گیاه چای Camellia Sinesis یک بوتۀ همیشه سبز از خانوادۀ theaceae و بومی جنوب قارۀ آسیاست، اما به طور معمول در بیش از 30 کشور جهان کشت می شود.
انواع چای:
چای سیاه 78%
چای oolong 2%
چای سبز 20%
چای سبز
برگ های تازه را به سرعت بخار می دهند (آنزیم ها غیر فعال می شوند و از تخمیر جلوگیری می شود) سپس برگ ها را خشک می کنند محصول چای سبز
چای سیاه و oolon
برگ ها را تا رسیدن به محتوی رطوبتی حدود 55 درصد پژمرده می کنند (غلظت پلی فنل ها افزایش می یابد)
برگ های پژمرده را فشرده می کنند
پلی فنل ها تخمیر می شوند برگ ها را حرارت می دهند (اکسیداسیون محدود می شود)
محصول چای سیاه محصول چای oolong
ترکیبات پلی فنلی چای سبز:
Flavanols
Flavandiols
Flavanoids
فنولیک اسید
شامل 26 اسلاید powerpoint
دانلود پاورپوینت ارتباط مصرف چای و سرطان