مشخصات این فایل
عنوان:فشار خون
فرمت فایل :word(قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 7
این مقاله در مورد فشار خون می باشد.
بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات هر تیتر از مقاله فشار خون
فشارخون
قلب دستگاه مرکزی بدن است. خون را به مغز، فرمانده بدن، و تمامی احشا و نسوج میرساند. همچنین، عروق شبکه ارتباطی وسیعی میان قسمتهای مختلف بدن ایجاد میکند. برای صدور فرمان مغز به بخشی از بدن، خون و اکسیژن لازم است. قلب تأمینکننده خون مورد نیاز دورترین اعضای بدن است. هرچه مراقبتهای انجامشده در جهت حفظ سلامت دستگاه قلب و عروق بیشتر باشد، هماهنگی بین سایر اعضا و قسمتهای بدن بیشتر خواهد بود. از جمله مسائلی که به منظور حفظ سلامت این دستگاه .....(ادامه دارد)
میزان طبیعی و غیرطبیعی فشار خون سیستولی و دیاستولی چقدر است؟
میزان طبیعی فشار خون در کتب مختلف متفاوت در نظر گرفته شده است. میزانی که بیشتر مورد قبول است حداکثر 140 میلیمتر جیوه برای فشار سیستول یا ماکزیمم و 95 میلیمتر جیوه برای فشار دیاستول یا مینیمم است. در مقالات تحقیقی اخیر آمده است که فشار سیستولیک نباید بالاتر از 120 میلیمتر جیوه و فشار دیاستولیک هم نباید بیشتر از 70 میلیمتر جیوه باشد. هر عاملی که باعث شود فشار سیستولیک از این میزان بالاتر رود، .....(ادامه دارد)
بین فشار خون سیستولی و دیاستولی ارتباطی وجود دارد؟
بله، معمولاً فشار خون دیاستولیک نصف به علاوه یک فشار خون سیستولیک است. مثلاً اگر فشار خون سیستولیک 120 میلیمتر جیوه باشد، فشار خون دیاستولیک 70 خواهد بود. در اغلب موارد، با افزایش فشار خون سیستولیک، فشار خون دیاستولیک هم افزایش مییابد؛ اما آنچه باعث تخریب دیواره عروق میشود فشار خون دیاستولیک است. یعنی اگر فشار خون دیاستولیک بهطور مداوم در حدود 110 میلیمتر جیوه باشد، این وضعیت در مقایسه با افزایشِ گاهگاه فشار خون سیستولیک تا اندازه 170 یا 180 میلیمتر جیوه مشکلات جانبی بیشتری ایجاد میکند. در بیماران مبتلا به پرفشاری خون مزمن، این .....(ادامه دارد)
امراض قلبی در افراد مبتلا به پرفشاری خون شیوع بیشتری دارد؟
در مبتلایان به پرفشاری خون، چون فعالیت قلب افزایش پیدا میکند، میزان خونی که از عروق کرونر ـ شریانهای تغذیهکننده قلب ـ عبور میکند، کاهش مییابد. بنابراین این افراد بیشتر به امراض عضله قلب مبتلا میشوند. هرگاه میان مقدار اکسیژن مورد نیاز عضله قلب و اکسیژنی که در اختیارش قرار میگیرد توازن برقرار نباشد، درد قلبی ایجاد میشود و اگر این وضعیت شدت یابد، سکته قلبی اتفاق میافتد. عضله قلب این افراد بهاجبار با قدرت بیشتری کار میکند، در نتیجه، عوارضی نظیر خستگی زودرس، کمخونی مزمن و .....(ادامه دارد)
چرا بیماران مبتلا به پرفشاری خون از خستگی شکایت دارند؟
در این بیماران، بهدلیل تنگی عروق در اکثر اعضای بدن، میزان خونی که به هر عضو میرسد کم میشود. در حقیقت، حجم خون این افراد در مقایسه با افراد سالم کمتر است، بنابراین، آنها زودتر از سایرین خسته میشوند. مثلاً، یک فرد سالم پس از طی یکی دو کیلومتر پیادهروی احساس خستگی میکند، اما شخص مبتلا به پرفشاری خون، به علت افزایش کار قلب، باید فشار خون بالاتری ایجاد کند تا بتواند از طریق عروق سخت و تنگشده خون را به نسوج برساند، در نتیجه، زودتر از افراد سالم دچار خستگی و .....(ادامه دارد)
تآثیر نماز بر بیماری فشار خون
افزایش فشار خون یکی از شاعیترین دلایل مراجعه به پزشک در سرتاسر دنیاست . بعنوان مثال یکی از جدیدترین آمار ها ، در ایالات متحده آمریکا، شاغترین بیماریی که افراد را ناگزیر بع استفاد از دارو، می کند افزایش فشار خون ذکر کرده است ،به علت عوارش خطرناک و متعددی که این بیماری در بسیاری از اغضای بدن از جمله قلب و مغز و کلیه و چشم و .... دارد ، سعی و اهتمام فراوانی در دانش پزشکی برتی پیشگیری و کنترل این بیماری در پیش گرفته شده است .
در تمامی منابع معتبر علمی ، برای پیشگیری از ابتلا به افزایش فشار خون و همچنین کنترل تعداد زیادی از بیماران که افزایش فشار خون در حد خفیف یا متوسط دارند ، رعایت .....(ادامه دارد)
دانلود مقاله فشار خون