نیک فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

نیک فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود گزارش کارآموزی شرکت فنی مهندسی آرمان الکترونیک

اختصاصی از نیک فایل دانلود گزارش کارآموزی شرکت فنی مهندسی آرمان الکترونیک دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود گزارش کارآموزی شرکت فنی مهندسی آرمان الکترونیک


دانلود گزارش کارآموزی شرکت فنی مهندسی آرمان الکترونیک

 

مشخصات این فایل
عنوان: شرکت فنی مهندسی آرمان الکترونیک
فرمت فایل :word(قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 73

این گزارش کارآموزی درمورد شرکت فنی مهندسی آرمان الکترونیک می باشد.

بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات هر تیتر از گزارش کارآموزی شرکت فنی مهندسی آرمان الکترونیک

تاریخچه سازمان :
این شرکت واقع در رفسنجان چهار راه شهدا روبروی آموزش و پرورش است .
شرکت فنی و مهندسی آرمان الکتریک در سال 1379 رسماً به ثبت رسید و فعالیتهای خود را آغاز نمود بیشتر کارهای این شرکت پیمانکاری برق بود که
اکثر کارهای الکترونیکی از قثبیل نصب تابلوهای الکترونیکی و بردهای سیستمهای هوشمند در شرکت مس سرچشمه رفسنجان را این شرکت انجامداده است و در کار خد نیز بسیار موفق عمل کرده است . .....(ادامه دارد)

نوع محصولات تولیدی و خدماتی
اکقر کارهای این شرکت خدماتی است و از جمله محصولفات تولیدی این واحد می توان به ساخت و تولید سرعت گیر و نصب آن در تقاطع شهر اشاره کرد .
و از خدمات آن نصب سیستمهای کاکمپیوتری و تولید و نصب انواع تابلوهای الکترونیکی و همچنین چراغهای چشمک زن می باشد البته این شرکت سیستمهای حفاظتی از قبیل دزدگیر را نیز طراحی و اجرا می کند .
اینجانب از اول خردادماه سال جاری وارد این شرکت برای کراآموزی شدم و کارهایی از قبیل 1- لحیم کاری بر روی تابلوهای الکترونیکی 2- نصب سیستم  3- عیب یابی بردها را انجام می دادم . .....(ادامه دارد)

ساختار پارتیشن توسعه داده شده :
3/3 DOS به بالا به شماره اجازه می دهد که یک پارتیشن توسعه یافته را در هارد تعریف نمایید . برنامه FDISK شما را قادر می سازد تا پارتیشن را تعریف نمایید ولی قادر به نوشتن برنامه کد در پارتیشن سکتور نمی باشد . جدول پارتیشن دارای دو ردیف است . ردیف اول مربوط به اولین درایو منطقی در بخشی توسعه یافته و نوع آن می باشد. (مقدار یک یا چهار برای پارتیشن DOS یا FAT دوازده بیتی یا شانزده بیتی ) . ردیف دومی برای درایو منطقی دوم در بخش توسعه یافته می باشد . به شرطی که قسمت اول وجود داشته باشد . برای پشتیبانی درایوهای منطقی دیگر .....(ادامه دارد)

کنترلهای ESDI
کنترلهای فوق ، توسعه یافته کنترلر ST506 می باشند ، این کنترلر در بسیاری از کامپیوترها PS/2 IBM به کار برده شده اند کنترلر ESDI به طور کامل با ST506 سازگار بوده و قابل نصب بر روی کامپیوترهایی که بایاس آنها ST506 را پشتیبانی می نماید ،  می باشد . به طور غیر مشابه با ST506 مدار موجود بر روی هارد ESDI تمام تغیر فلو را به طور سریال به کارت کنترلر ارسال می نماید . قسمتی از محتویات خوانده شده از هارد را که موسوم به اطلاعات جدا کننده می باشد از کل اطلاعات جدا نموده و فقط سیگنالهای کنترلی را برای مدار به 10 مگابیت در ثانیه می رسد و این روش برابر روش MFM در کنترلر ST506 می باشد ، همچنین کنترلر  ST506 به پرامتر اینترلیوشش نیاز دارد . یعنی برای خواندن اطلاعات یک ترک یا شیار باید شش بار دیسک بچرخد ، برای پارامتر اینترلیو ، دیسک باید سه بار بچرخد تا کل اطلاعات یک ترک خوانده شود . حال آنکه با پارامتر اینترلیو یک فقط یا یکبا چرخش دیسک کل اطلاعات ترک یا شیار مربوط خوانه یا نوشته می شود . در نتیجه .....(ادامه دارد)

