فرمت فایل : power point (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلاید : 49 اسلاید
فهرست :
هدف
مقدمه و تاریخچه
مایکوتوکسین ها
•خصوصیات مایکوتوکسین ها
•فاکتورهای موثر در رشد قارچ مولد سم و سنتز سم
افلاتوکسین ها
•انواع آفلاتوکسین ها
•کپک های مولد افلاتوکسین
•فاکتورهای موثردر رشد قارچ وتولید افلاتوکسین
•مواد غذایی حاوی افلاتوکسین ها
افلاتوکسین M
•نحوه تبدیل آفلاتوکسین B1 به M1
حد مجازافلاتوکسین M1
•جهان
•ایران
شیوع افلاتوکسین M1در جهان
شیوع افلاتوکسین در شیر مادر
اثرات سمی افلاتوکسین
روشهای تشخیص، تخلیص و شناسایی آفلاتوکسینها
روش های خنثی سازی ، حذف و غیر فعال کردن
افلاتوکسین ها
نتیجه
پیشنهادات
هدف :
از آنجائیکه شیر و فرآورده های لبنی از اهمیت غذایی بسیار بالایی برخوردار هستند و مصرف فرآورده های لبنی در گروه های سنی مختلف لازم می باشد پس سالم بودن و عاری بودن از هرگونه آلودگی و سموم قارچی در این فرآورده ها بسیار حائز اهمیت است و از آنجا که سموم قارچی مانند آفلاتوکسین ها دارای اثرات سمی سرطانزایی ، جهش زایی و ناقص الخلقه زایی می باشند و از جمله خطرات بالقوه برای سلامتی جامعه محسوب می شوند پس در اینجاست که لازمه توجه و تحقیق در رابطه با این موضوع برای حفظ سلامتی جامعه و جلوگیری از ضررهای اقتصادی روشن می گردد.
پاورپوینت جامع و کامل درباره بررسی افلاتوکسین M1 در فرآورده های لبنی ، روش تشخیص و کاهش آن