لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت
تعداد صفحات: 2
عرقیات گیاهی
عرق طارونه:تقویت اعصاب ـ آرام بخش ـدردمفاصل وروماتیسمی ـمحرک و نیرودهنده قوای جنسیسرکه سیب:ضد چاقی ـدردمفاصل ـسرشارازکلسیم وپتاسیم ـضدآرتروز وناراحتیهای قلبی ـضدچربی خون وفشار خون ـشادابی و طراوت پوست ـمیکروب کشعرق خارشتری :دافع سنگهای کلیه ومثانهعرق گزنه :پائین آورنده قند خون ـرافع تنگ نفس ـقاعده آور ـعرق مرزه :ضد نفخ ـضد ترشی معده ـدرمان اسهالهای حاد ومزمنعرق یونجه :چاق کننده ـدرمان نرمی استخوان ـسرشار از ویتامین کعرق بادرنجبویه :تقویت قلب و حافظه وحواس پنجگانه ودرمانبی حوصلگی وسر درد عصبی وتنگی نفسعرق کیالک :تقویت قلب ـجلوگیری از ترومبوز ـتقویت معده
گیاهان دارویی ( طب سنتی )طبیعت بهترین پزشک است و بشر با بهره گیری از طبیعت می تواند به درمان قطعی بیماریهای خویش اقدام ورزد . اگر بدانیم که چگونه و به چه میزانی از داروهای گیاهی استفاده کنیم آنگاه می توانیم از گیاهان بطور مکرر در جهت درمان بیماریها استفاده کنیم. هر چند که 30% از داروهایی که در دنیا ساخته می شود از گیاهان دارویی تهیه می شود ولی از آنجائیکه در گیاهان دارویی ، ترکیبات شیمیایی مصنوعی اضافه نشده است فاقد عوارض شیمیایی بوده و بهتر و سریعتر به درمان بیماریها دست می یابیم . در دنیا بیش از صدها هزار گیاه دارویی وجود دارد ولی تکنولوژی استفاده از همه آنها در جهت درمان و پیشگیری از بیماریها کامل نشده و یا اینکه هنوز دانش بشری قادر به کشف همه خواص گیاهان نشده است .انسان خاکی از تاریخ پیدایش خود از گیاهان داروئی استفاده و اطباء و دانشمندان یونان و مصر و ایران از هزاران سال پیش به خواص داروهای گیاهی پی برده بودند و از آن بهره جوئی می کردند .هم اکنون نیز در داروخانه های سراسر کشور در جوار داروهای شیمیایی ، داروهای گیاهی نیز یافت می شود . سعی ما براین است تا شما را با انواع گیاهان داروئی و خواص آنها آشنا سازیم.
نعناع نعناع یکی از محبوبترین گیاهان دارویی در بین مردم است. امروزه این گیاه در شکلهای متفاوت، ارائه می شود. مانند: چای، آب نباتهای ضد سرفه، خمیر دندان و ...نعناع خاصیت خنک کنندگی، گرم کنندگی، شل کننده عضلات گرفته و تسکین دهنده درد است. این گیاه توسط دکتر ایتون در هرت فورت انگلستان مورد توجه قرار گرفت. در سال ۱۶۹۶ اولین مشاهدات درباره این گیاه توسط ری، بیولوژیست انگلیسی، انجام شد، که در سال ۱۷۰۴ نام Peper-Mint ( نعناع ) را بر آن نهاد. سپس در سال ۱۷۰۵ نویسندة داروسازی به نام دیل، توجه همگان را به اثرات دارویی این گیاه جلب کرد . منشائ این گیاه آسیای شرقی است. امروزه این گیاه تقریبا در همه جای دنیا کاشته می شود. این گیاه برای خرید، اغلب به صورت خشک موجود می باشد، ولی به صورت تازه نیز از آن چای خوبی درست می شود. نعناع همچنین برای انواع سالاد، دسر و نوشیدنی فوق العاده مناسب است. موارد استعمال این گیاه: درد معده و روده، اسهال، حالت تهوع، درد عادت ماهیانه و سرفه
دانلودتحقیق درباره ی عرقیات گیاهی