجغرافیایی لازم باشد زیرا هنگامی که می گوئیم روستا منظور ما فقط خصوصیاتی مانند . جنس ومرغو بیت خاک . پوشش گیاهی که به طوری مربوط به تکلیف زراعی هستند نبود بلکه در عین حال انسانهایی را هم که در روی خاک روستا زندگی می کنند ودارای فرهنگ مادی ومعنوی هستند نیز در بر می گیرد .

تا زمانی که به عنوان عنصر طبعیت عنصر انسانی یا به عبارت بهتر اجتماعی افزوده نگردد روستا پدید نمی آید از این رو ریخت شناسی همچنینی تیپ شناسی روستا کهنتیجه چگونه نشینی روستا هست یکی از موضوعات اساسی جامعه شناسی روستایی است . ساختار جغرافیایی طبیعی بر روی ساختار تأثیر گروه و در تعیین فرهنگ هم عامل مؤثر به شمار می رود . معماریهای خانه های روستایی باریک یا عریض بودن پنجره ها ، مسطح بودن یا نوک تیز بودن پشت بامها ، روشهای زندگی روستایی میزان فعال بودن روستایی عرف و عادات و بالاخره تیپ شناسی روستا تا اندازه ای تحت شرایط جغرافیایی می باشد .

ولی چیزی که هست این است که هرگز نبایددر مورد این تأثیرات گزافه گویی کرد برای آن عنصر اجتماعی و فرهنگ هم در محیط جغرافیایی تأثیر گذار هست .( زرافشان ، 1375 ، ص 9، 10)

با توجه به جایگاه روستا در نگهداری و جذب جمعیت روستایی در ایران و ایجاد اشتغال در این مکانها و علم به اینکه هنوز جمعیت قابل توجهی از کشور در مناطق روستایی با رشد سریع زندگی می کننند و عدم توانایی نگهداری این جمعیت توسط روستاها در شرایط فعلی که سبب ایجاد بیگاری پنهان و یا مهاجرت به سوی شهرها می گردد و مشکلاتی را برای کشور به همراه دارد از یک سو و از طرف دیگر با علم به اینکه اگر برنامه ریزی صحیح در نواحی صحیح رفع مشکلات خود نقش بسیار با اهمیتی نیز در گسترش اقتصادی کشور داشته باشد از زمانهای قدیم مطالعات روستایی با اهداف مختلف در سطح ایران انجام می گردیده است .

اما از حدود 90 سال پیش این مطالعات بعضاً به صورت مونوگرافی آغاز گردیده است و ارائه آن تا حال حاضر در زمنیه های مختلف پژوهشهای روستایی انجام گردیده است .

به لحاظ پراکندگی روستا ها پژوهشهای روستایی در ایران همواره با دشواریهای زیادی روبه رو بوده است و به جای این که محور مطالعات اقتصادی اجتماعی قرار گیرد کمتر مورد توجه برنامه ریزان مملکتی قرار گرفته است . ( نیرره ، ژلیوس ، 1365 ص 29)

موضوع تحقیق :

مهمترین گام در هر تحقیق علمی انتخاب و تعریف صحیح موضوع می باشد شخص محقق اگر نتواند مسئله موردنظر را بطور جامع و روشن تعریف کند نتیجه مطلوب هرگز برایش میسر نخواهد بود.

عده ای تصور می کنند که برای شروع یک تحقیق علمی کافی است که مسئله ای در دست داشت باشند که اطلاعات زیادی درآن مورد در اختیارشان باشد حال آنکه * لارفریک * تحقیق علمی تنها داشتن اطلاعات و منابع تحقیق نیست بلکه قبل از شروع یک تحقیق هر محقق باید حداکثر سعی خویش را بنماید تا مسئله مورد نظر از کلیه مهاجرت تعریف شود تا در عمل با اشکالاتی از قبیل مبهم بودن موضوع وسعت میدان ، مطلب تحقیق عدم امکان تحقیق و غیره نباشد. ( نبوی 1350ص23)

در این تحقیق مسئله ای تحت عنوان بررسی ویژگیها و استعدادهای طبیعی و اوضاع و احوال انسانی اقتصادی ، فرهنگی واجتماعی و ارائه راهکارهایی در جهت بهبودو توسعه زندگی روستائیان است.

اهداف تحقیق :

در واقع هدف از هر تحقیق علمی ، یافتن راه چاره و پاسخی است که در جهت حل مشکل مورد مطالعه در موضوع تحقیق بدنبال آن است و می توان گفت که کلیه مراحل که محقق در طی تحقیق در جستجوی آن است در نتیجه منجر به چیزی خواهد گردید که هدف از تحقیق همان نتایج حاصل می شود .

هدف اصلی بررسی مطالعه عمیق و همه جانبه موضوع مورد مطالعه می باشد بررسی حرکات جمعیت در زمان و مکان و تجزیه و تحلیل جمعیت ازدیدگاه گروه های سنی و جنسی و شناخت وضع وجان آن نیز می باشد.

اصولاً امروزه تحقیق لارفر هرگونه برنامه توسعه فرهنگی و اجتماعی است . امید است در این راستا در زمینهموضوعت مختلف اجتماعی فرهنگی اقتصادی ..... تحقیقات ارزنده وسفیدی انجام پذیرد تا از این طریق بتوان بر متغییرهایپیشرفت اقتصادی فرهنگی اجتماعی ....روستائیان افزود واز ضعف های آنان در راه ترقی کاسته شود چرا که روستا مرکز قشر زحمتکش ورنج دیده جامعه است وتنها از طزیق توجه به مشکلات وراهنمایی آنان بسوی زندکی با رفاه بیشتر است که می توان سختیها وتا تلخیهای روزگار را بر آنان ساده کرد به امید اینکه با عنایت آنان سوی پیشرفت هر چه جوامع نزدیک شویم . ( ودیعی . کاظم صدقه ای بر روش تحقیق 1348 .ص 4 ) دلایلی که باعث شد ما بین تمام روستاها روستای چهل حصار را برای این کار انتخاب کنیم از این قرارند :

  • روستای چهل حصار از نظر جمعیتی نسبتاً یک جمعیت متوسط را دارد واز نظر مونوگرافی مفید است .
  • تجربه کردن یک کار تحقیقی به شیوه مونو گرافی پایان نامه تحصیلی .
  • توجه دادن مسئولین استان وشهرستان به مشکلات وسایل موجود دراین روستا .
  • شامل 126 صفحه فایل word قابل ویرایش

بیان وتعریف مسئله :

علت توجه بیشتر به مطالعه روستا وپژوهش در این مورد به تصویر کشیدن وشناختن زندگی روستانشینان وفرهنگ وآداب ورسوم آنان ودر نهایت بر نامه ریزی در جهت توسعه وبهبود زندگی روستانشینان عزیز است مرکز آمار ایران ده را محلی تعریف کرده که شامل مجموع مزارع باغها .اماکن مسکونی وغیر مسکونی اعم از متصل یا مجزا که اصولادارای که خدا***ویا *** توسط کدخدا دهات مجاور اداره می شود .

تعریف قانون اصلاحات ارضی : در ده قریر عبارات از یک مرکز جمعیت ومحل سکونت وکار تعدادی خانواده که در اراضی آن ده به عملیات کشاورزی اشتغال داشته ودر آمد اکثریت آنان از طریق کشاورزی حاصل گردد وعرفا در محل ده یا قریه شناخته می شود . ( وثوقی . 1369 ص 20 )

ده یا قریه واحد قتصادی – اجتماعی مرکز تجمعی از مردم یکجا نشین است که قسمت اعظم در آمد آنها از کشاورزی تامین می شود وشرایط بالقوه خود کفایی نیز در خود دارد . در حال حاضر خود کفاییاز بالقوه به بالفعل در نمی آید . چون تحول اقتصادی شهری واز هم پاشیدگی نظام زمینداری کهن موجب گسترش شبکه روستا وشهر در بسیاری از نقاط دنیا حتی در جوامع تطور یافته سنتی شده است به همین علت امروزه اقتصاد روستایی در ارتباط نزدیک ورویارویی با اقتصاد شهری قراردارد.


دانلود با لینک مستقیم


دانلود تحقیق تاریخچه روستای چهل حصار اسفراین
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد