نیک فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

نیک فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود تحقیق کامل درباره جزوه اتوکد 43 ص

اختصاصی از نیک فایل دانلود تحقیق کامل درباره جزوه اتوکد 43 ص دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 43

 

 

پروژه:

جزوه اتوکد

استاد:

آقای مهندس یعقوب‌زاده

دانشجو:

میلاد حبیب‌نژاد

زمستان 84

انواع مختصات :

مختصات کارتزین (متعادل) : این نوع دستگاه مختصات مثل دستگاه مختصاتی است که در ریاضی پایه در آن آشنا شدیم . این مختصات در اتوکد به این صورت است که نقطة صفر در گوشه پایین سمت چپ مانیتور قرار دارد و مخصات به سمت راست و به سمت بالا مثبت فرض می شود ، عدد اول در اتوکد محور مختصات X را نمایش می دهد و عدد دوم محل محور مختصات Y را نمایش می دهد . این مختصات نسبی متعدل است : X,Y .

گاهی لازم است مختصات یک نقطه را نسبت به مختصات ما قبل و یا هر نقطة دیگری پیدا نماییم در این صورت به صورت مجازی دستگاه مختصات کارتزین روی یک نقطة قرارگرفته و نسبت به آن دستگاه مجازی مختصات سنجیده می شود . در این حالت نسبت به سمت راست و نسبت به بالای نقطه مورد نظر مختصات مثبت و نسبت به سمت چپ و پایین نقطه مورد نظر مختصات منفی می باشد .

مختصات قطبی (پلار) m< :

می توان غیر از نمایش یک نقطه روی صفحه با مختصات متعادل آنرا به صورت یک فاصله از مرکز مختصات مورد نظر و زاویة آن نسبت به افق نیز نمایش داد . در این حالت فاصله از مرکز مختصات مورد نظر عدد اول می باشد روی شکل m که همیشه مقدار آن مثبت می باشد جهت چرخش زاویة مثبت به افق در جهت پاد ساعتگرد مثبت ( جهت دایرة مثلثاتی) و جهت گردش در جهت ساعت را با منفی نمایش می دهیم .

مختصات نسبی قطبی (X,Y) :

مانند مختصات نسبی متعادل می توان با انتقال مجازی دستگاه مختصات قطبی به نقطه مورد نظر باز هم مختصات قطبی را بسمت آورد جهت حرکت محورهای مختصات نیز مانند قبل می باشد .

مجموعه و دستورات اتوکد

نکته: اگر بین دو عدد اول و دوم ویرگول بگذاریم متعامد است y و x و اگر › را بگذاریم › m در سیستم قطبی کار می کند و اگر جلوی آنها علامت @ بزاریم دو محیط نسبی کار می کنیم.

line: دستور یک خط را از نقطه ای که کاربر مشخص می کند ترسیم می کند و تا زما نی که دستورات ادامه داشته باشد مرتبأ خط ترمیم می شود و از نقطه آخر به نقطه بعدی کشیده می شود .

به دو صورت این فرمان قابل اجرا می باشد یا انتخاب Acoh مورد نظر از نوار کفاری cut یا اینکه دستورline و یا مخفف حرف L در خط فرمان تایپ می شود.

نکته: توجه کنیدکلید فاصله یا اینتر در برنامه cut عملکرد یکی دارند و شروع فرمان با آنها می شود.


دانلود با لینک مستقیم


دانلود تحقیق کامل درباره جزوه اتوکد 43 ص
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد