نیک فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

نیک فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق در مورد مخاطرات طبیعی

اختصاصی از نیک فایل تحقیق در مورد مخاطرات طبیعی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 29

 

مخاطرات طبیعی

سیاره ای که برای زیستن بدان نیازمندیم برخوردار از نیروهای طبیعی  است که شاهدی از نظم و پویایی هستی می باشد . این نیروها می توانند در هر زمان و مان ما را تهدید کنند . گاهی زمسین را می لرزانند و ساختمانهای بزرگ را چون خانه هایی مقوایی در هم می ریزند. زمانی اهریمن خشکسالی سایه می افکند و گاه طوفانهای سهمگین لجام گسیخته همه هستی ما را درهم می کوبد . این حوادث هزاران و گاه صدها هزار انسان را به کام مرگ میبرند .

 

سرزمین ما ایران به دلیل موقعیت خاص خود همواره با خطر سوانح طبیعی روبرو است . تاریخ و علم هر دو نشان داده که هیچ جای ایران مصون  از مخاطرات طبیعی نیست و وقوع آن در آینده اجتناب ناپذیر  است . پس باید حوادث را جدی بگیریم و علاج واقعه را قبل از وقوع آن بکنیم . دیگر حق نداریم بگوییم غافلگیر شدیم . چون میدانیم زلزله ،خشکسالی ،سیل و دور برگشت دارد و هر چند وقت یک بار دیگر تکرار می شود .

قرآن کریم  ما را همواره  به فراگیری علوم و فنون سفارش نموده و قدرت مهار و تبدیل بلا را به رحمت نزد ما به ودیعه نهاده است . چرا باید از تفکر و اندیشه  این موهبت الهی کمتر بهره گیریم و آنچه را بلا می پنداریم به نعمت تبدیل نکنیم ؟چرا برخی کشورها ارز انرژی درون گرمایی زمین بعنوان نعمت خداوند ی بهره می گیرند و در برابر زلزله های شدید دچار آسیب نمی شوند . ولی ما اینهمه آسیب پذیریم . سر زمین ما باز لزله  های فراوان باید تجربیات موفق  امداد و نجات خویش را با بهر ه گیری از فرهنگ ایثار و از خود گذشتگی به تمام دنیا عرضه کند . اما هر بار با وقوع یک حادثه باز می گوییم غافلگیر شدیم . چگونه پاسخگو خواهیم  بود وقتی فرزندان زنده به گور شده ما از ما بپرسند بای ذنب قتلت ؟((به کدامین گناه کشته شدیم ؟غفلت پدران امروز در عدم رعایت اصول فنی ساختمان سازی و ندادن آموزش به فرزندانشان باعث زنده به گور شدن آنها در زیر آوار خواهد شد . هموطن عزیز آیا  اطمینان  دارید که برای شما و خانواده عزیزتان هیچ اتفاق ناگواری روی نخواهد داد؟ما که آگاهایم خطر در همه جا در کمین است پس باید برای مقابله با حوادث آماده باشیم و باید بدانیم قبل از حادثه ،در حین و پس از وقوع آن چه باید بکنیم .

 

 زلزله خیزی قاینات

قاینات دارای گسله های پر تکاپو و فعال است . گسله های کریزان ،دشت بیاض و چاهک تا بحال خسارتهای جانی و مالی فراوان بهمراه داشته اند . در طی 100سال اخیر در این منطقه 15 زلزله به بزرگی 5تا4/7 ریشتری بوقوع پیوسته و بیشترین تعداد زلزله های خراسان بزرگ مربوط به این منطقه بوده است . این در حالی است که 9/67 درصد مساکن منطقه کم دوام می باشند .

علیرغم  احداث هزار ان واحد مسکونی در مناطق زلزله زده بقدلیل نداشتن طراحی مناسب و عدم رعایت اصول مقاوم سازی اغلب آنها در زلزله بعدی تخریب  شده اند . با توجه به کسلهای فعال این شهرستان و سیر تاریخی زلزله ها و مقاومت کم واحد های مسکونی و احتمال وقوع زلزله های آتی باید در ساخت و سازهای به رعایت آیین نامه 2800وزارت مسکن و شهر سازی بویژه ،سکونتگاهای که برروی مسیر گسله ها قرار گرفته اند توجه جدی بعمل آید جابجاشدن چندین بار روستاهای مسیر گسلها گویای این فعالیت است ،که هر بار ساخته اند به فاصله کوتاهی بار دیگر برسرشان خراب شده است . زلزله های مخرب قاینات به شرح ذیل می باشند.زلزله 763نیلادی ((141هجری  شمسی ))در سال 763میلادی زمین لرزه فاجعه باری در خراسان روی داد که کوه ها را از جای حرکت داد و هیچ درخت و سنگی را بر جای خویش باقی نگذاشت . محل  احتمالی این زمین لرزه که راههای ارتباطی مهمی از آ ن می گذشته ،می تواند منطقه قهستان بوده باشد .زلزله 1080قهستان ((458هجری شمسی ))رشته ای ازتکانهای  زمین  لرزه در خراسان روی داد که چند روزی در ماه جمادی الثانی 458 ادامه داشت . در قهستان  کوهها شکافته شد . شماری از روستاها به کلی ویران شد . بسیاری از کسان جان خود را از دست دادندو بازماندگان در فضای بیرون ماندند. زلزله 15 فوریه 1549 میلادی خاور قاین ((956 هجری شمسی ))در شب  چهرشنبه 17 محرم 956 ه. ش زمین لرزه بزرگی در منطقه قاین روی داد که 5روستا را در منطقه زیر کوه کاملا ویران کرد و 3000تن جان باختند . خود قاین که گمان می رود از مرکز زمین لرزه قدری فاصله داشته است ،به نظر نمی رسد که از این زمین لرزه آسیب سختی دیده باشد . این رویداد را یک اختر کوی محلی که خود در جریان آن کشته شد.پیشگوئی کرده بود .استماع افتاد که قاضی آن ولایت مولانا باقی در یکی از قراء ساکن و در علم هیئت  ماهر بود. در روزی


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق در مورد مخاطرات طبیعی
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد