نیک فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

نیک فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله قارچ صدفی

اختصاصی از نیک فایل دانلود مقاله قارچ صدفی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله قارچ صدفی


دانلود مقاله قارچ صدفی

 

مشخصات این فایل
عنوان: قارچ صدفی
فرمت فایل: word(قابل ویرایش)
تعداد صفحات: 27

این مقاله در مورد قارچ صدفی می باشد.

 

بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات هر تیتر از مقاله قارچ صدفی

مقدمه
انسان از هزاران سال گذشته از قارچ‌ها آشنا بوده و از آن به عنوان منبع تأمین غذا استفاده کرده است. قارچ‌ها که بیشتر در مناطق جنگلی به صورت خودرو رشد می‌کنند به علت بالا بودن پروتئین به‌عنوان پروتئین جنگل معروف شده‌اند. زمین‌هایی که دارای خاک غنی از مواد آلی هستند مکان مناسب برای رویش قارچ‌ها می‌باشند.
استفاده از قارچ‌ها به صورت خودرو تا زمان ناپلئون ادامه داشت تا این که اولین بار قارچ خوراکی به صورت تصادفی در غار پرورش یافت. در جنگ فرانسه با روسیه که ارتش ناپلئون شکست خورد، یکی از سربازان فرانسه که با اسب خود در حال فرار بود چند روز در غاری مخفی شد. وی پس از چند روز متوجه شد روی پهن اسب، قارچ رشد کرده است. وی پس از بازگشت به کشور خود این اتفاق را برای دوستان خود تعریف کرد و یکی از آنها ایده پرورش قارچ در غار را عملی کرد. علت رشد قارچ در غار .....(ادامه دارد)

طبقه‌بندی قارچ‌ها
در عالم موجودات هستی، دو سلسله مهم گیاهان و جانوران قرار دارند که گیاهان به علت داشتن کلروفیل (سبزینه)، توانایی تولید مواد غذایی مانند گلوکز و فرکتوز و ترکیباتی مانند سلولز و همی‌سلولز و لیگنین را دارا می‌باشند و نقش تولیدکننده را در طبیعت ایفاء می‌کنند. در مقابل، جانوران بخاطر نداشت کلروفیل وابستگی کامل به موجودات دیگر داشته و برای تأمین غذا از گیاهان یا سایر جانوران استفاده می‌کنند و در طبیعت مصرف‌کننده هستند.
قارچ‌ها در طبیعت به عنوان تجزیه‌کننده فعالیت می‌کنند و به علت نداشتن کلروفیل قادر به تولید مواد غذایی مورد نیاز خود نمی‌باشند و برای رفع نیازهای غذایی خود ناچار به ترشح آنزیم و تجزیه مواد .....(ادامه دارد)

خواص غذایی و درمانی قارچ
1- مقدار پروتئین بالا: 5/1 تا 3% در قارچ دکمه‌ای و 5/3% در قارچ صدفی.
2- میزان بالای جذب پروتئین: 70 تا 80% پروتئین مصرفی جذب می‌شود.
3- میزان انرژی پایین: 100 کیلو ژول در 100 گرم (مناسب رژیم غذایی).
4- چربی اندک: (1/0 تا 3/0 درصد وزن تر).
5- دارای ویتامین‌های: C (محلول در آب)، D (محلول در چربی)، K (محلول در چربی)، B12 (محلول در آب)، B6 (محلول در آب)، B1 (محلول در آب)، A (محلول در چربی).
عناصر معدنی قارچ نیز بیش از سبزیجات و میوه‌جات است. قارچ خوراکی دارای میزان چشمگیری پتاسیم، مس و آهن است و قادر است فسفر مورد نیاز بدن را تأمین کند که این فسفر معمولا در تیغه‌های .....(ادامه دارد)

سوابق کشت قارچ صدفی در ایران
کشت قارچ صدفی برای اولین بار توسط آقای دکتر مصطفوی کارشناس دفع آفات وزارت کشاورزی در سازمان تحقیقات کشاورزی شروع شده و مطالعاتی نیز انجام گرفت. ایشان اقدام به تأسیس واحد تولید قارچی به نام (اسب سفید) نمودند که در سال 1365 به محصول‌دهی رسید.
واحدهای تولیدکننده قارچ صدفی دیگری به نام‌های اسب سفید، شرکت باغبانان ایران و سفیدرود فعالیت دارند......(ادامه دارد)

- کاشت بذر
عملیات کاشت دو نفره انجام می‌شود. نفر اول کاه‌های جوشانده شده و داغ را از ظرف مربوطه روی میز کار پهن کرده و هم می‌زند تا خنک شود و نفر دوم عملیات پر کردن را انجام می‌دهد. هر دو نفر بایستی لباس کار تمیز و ضد عفونی پوشیده باشند و دست‌های خود را تا بالای آرنج با یک ماده ضد عفونی مناسب مانند بتادین اسکراب بشویند. همچنین تمامی لوازم مورد استفاده در این مراحله باید قبلاً ضدعفونی شده باشد مانند میز کار و...
نفر دوم کاه‌های روی میز را که دمای آن حدود 35 تا 40 درجه می‌باشد و پشت دست را نمی‌سوزاند برداشته و داخل نایلون مربوطه که از قبل تهیه شده می‌ریزد. ابعاد نایلون بستگی به سیستم .....(ادامه دارد)

- برداشت
قارچ صدفی پس از ظهور ته‌سنجاقی‌ها شروع به رشد نموده و تبدیل به ساقه و کلاهک می‌شود. در طول بزرگ شدن کلاهک لبه آن به صورت زیر تغییر حالت می‌دهد. کلاهک‌ها ابتدا کوچک هستند دارای لبه‌های رو به سمت افق و به تدریج که بزرگ می‌شوند ابتدا به سمت پایین آمده و مجدداً به سمت افق و بالا می‌رود.
بهترین زمان چیدن هنگامی است که لبه کلاهک مثل وضعیت 2 و 3 (پایین و افقی) باشد. اگر قارچ صدفی دیر برداشت شود تغییر رنگ داده و از سفید به زرد و قهوه‌ای تبدیل می‌شود، ضخامت کلاهک زیاد شده و بوی ماهی گندیده می‌دهد......(ادامه دارد)

بخشی از فهرست مطالب قارچ صدفی در پایین آمده است.

مقدمه
طبقه‌بندی قارچ‌ها
تقسیم‌بندی قارچ‌ها از نظر نوع دریافت مواد غذایی
تقسیم‌بندی قارچ‌ها از لحاظ نوع زندگی
چرخه زندگی قارچ
تاریخچه استفاده از قارچ خوراکی
قارچ‌های سمی و خوراکی
مزایای کشت قارچ خوراکی نسبت به دیگر محصولات کشاورزی
خواص غذایی و درمانی قارچ
شناخت قارچ صدفی oyster mushroom
ارزش غذایی و خواص دارویی قارچ صدفی
سوابق کشت قارچ صدفی در ایران
گزینه‌های مشهور قارچ صدفی
معروف‌ترین گونه‌های پلوروتورس عبارتند از:
مراحل کاشت و پرورش قارچ صدفی
فهرست منابع
.....(ادامه دارد)

 

 

 


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله قارچ صدفی
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد