نیک فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

نیک فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

پروژه بررسی رابطه ترس وعملکردتحصیلی دانش آموزان مقطعه راهنمایی. doc

اختصاصی از نیک فایل پروژه بررسی رابطه ترس وعملکردتحصیلی دانش آموزان مقطعه راهنمایی. doc دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پروژه بررسی رابطه ترس وعملکردتحصیلی دانش آموزان مقطعه راهنمایی. doc


پروژه بررسی رابطه ترس وعملکردتحصیلی دانش آموزان مقطعه راهنمایی. doc

 

 

 

 

 

 

 

 

نوع فایل: word

قابل ویرایش 15 صفحه

 

چکیده:

در این تحقیق به تعریف ترسو عملکرد خودم در مورد دانش آموزی کهدر امتحان ترسداشت وراهکارهایی که برای درمان این دانش آموز انجام دادم اشاره خواهم داشت.

نگرانی ترسلازمۀ ادامه حیات و تضمین کننده سعی وتلاش انسانهاست. اما هنگامی که آنقدر شدت می یابدکه منجر به کاهش عملکرد فرد می شود به عنوان یک اختلال مطرح می گردد.

نگرانیها در مورد مسائل متعدد رخ می دهد و از جمله آنها ترس امتحان است که یکی از عوامل افت تحصیلی دانش آموزان نیز محسوب می شود. در این تحقیق به تعریف ترس و علائم نشانه های آنترس امتحان از نتایج بدست آمده از این تحقیق می توان دریافت که آشنایی با علل ودلایل بوجودآمدن ترس امتحان می تواند ما را در بررسی هر چه بهتر این علل و پیشگیری و درمان یاری سازدکه علل ترساین فرد عبارتند از 1- عوامل فردی و شخصیتی 2- عوامل خانوادگی 3- عواملآموزشگاهی و در آخر راهکار هایی به والدین و دبیران و خود فرد توصیه شده است.

 

مقدمه:

ترس به منزله بخشی از زندگی هر انسان، در همه جوامع، به عنوان یک پاسخ مناسب و سازگار تلقی میگردد . فقدان ترس یا اضطراب بیمارگونه ممکن است ما را با مشکلات و خطرات زیادی مواجه سازد . ترس در حد متعادل و سازنده ما را وا می دارد که برای انجام امور خود، به موقع و مناسب تلاش کرده، بدین ترتیب زندگی خود را بادوام تر وبارورتر سازیم.

بندرت اتفاق می افتد که در خلال فرآیند نوجوانی بحرانهای ترس مشاهده نگردند، گاهی این ترس به طور ناگهانی و زمانی به صورت تدریجی ظاهر می شود . گاهی فراگیر است وزمانی بالعکس در خلال چند ساعت پایان می پذیرد . بنابراین، ترس به منزله بخشی از زندگی کودکان و نوجوانان ، یکی از مولفه های ساختار شخصیت آنها را تشکیل می دهد و از این زاویه است که پاره ای ازترس های دوران کودکی و نوجوانی را می توان بهنجار تلقی کرد و تاثیر مثبت آنها را بر فرآیند تحول پذیرفت . چون این فرصت را برای افراد فراهم می آورد که مکانیزم های سازشی خود را در جهت مواجه با منابع استرس زا و ترس آور گسترش دهند . بالعکس ، ترس مرضی نیز وجود دارد که به منز له منبع شکست و سازش نایافتگی به شمار می شود و طیف وسیعی از اختلالهای شناختی و بدنی تا ترسهای غیر موجه و وحشتزدگی را شامل می شود و فرد را از بخش عمده ای از امکاناتش محروم می کند.

در جریان رشد، کودکان و نوجوانان طیف وسیعی از ترسها را تجربه م یکنند. گاه این ترسها از چنان شدتی برخوردار است که زندگی روزمره و تحصیلی آنان را دشوار می سازد. یکی از این ترسها, ترس امتحان است. نتایج مطالعات انجام شده در مورد اثر ترس از امتحان بر عملکرد تحصیلی دانش آموزان، یکسان نبوده است. بعضی ارتباط قوی بین کاهش عملکرد تحصیلی و ترس ازامتحان گزارش کرده اند و بعضی ارتباط کم و یک مطالعه هم هیچ ارتباطی مشاهده نکرده است. در این مطالعه فراوانی ترس از امتحان و ارتباط آن با عملکرد تحصیلی دانش آموزان مورد بررسی قرار گرفته است

 

فهرست مطالب:

چکیده

مقدمه

اهمیت و ضرورت پژوهش

اهداف پژوهش

هدف اساسی در این پژوهش

سؤالات پژوهش

تعریف واژه ها و اصطلاحات

ترس

امتحان

پیشینه

اهداف تحقیق

هدف کلی تحقیق

تعریف ترس

ماهیت ترس

مو قعیتهایی که ترس دراین دانش آموز ایجاد می شد

عوامل مؤثردرایجاد ترس در این دانش آموز

عوامل فردی و شخصیتی که باعث ترس این دانش آموز می شد

  1. ارزیابی شناختی
  2. عزت نفس پایین

عوامل آموزشگاهی

عوامل خانوادگی

زیانهای ترس در این فرد

زیانهای زیستی- جسمانی

عوارض عاطفی

زیانهای تحصیلی

زیانهایی برای زندگی فرد

اصول کلی در درمان ترس

جامعه ی آماری

ابزار گردآوری اطلاعات

روشهای تجزیه و تحلیل آماری

روایی پرسشنامه

پایایی پرسشنامه


دانلود با لینک مستقیم


پروژه بررسی رابطه ترس وعملکردتحصیلی دانش آموزان مقطعه راهنمایی. doc
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد