لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه21
فهرست مطالب
فصل 4:
ماگماتیسم اینفراکامبرین
1ـ تودههای نفوذی
ـگرانیت زریگان
2ـ ولکانیسم
ـ ریولیتها و توفهای ریولیتی اسفوردی ـ بافق
2ـ گرانیت زریگان (شمال شرقی بافق)
منشاء کانسارهای آهن منطقة بافق:
مراحل خردایش
موقعیت جغرافیایی و آب و هوایی
ارتفاع شهرستان بافق از سطح دریا 1035 متر ـ طول جغرافیایی شرقی ـ عرض جغرافیایی شمالی معادن سنگ آهن چغارت، ماسه چاهون و اسفوردی در استان یزد ـ شهرستان بافق واقع شده است این شهرستان در مسیر راه آهن سراسری تهران ـ بندرعباس قرار گرفته و با انشعابی به کرمان نیز متصل است که در آینده از طریق طبس به مشهد نیز متصل خواهد شد. طرح توسعه مجتمع معدنی سنگ آهن چغارت در فاصله 10 کیلومتری شهرستان بافق در مجاورت معدن سنگ آهن چغارت واقع شده است. معدن سه چاهون در 47 کیلومتری شمال شرقی بافق و 35 کیلومتری معدن چغارت قرار دارد.
در طول سال بین 47 درجه و 7 درجه متغییر است. میزان بارندگی کم و بطور متوسط در سال 7/5 میلیمتر میباشد ارتفاع اولیه توده چغارت 1286 متر از سطح دریا و 150 متر از سطح منطقه اطراف بوده است.
گسل پشت بادام: گسلها و فاز کوهزایی منطقه
این گسل به همراه گسل چاپدونی را باید از قدیمیترین گسلهای ایران دانست. زیرا زمینهای پرکامبرین ایران مرکزی را قطع میکند و رسوبات اینفراکامبرین و پالئوزویک و پالئوزوئیک در طرفین آنها وضعیت یا ضخامت متفاوتی دارند. حقیپور (1974) آنها را گسلهای اصلی منطقه بافق ـ بیابانک دانسته و به نظر وی در اثر حرکات آسنتیک ایجاد شده، در دورههای بعدی در ایجاد هورست و گرابنهای ایران مرکزی نقش مهمی داشته اند. به علاوه نامبرده منطقه بافق ـ بیابانک را بوسیله همین گسلها به زونهای کوچکتر تقسیم کرده است. (وی مناطق واقع در شرق گسل پشت بادام را به نام زون (1) یا زون شرقی، و در حد بین گسل پشت بادام و چاپدونی به نام زون (2) یا زون
تحقیق در مورد بافق