نحوه کار کارت گرافیک
هر دو نوع کارت گرافیک (تکرنگی و رنگی) ، بر اساس جاروب یک اشعه از چپ به راست و بالا به پائین صفحه نمایش کار می کند . حداکثر نسبت مدولاسیون (پهنای باند) ، قدرت تفکیک افقی صفحه نمایش را تعیین می نماید . صفحه نمایش تکرنگ دارای 720 نقطه در جهت افقی و صفحه نمایشهای رنگی (CGA) دارای 640 نقطه در جهت افقی می باشند . هر کاراکتر بوسیله یک الگوی نقطه ای محدود در یک الگوی نقطه ای محدود در یک مستطیل تعریف شده است . در این مجموعه دو نوع نقطه روشن و خاموش تعریف شده است که به ترتیب به عنوان متن و زمینه تلقی می شود برای ساختن الگوی هر حرف و فرستادن آن بر روی صفحه نمایش از یک تراشه میکرو کنترلر بنام (6845) CRT و یک حافظه ROM در کنار آن استفاده می شود . این کنترلر در کارتهای مختلف بوده و مخصوصاً کارتهای جدید XGA و SVGA دارای کنترلهای مختلف از کمپانیهای متفاوت می باشند . در آداپتورهای تکرنگ و رنگی به اتفاق از این تراشه برای کنترل قسمت ویدئوی سیستم توسط IBM  استفاده شده است . در سیستمهای رنگی هر حرف در یک مستطیل 14×8 قرار گرفته است هر حرف دارای 8 بایت است . این 8بایت برای تمام حروف قابل نمایش بر صفحه ، صفحه نمایش در حافظه ROM  .....(ادامه دارد)

مدارات رنگ درتلویزیون رنگی:
دراین تلویزیون کار پردازش وبدست آوردن سیگنالهای تفاضلی رنگ برعهده دو آی سی IC501،ICN01می باشداین تلویزیون قادربه دریافت ونمایش رنگ درهر سه سیستم NTSC،PAL،SECAMاست ،برای حالت PAL،SECAMآی سی IC501(KA2124)از سیگنال مرکب فرستنده سیگنالهای تفاضلی رنگ (B-Y،R-Y )راتهیه و آی سی ICN01(MS1397)ازروی این دو سیگنال ،G-Yرابدست می آورد ،ولی درحالت سکام هر دو کار فوق را آی سی ICN01انجام می دهد ،دراین قسمت مدارات رنگ برای برای هر سه سیستم را بررسی می کنیم :
الف –حالت سکام
درآی سی 101سیگنال مرکب شامل صدا ، روشنائی ،برست ،سینک و محو تهیه شده ،صدای آن توسطZ201حذف می گرددوبه پایه 39آی سی 501می رسد ،درحالت سکام این سیگنال بعداز تقویت از پایه 40خارج شده بعداز عبور از فیلتر بل (جهت تاکید و عبور اطلاعات رنگ  )به پایه 27آی سیICN01فقط اطلاعات رنگ (شامل IFرنگ وبرست )وارد شده که بعد از محدودسازی از یک طرف به کلید الکترونیک وآشکار ساز برست واز طرف دیگر به مدار عبور یا قطع رنگ در داخل آی سی ICN01داده می شود . .....(ادامه دارد)

بخشی از فهرست مطالب گزارش کارآموزی شرکت فنی مهندسی آرمان الکترونیک

مقدمه1
صفحه کلید6
حافظه RAM8
هارد دیسک13
اتصال کابل17
روش RLL27
کنترلر SCSI36
کارت گرافیک39
مد گرافیک46
از VGA تا VAC50
نکاتی برای نصب یک کارت نمونه52
مدارات رنگ در تلوزیون رنگی55
دیکودر پال در تلوزیون شهاب 21 اینچ59
دیکودر NTSCN در تلوزیون رنیگ شهاب 21 اینچ62

دانلود با لینک مستقیم


دانلود گزارش کارآموزی شرکت فنی مهندسی آرمان الکترونیک
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد