نیک فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

نیک فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله اثرات مثبت یوگا بر ارگان های بدن

اختصاصی از نیک فایل دانلود مقاله اثرات مثبت یوگا بر ارگان های بدن دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله اثرات مثبت یوگا بر ارگان های بدن


دانلود مقاله اثرات مثبت یوگا بر ارگان های بدن

بعضی از وضعیت های بدن، در یوگا می تواند روی مفاصل مختلف گذاشته و خصوصاً مفاصلی که کمتر مورد استفاده قرار می گیرند، به کار گیرد. علاوه بر مفاصل، یوگا تاثیرات مثبتی بر روی لیگامان ها و تاندون ها دارد. تحقیقات نشان داده است که یوگا، تنها فعالیتی است که به تمامی ارگان ها و اندام های داخلی بدن سلامتی کامل می دهد. با کشیدن ملایم و آرام ماهیچه و مفاصل، حداکثر میزان خون به قمست های مختلف بدن می رسد و باعث سم زدایی از بخش های مختلف و گوناگون آن می شود و به همین جهت تغییرات ناشی از افزایش سن را به تاخیر می اندازد و انرژی و شوق لازم برای زیستن را بوجود می آورد.

با یوگا می توان، ضعف و سستی عضلات را با تکرار تحریکات ملایم از بین برد. همچنین در روند تمرینات یوگا، عضلات شکم و کمر که مهره های کمری را حمایت می کنند، تقویت شده، مشکلات پنهانی در دستگاه گوارش، آشکار شده، چون فرد احساس سوزش یا درد در ناحیه معده یا روده می کند و مشکلات احتمالی در ناحیه کمر و یا مشکلات مربوط به عصب سیاتیک آشکار می شود.

 دستگاه عصبی:

یوگا در سیستم عصبی تعادل ایجاد می کند. یوگا باعث کم شدن تنش و استرس می شود، چرا که نوع ملایمی از تمرینات یوگا که با کنترل تنفس همراه است، به آرام کردن عمومی بدن کمک می کند. بدن وسیله ای برای حمل روح و فکر است و در این زمینه ، یوگا کمک موثری است برای سالم نگهداشتن جسم.

دستگاه قلبی – عروقی:

تمرینات هاتایوگا، توانایی بسیار بالایی در آرام کردن جسم و ذهن دارد. از آن جایی که بسیاری از مشکلات قلبی به علت استرس و تغذیه ناسالم و شرایط بد بدنی ایجاد می شود که بار کاری بیشتری بر قلب تحمیل می کند، می توان مشکلات زمینه ساز را با یوگا برطرف کرد. امروزه در درمان بیماری های مختلف، توجه و تمرکز بیشتر بر درمان بیماری ها و نشانه های آزار دهنده ی آن هاست. و در اکثر موارد، ریشه های بیماری از بین نمی رود و بعد از مدتی دوباره همان بیماری عود کرده و بروز می کند.

در حالیکه با یوگا می توان استرس ها را با تمرینات مختلف پرانایاما، رایلکس و مدیتیشن بر طرف نمود و استرس که خود یکی از بزرگترین عوامل خطر بیماری های قلبی است را بر طرف نمود.

عامل خطر دیگر بیماری های قلبی، تغذیه ناسالم است. یکی از مواردی که از عوامل خطر جدی قلبی است، کلسترول بالاست که با رژیم های پر گوشت و پر از پروتئین های حیوانی مرتبط است. مصرف زیاد گوشت و پروتئین، کلیه ها را بیش از حد فعال کرده و آلبومین خون را بالا می برد. که این عامل خطر نیز با رژیم غذایی یوگا برطرف می شود. با انجام آساناها و پرانایاما، و با کنترل و هماهنگی سایر غدد درون ریز، که باعث کنترل و آزاد سازی هورمون های مختلف می شود، پیام هایی که به قلب می رسد برای افزایش یا کاهش فعالیت، تعدیل شده و فعالیت قلب نیز متعادل می شود. یکی دیگر از عوامل زمینه ساز بیماریهای قلبی، چاقی است. با یوگا می توان به وزن ثابت و متعادل رسید. حرکات یوگا راه های سوزاندن چربی را افزایش داده و بنابراین با افزایش دمای بدن، موجب بالا رفتن میزان سوخت و ساز می شوند.

سیستم غدد درون ریز:

یکی از تاثیرات عمده یوگا، بر نحوه کارکرد و ترشح غدد درون ریز است و آنها را متعادل می کند. یوگا بر تعادل انواع غدد بدن مانند تیروئید، پارا تیروئید، پانکراس، غدد فوق کلیوی موثر است. برای نمونه، غده تیروئید که تاثیر زیادی درمتابولیسم و تعیین نحوه سوخت و ساز و کارکرد بدن دارد، توسط برخی از حرکات یوگا همچون حرکت ماهی Fish Posture، تحت تاثیر قرار می گیرد و از این طریق تاثیر این غده به تمامی ارگان های بدن منتقل شده و آن ها نیز متعادل می شوند.

در مورد بیماری دیابت، تمرینات مراقبه نشان داده اندکه قادرند با استراحت داده به دستگاه عصبی سمپاتیک به غدد درون ریز کمک کنند. تمرینات هاتا یوگا در درمان

شامل 22 صفحه فایل word قابل ویرایش


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله اثرات مثبت یوگا بر ارگان های بدن
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد