نیک فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

نیک فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود پاورپوینت زبان بدن در مذاکرات برای درس سمینار در مسایل بازاریابی - 38 اسلاید

اختصاصی از نیک فایل دانلود پاورپوینت زبان بدن در مذاکرات برای درس سمینار در مسایل بازاریابی - 38 اسلاید دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پاورپوینت زبان بدن در مذاکرات برای درس سمینار در مسایل بازاریابی - 38 اسلاید


دانلود پاورپوینت زبان بدن در مذاکرات برای درس سمینار در مسایل بازاریابی - 38 اسلاید

 

 

 

 

 

 

 

شانس موفقیت یـا شکست انسان رادربرخوردهای اجتماعی ، شخصی وشغلی شدیداً تحت تاثیر قرار می دهد .
 
درهرمکالمه فقط 7 درصد ازمفاهیم درقالب کلمات شفاهی بیـان می شوند و عمده اطلاعات ازطریق ترکیب پیچیده ای ازوضـع ظاهری ، وضع اندامی حرکت اندامی،نگاه وحالات چهـره انتقال می یابند.
 
سرعت دریافت پیام زبان بدن صدها برابر سرعت زبان های دیگر است.
 
اکثر اثراتی که اینها ایجاد میکنند پایین تر از سطح آگاهی ما عمل می کنند آنها احوال، نگرش، حالت چهره و انگیزش ما را تحت تاثیرقرار میدهند.
 
قانون اول: همیشه مجموعه ای از حرکات بدن را در نظر بگیرید.
قانون دوم: به دنبال تطابق بین گفتار و کردار بگردید.
قانون سوم: حرکات را بسته به شرایط تفسیر کنید.
 

دانلود با لینک مستقیم


دانلود پاورپوینت زبان بدن در مذاکرات برای درس سمینار در مسایل بازاریابی - 38 اسلاید

گزارش کارآموزی مخابرات دستگاه سوئیچ دیجیتال

اختصاصی از نیک فایل گزارش کارآموزی مخابرات دستگاه سوئیچ دیجیتال دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

گزارش کارآموزی مخابرات دستگاه سوئیچ دیجیتال 33ص

 

در دوم ژوئن سال 1875 میلادی مصادف با 11 خرداد 1254 شمسی تلفن اختراع شد. در سال 1265 برای اولین بار در ایران یک رشته سیم بین تهران و شاهزاده عبدالعظیم به طول 7/8 کیلومتر توسط یک بلژیکی کشیده شد ولی در واقع مرحله دوم فن آوری مخابرات در تهران از سال 1268 شمسی با برقراری ارتباط تلفنی بین دو ایستگاه ماشین دودی تهران و شهر ری آغاز شد.

وزارت تلگراف در سال 1287 با وزارت پست ادغام و بنام وزارت پست و تلگراف نامگذاری شد.

در سال 1302 قراردادی برای احداث خطوط تلفنی زیرزمینی با شرکت زیمنس و هالسکه منعقد شد و 3 سال بعد در آبان 1305 تلفن خودکار جدیدی برروی 2300 رشته کابل در مرکز اکباتان آماده بهره برداری شد.

در سال 1308 امور تلفن نیز تحت نظر وزارت پست و تلگراف و تلفن قرار گرفت و به نام وزارت پست و تلگراف و تلفن نامگذاری شد.

مرکز تلفن اکباتان در سال 1316 به 6000 شماره رسید و در سال 1337 به 13 هزار شماره توسعه یافت.

خطوط تلفن جدید (کاریر) نیز پس از شهریور 1320 مورد بهره برداری قرار گرفت و ارتباط تلفنی بین تهران و سایر شهرها گسترش یافت و مراکز تلفن تهران شروع به تأسیس شد.

در پایان سال 2001 تعداد مشترکین تلفن ثابت کشور به 293/384/10 شماره رسید که نسبت به سال قبل آن 06/13 درصد رشد داشت و در مقایسه با سایر کشورهای جهان ایران رتبه 20 از لحاظ تعداد تلفن و رتبه 5 از لحاظ درصد رشد تلفن را داشت.

شرکت سهامی مخابرات استان تهران در راستای سیاست تمرکز زدایی در تاریخ 11/11/74 به مدت نامحدود تأسیس و آغاز به کار نمود.

اهداف و مأموریتهای کلان شرکت:

1- تأسیس و توسعه شبکه و تأسیسات مخابراتی عمومی و خصوصی (به استثنای بخش صدا و سیما) در حوزه عملیاتی استان تهران.

2- نگهداری و بهره برداری از شبکه و تأسیسات مخابراتی استان تهران در قالب تحقق اهداف و برنامه های وزارت پست و تلگراف و تلفن.

3- اجرای تکالیف شرکت مخابرات ایران در مواردی که تفویض اختیار می شود.

تعریف مخابرات:

مقصود از مخابرات عبارت است از انتقال و ارسال علایم و نوشته ها و تصاویر و صداها و هرگونه اطلاعات دیگر بوسیله سیم یا بدون سیم و یا نور و یا هر رویه الکترومغناطیسی دیگر.

کل اعمالی که در یک مرکز تلفن و بطور خصوصی تر در سالن دیجیتال مراکز انجام می گیرد اعم از ارتباط بین مشترکین تلفنی بوسیلة دستگاه سوئیچ دیجیتال انجام می شود که انواع مختلف آن در ایران وجود داشته و مورد استفاده می شود.

در مرکز مورد نظر از یک سوئیچ آلمانی ساخت کارخانه آلکاتل با نام System 12 و نام اختصاری S12 استفاده می شود برای وارد شدن به بحث ابتدا باید دستگاه مورد نظر را بررسی می کردیم به این شرح که به آن خواهیم پرداخت.

سوئیچ S12:

S12 در 1975 طراحی شد و ابتدا بطور آزمایشی در سال 1981 در بلژیک افتتاح و در 1982 در آلمان راه اندازی شد. سیستم کنترل آن گسترده است. و قابل تطبیق با سیستمهای دیگر است و قابلیت انتقال صوت، تصویر و دیتا را دارد.

سیگنالینگ: زبانی است که موجب ارتباط قسمتهای مختلف مخابرات به یکدیگر می شود که به دو نوع زیر تقسیم می شود:

CCS: مسیر سیگنال و مسیر مکالمه یکی نیست و جدا هستند (سیگنالینگ کانال مشترک)

CAS: مسیر سیگنال و مسیر مکالمه یکی است. (سیگنالینگ کانال مرتبط)

در CCS می توان در حین صحبت کردن عمل سیگنالینگ را نیز انجام داد.

برای انتقال صحبت از CAS (در زمان کنونی) استفاده می شود و برای انتقال دیتا از CCS استفاده می شود.

خصوصیات S12:

-               S12 بصورت ماژولار است (هم سخت افزار و هم نرم افزار)

-               S12 در مسیریابی با انسداد روبروی نمی شود (Non bloking)

-               S12 قابل گسترش است چون بصورت ماژولار است.

-               S12 قابلیت تطبیق با نیازهای آینده را داراست (چون سیستم دیجیتال است)

-               S12 قابلیت تطبیق با سیستمهای EMD و نیمه الکترونیکی و تمام الکترونیکی و دیجیتالی را دارد.

-               S12 در مراکز شهری – بین شهری – بین المللی و ترانزیت می تواند استفاده شود.

-               S12 با PCM های 32 و 24 کاناله کار می کند.

-               حداکثر ظرفیت مراکز S12 برابر 100000 یا 60000 (STD بین شهری) است.

که ترانک خطوط ارتباطی بین مراکز است.

-               در سیستم S12 سوئیچ بصورت دینامیک عمل می کند یعنی چون سیستم 4 طبقه دارد و ارتباطات می تواند از طریقه طبقه 0 یا طبقه 0 و 1 و طبقه های 0 و 1 و 2 و ... انجام گیرد. اگر دو مشترک از یک ماژول باشند ارتباط آنها از طریق طبقه 0 انجام می گیرد و لازم نیست طبقات دیگر را طی کند.

