نیک فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

نیک فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

علل ترس و استرس در بین دانش آموزان

اختصاصی از نیک فایل علل ترس و استرس در بین دانش آموزان دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

علل ترس و استرس در بین دانش آموزان


علل ترس و استرس در بین دانش آموزان

نوع فایل:ورد قابل ویرایش

تعداد صفحه:60

دانلود و خرید به صورت آنلاین

فهرست مطالب
عنوان صفحه
چکیده 5
مقدمه: 7
تعریفی از اضطراب: 8
اضطراب امتحان و راه‌های مقابله با آن
8
اضطراب تحصیلی چگونه ایجاد می‌شود؟ 9
اضطراب تحصیلی چگونه در عملکرد مداخله می‌کند؟ 9
مهارت‌های مقابله با اضطراب امتحان 10
راههای مقابله با استرس دانش اموزان ابتدایی
14
زمان شکل گیری اضطراب امتحان : 18
عوامل مؤثردرمیزان اضطراب امتحان :
19
عوامل بوجود آورنده ی اضطراب امتحان : 20
نشانه ها و علایم اضطراب امتحان : 20
درمان های روان شناختی ،‌دارودرمانی یا هردو ؟ 21
شیوه های درمانی شناختی ـ‌درمانی 21
نقش اولیای مدرسه در کاهش اضطراب امتحان : 22
نقش مدیر در کاهش اضطراب امتحان : 23
توصیه های ویژه آغاز امتحانات دانش آموزان ( روش های صحیح مطالعه ): 26
مزایای شیوه ی صحیح مطالعه :‌ 26
اضطراب دانش‌آموزان و راههای مقابله با آن 27
توصیه‌های زیر در این زمینه مفید است: 29
راه کار برای کاهش اضطراب در دانش آموزان ابتدایی در درس ریاضی
30
‎اضطراب ریاضی ونقش آموزگاران‎ ‎ 34
بررسی علایم استرس دانش آموزانِ در بدو مرود به مدرسه 38
علل استرس در دانش آموزان دبستانی و پیش دبستانی: 38
یادآوری نکاتی به والدین عزیز : 40
نگاهى به دلایل اضطراب دانش آموزان هنگام امتحانات و راههاى مبارزه با آن 43
شب امتحان زمان یادگیری نیست 47
یک ساعت قبل از امتحان مطالعه تعطیل 48
صبحانه فراموشنشود 49
علل ترس دانش اموزان از امتحان
49
اضطراب تحصیلی چگونه ایجاد می شود ؟ 57
اضطراب تحصیلی چگونه در عملکرد مداخله می کند ؟ 58
نتیجه گیری: 59
منابع : 60
چکیده
هر آن چه که دانش آموزان را به هیجان میآورد، عصبانی می کند، سرخورده و مایوس می سازد یا ناخوشایند می سازد، می تواند منجر به اضطراب در دانشآموزان شود.این چیزها می تواند شامل فکر و خیال ناشی از امتحان قریب الوقوع یا بروز یک جریان جدید در زندگی، خانواده یا مدرسه باشد. در ضمن تصمیم گیری های مهم و مشکل در امر تحصیل و زندگی یا فشارهای ناشی از محیط خانواده و مدرسه یا تاثیرات مخرب ناشی از فوت عزیزان و بستگان می توانند باعث بروز اضطراب شوند.معذالک داشتن میزان محدودی اضطراب خوب است. اگر ما برای خود دور از استرس تعیین کنیم یا مجبور شویم یک وظیفه دوست نداشتنی را انجام دهیم و سپس به خوبی از عهده انجام آن برآییم یا این که بدانیم مطالبه ای که خودمان از خود داشته یا از ما خواسته شده است به جا و صحیح بوده است، آن گاه حال و هوای بهتری احساس می کنیم.