-               S12 با سیگنالهای مختلف کار می کند.

چکیده:

فصل اول:

تاریخچه مخابرات

تعریف مخابرات:

فصل دوم:

ارزیابی بخشهای مرتبط یک مرکز تلفن با مهندسی مخابرات

سوئیچ S12:

خصوصیات S12:

امکانات سیستم S12:

Completion of a call to busy subscriber

فراخوان با کنترل راه دور: Paging and remotely controller devise

مزاحم گیری: Malicious Call Handling

انتظار مکالمه: Call waiting and trunk offering

درجه بندی خط مشترک: Subscriber Line Classes

توضیحی در باره تلفن تون و پالس:

پالس:

تون:

پیرامون ماژولهای مختلف S12:

ماژول کنترل واحد A:

ماژول ASM:

کارت TAUA:

کارت RACK Alarm:

ماژول (Digital Trunk Module) DTM:

OBC (On Board Controller):

ماژول CTM:

وظایف ماژول SUM:

کارتهای ماژول SPM:

کاربردهای دیسک:

کارت TSAI:

سیستم توزیع CLOCK:

کارت SUNT:

کارتهای SUM:

کارت RALM و RLMA:

کارت DLGC:

کارت LADR:

وظایف MTUC:

شبکه سوئیچ دیجیتال (DSN)

کارت سوئیچ DSE (Digital Switch Element):

ساختار شبکه DSN

مقایسه آدرسها:

Soft ware نرم افزار

ماشین پیام محدود FMM (Finite Message Machines)

Virtual Machin ماشین مجازی:

انواع  Fmm از نظر محل استقرار

اجزاء Fmm:

ساختار Message:

انواع پیامها:

فصل سوم:

آموخته ها و نتایج


دانلود با لینک مستقیم


گزارش کارآموزی مخابرات دستگاه سوئیچ دیجیتال

گزارش کاراموزی صنایع غذایی در شرکت فرآورده‌های گوشتی

اختصاصی از نیک فایل گزارش کاراموزی صنایع غذایی در شرکت فرآورده‌های گوشتی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

گزارش کاراموزی صنایع غذایی در شرکت فرآورده‌های گوشتی مام 100ص

 

تکنولوژی تولید همبرگر

همبرگر با محصولات چرخ شده تحت عنوان patries  شناخته شده علاوه براین بعد این گونه از محصولات همبرگر نیز می گویند معروفترین برگر از گوشت گاو تهیه شده که اصطلاحاً به آن همبرگر می گویند. به طور کلی درکشورهای مختلف من جمله ایران طی تکنولوژی خاصی گوشت چرخ شده را همراه با برخی افزودنیها مخلوط کرده پس از شکل دهی وبسته بندی بصورت منجمد عرضه می نماید. براساس استاندارد ایران دو نوع همبرگر تولید می شود

1- همبرگر معمولی که باید حداقل 30 درصد گوشت داشته باشد

2- همبرگر ممتاز که باید حداقل 60 درصد گوشت داشته باشد.

طبق استاندارد اضافه کردن سایر ضمایم خوراکی لاشه دام مثل گوشت کله یا بناگوش درتهیه همبرگر ممنوع است ولی از آنجائیکه کنترل خاصی برروی این مواد وجود ندارد متأسفانه برخی از کارخانجات جهت کاهش قیمت تمام شده از این گوشت ها استفاده می کنند. (3)

مواد اولیه

1-گوشت

گوشت پایه اصلی تهیه همبرگر است که گوشت مورد استفاده می تواند از قسمت های مختلف بدن دام باشد نوع گوشت و مقدار چربی درتعیین کیفیت محصول نهایی بسیار حائز اهمیت است درتهیه همبرگر بیشتر از گوشت قلوه گاه سردست و گردن که کیفیت بهتری دارند نیز مصرف می شود برخی کارخانجات جهت بهبود کیفیت نهایی از مخلوط 50% گوشت تازه گاو و 50% گوشت منجمد استفاده می نماید.

2-چربی

چربی اثر زیادی درکیفیت محصول نهایی دارد زیرا اگر مقدار چربی به مقدار فرمول نهایی نباشد همبرگر کمی خشک و فاقد رطوبت مطلوب خواهد بود.

3-پیاز

پیاز فیزیکی از مواد اولیه اصلی مورد استفاده درتهیه همبرگر می باشد از آنجائیکه پیازتازه تا حدود 90% آب دارد بنابراین باید درتنظیم رطوبت نهایی محصول مقدار آب موجود در پیاز را در نظر گرفت پیاز به عنوان طعم دهنده و پوشاننده طعم های نامطلوب همچنین ایجاد بافتی ترد و آبدار درمحصول نقش ویژه ای دارد.

4-سویا

سویا با جذب 5/1 تا 5/2 برابر خود آب باعث افزایش بازدهی محصول نهایی شده همچنین به آبدار بودن و ترد شدن محصول نیز کمک می کند اضافه کردن بیش از حد سویا باعث تیره شدن رنگ محصول خواهد بود.

5-افزودنیهای دیگر

از دیگر افزودنیهایی که درتهیه همبرگر ممکن است استفاده شود میتوان به آرد سوخاری آرد گلوتن اشاره نمود این مواد به دلیل افزایش قدرت جذب آب باعث کاهش قیمت تمام شده محصول گردند.

6-نمک طعام

این ماده از مواد عمل آورنده فرآورده های گوشتی محسوب می شود که دراستخراج پروتئین های میوفیبریلی گوشت به عنوان یک امولسیفایراست درخمیر فرآورده های گوشتی نقش دارد بنابراین هرچقدر نمک بیشتر باشد پروتئین های میوفیبریلی بیشتری ازگوشت استخراج می شود ولی درصنعت اینکار به دو دلیل با مشکل مواجه است :

1- باعث شورشدن محصول می شود

2- ازنظر اقتصادی مقرون به صرفه نیست .

7-ادویه جات و چاشنی ها

این گروه بهترین ترکیبات ایجاد طعم درفرآورده های گوشتی است که

اولاً : باعث اصلاح دربهبود طعم محصول می  شود.

ثانیاً : دارای خاصیت باکتریواستاتیکی هستند.

ثالثاً : دارای خاصیت آنتی اکسیدانی هستند.

درمصرف ادویه جات باید به این نکته توجه نمود که ان دسته که منشأ خاکی یا زمینی دارند آلودگی میکروبی دارند که این آلودگی می تواند باعث فساد محصول شود درنتیجه ضروری است که ازنوع استریل ادویه جات استفاده نمود.

ازجمله ادویه جات مورد استفاده می توان زیره سیاه، زیره سبز، پیاز، سیر، زنجبیل ، تخم رازیانه، رازیانه رومی، تخم گشنیز ، تخم کرفس ، تخم شوید، آویشن،
نعناع مرزه، مرزنگوش ، ریحان، ترخون ، برگ بو، زردچوبه، پورد کاری، فلفل، سماق ، فلفل قرمز، فلفل فرنگی ، پایریکا، فلفل سیاه و سفید، جوزهندی دارچین ، هل ، دانه خردل، خولبخان ، میخک ،، اشاره نمود.

فصل اول

تاریخچه شرکت تهران همبرگر

مقدمه

فلوچارت سازمانی

فلوچارت تولید همبرگر

تکنولوژی تولید همبرگر

مواد اولیه

گوشت

چربی

پیاز

سویا

افزودنیهای مجاز

نمک طعام

ادویه‌جات و چاشنی ها

روش تولید

دستگاهها و ماشین آلات مورد نیاز

سردخانه زیرصفر

گیوتین

دستگاه‌های چرخ گوشت ( معمولی مخلوط گم زیر صفر درجه )

دستگاه مخلوط کن

دستگاه یخ ساز

دستگاه همبرگرزن

تونل انجماد

بسته بندی همبرگر

شستشو

فصل دوم

تعریف همبرگر

رده بندی برگرها

انتخاب گوشت

ترکیب شیمیایی گوشت

آب

ظرفیت نگهداری آب

پروتئین

چربی

توان اتصال دهندگی انواع گوشت

PH انواع گوشت

عوامل مؤثر بر استحکام خمیر همبرگر

درجه حرارت

PH

مقدار چربی

مقدار پروتئین محلول گوشت های مصرفی

میزان چسبندگی و لزجی امولسیون گوشتی

یکنواختی ترکیب مواد اولیه

مکانیسم تأثیر نمک در همبرگر

روش های کنترل تولید همبرگر

کنترل ترکیب

نسبت رطوبت – پروتئین

فرمولاسیون همبرگر در ایران

فرمولاسیون خارجی همبرگر

ترکیبات غیرگوشتی

توسعه دهنده ها

امولیسفایرها

نمک طعام

سویا

تخم مرغ

آرد سوخاری

روغن و چربی

آزمایشات کنترل کیفی

آزمایشات کنترل کیفیت مواد اولیه

کنترل کیفی مواد میانی و شرایط

کنترل کیفیت محصولات

آزمایشات میکروبی

آزمایشات شیمیایی

آزمایشات شیمیایی

رطوبت

خاکستر کل

چربی تام

کربوهیدات

پروتئین

آزمایشات میکروبی

روش اندازه گیری T.C

کپک و تخمیر

روش شناسایی و شمارش استانیلوکوکوس ارئوس کوآگولانز (+) در مواد غذائی

روش شمارش استافیلوکوکوس اورئوس

روش جستجو و شناسایی سالیونلا

ارزیابی حسی

تقلب در فرآورردهای گوشتی

متدهای ذخیره سازی و نگهداری گوشت

بسته بندی همبرگر خام منجد ( بر اساس استاندارد ملی ایران )

بسته بندی کباب لقمه خام منجمد ( بر اساس استاندارهای ملی ایران )

شرایط و نحوه بازاریابی

موقعیت شغلی برای مقاطع تحصیلی کاردانی و کارشناسی رشته غذائی

برنامه احتمالی کارخانه جهت عبور کیفیت محصولات

اشکلات تولیدی کارخانه

محاسن تولیدی کارخانه

فصل چهارم

پیشنهادات


دانلود با لینک مستقیم


گزارش کاراموزی صنایع غذایی در شرکت فرآورده‌های گوشتی

تحقیق مردان و زنان زمینی ( آموزش روابط )

اختصاصی از نیک فایل تحقیق مردان و زنان زمینی ( آموزش روابط ) دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق مردان و زنان زمینی ( آموزش روابط )


تحقیق مردان و زنان زمینی ( آموزش روابط )

فایل : pdf

تعداد صفحه :35

 

فهرست :

مقدمه 

آغازشگر دوستی 

7 تیپ از مردان موفق

مصاحبه 10 سوالی از همسر آینده 

رابطه سالم 

5 روش عاشق شدن

نشانه های عاشق شدن 

علایم علاقه مندی زتان و مردان 

اشتباه مردان در اولین ملااقات و ...


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق مردان و زنان زمینی ( آموزش روابط )

طرح توجیهی تولید سالاد فصل

اختصاصی از نیک فایل طرح توجیهی تولید سالاد فصل دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

طرح توجیهی تولید سالاد فصل


طرح توجیهی تولید سالاد فصل طرح توجیه فنی،مالی و اقتصادی تولید سالاد فصل به صورت انبوه+فرم خام این طرح توجیهی با فرمت قابل ویرایش ورد(word) برای دانلود شما آماده شده وفایل این طرح کارآفرینی بر روی سرورهای سایت آپلود شده است. شما پس از دانلود یک فایل زیپ بدون پسورد خواهید داشت که با دابل کلیک روی آن فایل پی دی اف حاوی این طرح توجیهی را به همراه فرم خام برای نگارش طرح توجیهی تولید سالاد فصل به صورت انبوه مشاهده خواهید کرد. تمام جدول ها و کلیه محاسبات به طور دقیق و توسط کارشناسان انجام شده و اکنون در اختیار شما قرار گرفته است.در ادامه به معرفی بیشتر این پروژه اشتغال زایی خواهیم پرداخت.
خلاصه طرح اشتغال زایی تولید سالاد فصل به صورت انبوه :

• مناطق مناسب تر جهت اجرای طرح:کلیه مناطق کشور
• دوره بازگشت سرمایه این پروژه : (درون فایل)
• میزان اشتغال زایی این پروژه: (درون فایل)
• ظرفیت در نظر گرفته شده در این طرح: (درون فایل)
• فرمت فایل طرح توجیهی: پی دی اف(pdf)
• تعداد صفحات فرم طرح توجیهی: 38 صفحه
• فرمت فرم طرح توجیهی: ورد(word) با پسوند داک(Doc)
فایل پروژه کارآفرینی تولید سالاد فصل به صورت انبوه شامل چه مواردی می شود؟
• مطالعات بازار که معادل واژه انگلیسی Market Study بوده و جنبه های مختلف بازار محصولات و یا خدمات پیش بینی شده برای طرح از جمله عرضه، تقاضا، مصرف، بازار هدف و سایر موارد را مورد مطالعه و بررسی قرار می دهد.
• تجزیه و تحلیل مالی که معادل واژه انگلیسی Financial Analysis می باشد و در آن شاخص های مختلف مالی و سودآوری طرح با استفاده از اطلاعات بخش های قبلی گزارش و براساس اصول و استانداردهای اقتصاد مهندسی بدست آمده و مورد تجزیه و تحلیل قرار می گیرد و براساس آن شاخص ها در خصوص اجرا و یا عدم اجرای طرح تصمیم گیری می شود.
• توجیه پذیری فنی که معادل واژه انگلیسی Technical Feasibility می باشدو در این بخش ابعاد مختلف فنی طرح از جمله دانش فنی مورد استفاده، ظرفیت، محل اجرا، ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز و ساختار اجرائی آن را مورد مطالعه قرار می دهد.

طرح توجیهی تولید سالاد فصل به صورت انبوه چه استفاده هایی دارد؟
• اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری
• تخمین میزان سود این شغل پیش از اقدام به کار
• گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق مهر امام رضا
• تخمین ریسک احتمالی این طرح کارآفرینی
• ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه های زود بازده
• مطلع شدن از همه منابع مورد نیاز برای ایجاد این طرح اشتغال زایی
• مطلع شدن از دوره بازگشت سرمایه برای برنامه ریزی بهتر
• مشاهده روش کار و اطلاعات ویژه پیرامون این طرح کارآفرینی
• مشاهده تخمین بازار مصرف و اطلاعات مربوط به درآمدزایی پروژه
• گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون
• ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی
• بالا رفتن دید اقتصادی تان پس از مطالعه مجموعه طرح های توجیهی
• مناسب جهت اجرای طرح کارآفرینی و ارائه دانشجویی
طرح اشتغال زایی تولید سالاد فصل به صورت انبوه همچنین دید شما را باز می کند و احتمالا پس از مطالعه کامل این طرح توجیهی به یک دید کلی و اطلاعات جامع پیرامون موضوعات مرتبط با این پروژه کارآفرینی خواهید رسید و همچنین میزان ضرر و زیان و یا سود احتمالی برای وارد شدن به پروژه تولید سالاد فصل به صورت انبوه را با یک تخمین قابل قبول برای شما قابل محاسبه خواهد بود. مقدار هزینه و سودهای نوشته شده در این طرح توجیهی اگر مثلا برای سال 93 نوشته شده باشد با استفاده از نرخ تورم آن ها را می توانید برای سال جاری تخمین بزنید. تمام چارچوب این طرح توجیهی منطبق با چارچوب های مورد تایید سازمان صنعت،مفدن و تجارت است و همچنین این طرح های توجیهی به این شکل مورد قبول بانک هاست.
طرح های توجیهی که بر روی سایت ما قرار دارد موضوعات زیر در آن ها مورد بررسی قرار گرفته است:
• مقدمه ای درباره طرح توجیهی
• ظرفیت بهره برداری طرح(مخصوص طرح های تولیدی)
• سال تهیه طرح توجیهی
• خلاصه طرح توجیهی که خود این خلاصه شامل نوع تولیدات و ظرفیت،تعداد شاغلین،سرمایه گذاری طرح و ... می گردد.
• خلاصه و ریز هزینه و سود(که شامل سرمایه ثابت طرح،سرمایه در گردش طرح،درآمد سالانه و دوره بازگشت سرمایه)می باشد.
• ماشین آلات و تاسیسات مورد نیاز طرح(که شامل تمام ماشین آلاتی که برای این طرح مورد نیاز است در یک جدول و تمام تاسیسات مورد نیاز این طرح در جدولی دیگر به همراه هزینه آن ها به ریال) می باشد.
• جدول هزینه های جاری سالیانه(شامل مواردی مانند حقوق کارکنان،پرداخت حق بیمه کارکنان و هزینه های احتمالی دیگر) با ذکر قیمت بر حسب ریال
• هزینه های مربوط به تعمیر،نگهداری و ارتقاء(که معمولا با استفاده از یک فرمول مشخص از هزینه اولیه در طرح های مختلف توجیهی محاسبه می شود)
• هزینه غذا به کارکنان(با توجه به ساعت کاری در برخی کارهای تولیدی و همچنین با توجه به سفارش انبوه) محاسبه شده بر حسب ریال
• و... (لازم به ذکر است تمام هزینه های متفرقه در مورد این طرح توجیهی به طور کامل محاسبه شده و در درون فایل موجود است که پس از دانلود برای شما قابل مشاهده خواهد بود)
فرم خام طرح توجیهی تولید سالاد فصل به صورت انبوه شامل چه مواردی است؟
• جدول مخصوص عنوان طرح توجیهی
• جدول مخصوص مشخصات طراح
• بخش ویژه معرفی طرح توجیهی
• جدول مخصوص مشخصات متقاضیان این طرح اشتغال زایی
• بخش ویژه متقاضیان طرح توجیهی اشخاص حقیقی
• بخش ویژه متقاضیان طرح توجیهی حقوقی(شرکت ها و سهام داران)
• قسمت مربوط به مشخصات محل اجرای طرح
• بخش مخصوص معرفی(کالا یا خدمات) و ظرفیت تولید،پذیرش یا ارائه
• قسمت مربوط به میزان اشتغال زایی طرح
• قسمت مربوط به مدت لازم برای بازگشت سرمایه
• قسمت مربوط به اعلام محرمانه بودن طرح و تذکر بابت پیگیری قضایی در صورت عدم رعایت موارد ذکر شده در حفاظت از طرح توجیهی
• قسمت ویژه تجزیه و تحلیل فرهنگی طرح
• بخش ویژه تجزیه و تحلیل اقتصادی طرح
• قسمت وِیژه بررسی تغییرات جمعیتی بر طرح
• قسمت های مربوط به ساختار بازار،روند بازار و بررسی وضعیت رقبا
• تجزیه و تحلیل عرضه و تقاضا(در سطح منطقه،استانی،کشوری و جهانی)
• بررسی فرصت واردات و صادرات محصول یا ارائه خدمات در کشورهای دیگر
• ارائه برنامه های حضور در بازارهای کشوری و جهانی
• بررسی قیمت تمام شده محصول یا خدمات و تحلیل آن با استفاده از قیمت تمام شده کالا یا خدمات مشابه در سطح منطقه،استان،کشور و جهان
• بررسی تکنولوژی های مورد نیاز از لحاظ در دسترس بودن و به روز بودن
• معرفی خودتان و یا شرکتتان و بررسی نقاط مثبت رزومه کاری و روند صعودی که می تواند به پیشرفتتان در این طرح اشتغال زایی کمک کند
• بررسی اهداف و دورنمای شرکت و طرح های زنجیره وار پیش رو پس از اجرای این طرح توجیهی
• بررسی مزیت های رقابتی محصولات یا خدمات شما به نسبت محصولات یا خدمات مشابه
• بخش ویژه تجزیه و تحلیل محیطی طرح
• معرفی شیوه های بازاریابی و تبلیغات پیش بینی شده برای کالا/خدمات معرفی شده در طرح
• معرفی مختصر شیوه های تولید یا ارائه خدمات اختصاصی(بیان تفاوت ها با شیوه های تولید یا ارائه خدمات کنونی این محصول/خدمت)
• نمایش فرایند تولید محصول یا خدمت قابل ارائه به صورت نمودار
• برآورد سرمایه اولیه مورد نیاز برای اجرای این طرح توجیهی
• برآورد سرمایه در گردش مورد نیاز سالیانه/ماهیانه/هفتگی
• برآورد نیروی انسانی مورد نیاز و طبقه بندی بر حسب نیروهای متخصص و تحصیلکرده تا نیروهای ساده و مشخص کردن تعداد نیاز پرسنل در پست
• بخش ویژه ترسیم پلان پرسنل در کنار ماشین آلات
• بررسی برنامه های کنترل کیفیت و برآورد فضای مورد نیاز طرح
• بررسی امکانات و تاسیسات مورد نیاز طرح و همچنین تسطیح مکان های مورد نیاز با مشخص کردن اجاره بها یا قیمت تخمینی ملک
• بررسی ساختمان های مجزای مورد نیاز(و ساختمان هایی که احتمالا با پیشرفت کار مجبور به ساخت آنها هستید مثل ساختمان های رفاهی و ...)
• بررسی طیف های مختلف مشتریان محصول یا خدمت قابل ارائه
• چارت مشخص کننده ساختار سازمانی
• برنامه زمان بندی کاملا مشخص برای اجرای طرح
• برآورد هزینه تمام شده محصول با استفاده از تمام فاکتورهای موجود مشخص شده
• برآورد اقتصادی بودن طرح با استفاده از فاکتورهای مورد نیاز برای این کار و فرمول مشخص شده
• بررسی سود و زیان ویژه با استفاده از فرمول( سود و زیان ویژه = فروش کل – جمع هزینه های تولید)
• بررسی ارزش افزوده ناخالص و خالص با استفاده از فرمول{فروش کل – ( مواد اولیه و بسته بندی + انرژی + هزینه تعمیرات و نگهداری ) }
• بررسی بازده فروش با استفاده از فرمول زیر(سود ویژه ÷ فروش کل)
• بررسی بازده کل دارایی ها با استفاده از فرمول (سود ویژه ÷ کل دارایی ها)
• بررسی سرمایه ثابت سرانه با استفاده از فرمول ) سرمایه ثابت ÷ تعداد پرسنل(
• بررسی سرانه کل سرمایه گذاری با استفاده از فرمول )کل سرمایه گذاری ÷ تعداد پرسنل(
• بررسی نرخ بازدهی سرمایه با استفاده از فرمول زیر
نرخ بازدهی سرمایه = ( هزینه تسهیلات مالی + سود و زیان ویژه ) ÷ کل سرمایه گذاری
• بررسی دوره بازگشت سرمایه با استفاده از فرمول زیر
دوره برگشت سرمایه = کل سرمایه گذاری ÷ جریان نقدی ورودی سالانه
• ارائه طرح های پیشنهادی به منظور جذب سرمایه ی سرمایه گذاران
• ارزیابی نهایی کسب و کار با استفاده از شاخص های بیان شده
فایل طرح توجیهی تولید سالاد فصل به صورت انبوه به همراه فایل قابل ویرایش فرم خام پروژه تولید سالاد فصل به صورت انبوه هم اکنون با پسوند زیپ آماده دانلود است و برای دانلود این فایل توجیهی ارزشمند شما کافی است روی دکمه پرداخت کلیک کرده پس از هدایت به صفحه بانک و پرداخت لینک دانلود فایل برای شما نشان داده شده و همچنین یک نسخه از آن برای شما از طریق ایمیلی که قبل از پرداخت وارد کرده اید ارسال خواهد شد.

دانلود با لینک مستقیم


طرح توجیهی تولید سالاد فصل