یکی ازشایع ترین مشکلات عاطفی وهیجانی که دانش اموزان نوجوان با آن مواجه اند اضطراب است اضطراب حاصل خطاهای شناختی وباورهای غیرمنطقی است دانش اموزان مضطرب بیشتر درانتظار شکست هستندتا موفقیت.این گونه افراد خودراعامل شکست میدانند این نوع خطاهای فکری اسیب پذیری واضطراب را افزایش میدهد وانگیزه های مربوط به تحصیل راتحت تاثیرقرار میدهد که مهم ترین انها انگیزه پیشرفت است.درنهایت این مشکلات موجب افت تحصیلی میشوند دقت دریافته های تحقیقات در مجموع بروجود رابطه منفی بین اضطراب دختران بیشترازپسران است تقریبا نتایج تحقیقاتی که ابطه بین مشکلات عاطفی وپیشرفت تحصیلی رانفی کرده مربوط به دانش اموزان مقاطع غیر دبیرستانی یا سالهای اول دبیرستان می باشد.در چگونگی موفقیت تحصیلی کودکان عوامل بسیار زیادی دخالت دارند . یک دسته از این عوامل را تحت عنوان عوامل عاطفی روانی می توان نام برد .
بیماریهای عاطفی از جمله اضطراب در نزد همه افراد و ترس یا اضطراب از امتحان در نزد دانش آموزان از موضوعاتی است که به دلیل وجود آن در جوامع شدیداً مورد توجه و مداقه قرار گرفته است و به ندرت می توان باور کرد که کسی هیچ وقت دچار اضطراب نشود زیرا زندگی در هر مرحله و دوره و مکان سرشار از انواع فراز و نشیب و مملو از تجربیات تلخ و شیرین و انتظارات مطلوب و دل واپسی های متعدد است که هر کدام به دلیلی یا به طریقی می تواند اضطراب آور باشد .
اضطراب یکی از حالتهای هیجانی یا عاطفی است که با عناوین دلهره ، تشویش ، نگرانی و مانند آنها نیز از آن نام می برند .روانشناسان اضطراب و سایر حالات عاطفی را به دو نوع خفیف و شدید یا طبیعی و بیمار گونه تقسیم می کنند . همچنین متخصصان معتقدند که حالت خفیف هر یک از هیجانها ی انسان نه فقط الزاماً مخرب نیست بلکه وظیفه اصلی پرورشکاران آموختن واکنشهای هیجانی به یاد گیرندگان است .بنابر این آنچه مسئله ساز برای دانش آموزان است نوع شدید و دیر پای اضطراب امتحان است و گرنه حالت خفیف آن تقریباً برای حیات و بهزیستی انسان ضرورت دارد . با این حال چنانچه اضطراب شدید باشد و تا مدتها ادامه پیدا کند به طور معمول حالت خاص عصبی ایجاد می کند و در فعالیت طبیعی و روز مره زندگی اخلال می کند زیرا افراد مضطرب خطاهای بیشتری مرتکب می شوند .اضطراب هم جسم و هم ذهن انسان را تحت تاثیر قرار می دهد . در واقع اعم از اینکه اضطراب به کودک یا بزرگسال ، مرد یا زن ، انسان شاغل یا بیکار مربوط باشد ، آثار و علائم آن تقریباً در نزد همه یکسان است . با این تفاوت که هر کس با توجه به ویژگی های شخصیتی خود درابراز این علائم با دیگری تفاوت دارد . به عبارت دیگر یک کودک کم تجربه خیلی ساده تر از یک بزرگسال با تجربه اضطراب خود را آشکار می کند . به این دلیل معلم خیلی زود تر متوجه اضطراب شاگردش تا همکارش می شود .

 
واژه های کلیدی: ترس و اضطراب، دانش آموزان ابتدایی، مدرسه، امتحان، جدایی، اجتماعی، تحصیلی


دانلود با لینک مستقیم


علل ترس و استرس در بین دانش آموزان
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد