نیک فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

نیک فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله منطق حاکم بر پروسة کنترل تأسیسات

اختصاصی از نیک فایل دانلود مقاله منطق حاکم بر پروسة کنترل تأسیسات دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله منطق حاکم بر پروسة کنترل تأسیسات


دانلود مقاله منطق حاکم بر پروسة کنترل تأسیسات

 

مشخصات این فایل
عنوان: منطق حاکم بر پروسة کنترل تأسیسات
فرمت فایل : word( قابل ویرایش)
تعداد صفحات: 30

این مقاله درمورد منطق حاکم بر پروسة کنترل تأسیسات می باشد.

خلاصه آنچه در مقاله منطق حاکم بر پروسة کنترل تأسیسات می خوانید :

چاله کندانس:
درون چالة کندانس هم دو سوئیچ سطح قرار دارد که یکی سطح پایین و دیگری سطح بالا را می سنجد وقتی سطح پایین عمل کند پمپ کار نمی کند و اگر سطح بالا عمل کند پمپ ها فعال شده و آب را به دی ایرتور پمپ می کنند حتی اگر LSM روی دی ایریتور فعال نشده باشد و تا آنجا ادامه پیدا می کند تا LSH عمل کند وقتی که LSH روی دی ایریتور عمل کرد پمپ ها خاموش شده و اضافه آب از طریق سرریز از منبع چالة کندانس دفع می شود.
- مبدل های حرارتی (Heat  en changer)
این مبدل با بخار کار می کند و بدین صورت عمل می نماید که ؟؟ از درون لوله هایی عبور پیدا می کند و این لوله ها درون تا یکی پر از آب قرار دارند و آب بوسیلة گرمای بخار گرم می شود بخار که بعد از تبادل گرمایی به حالت نیمه مایع درآمده به تله بخار می رود از آنجا راهی چاله کندانس می شود.
در سیستم مبدل حرارتی برای اینکه همیشه بعد از بازکردن شیر آب گرم آب گرم سریعاً مصرف کننده برسد و در مصرف آب صرفه جویی شود از سیستم آب گردشی استفاده شده است که آب گرم بوسیلة دو لوله تأمین می شود یکی لولة رفت و دیگری برگشت، که لولة برگشت به هرد مکش (Suction header) پمپ سیکولاسیون و آب سرد در تانک مبدل حرارتی از قسمت زیرین وارد می شود و آب گرم هم از قسمت بالای تانک مبدل حرارتی خارج می شود و آب برگشتی سیستم سیکولاسیون هم به وسط تانک مبدل حرارتی ترزیق می شود تا دوباره گرم شده و به سیستم برگردد.
در روی لوله ورودی بخار به مبدل حرارتی یک شیر کنترلی قرار داد که با دمای آب قسمت بالای تانک کنترل می شود
و پمپ های سیکولاسیون هم توسط یک سنسور دما که میزان دما را به Plc گزارش می دهد کنترل می شود یک فلوسوئیچ هم نشان می دهد که پمپ روشن است یا خاموش پمپها نیز مانند دیگر بخشها می تواند به صورت اتوماتیک یا دستی کنترل شود.

شرح ارتباط سیستم های مختلف تأسیسات سرمایشی و گرمایشی
ارتباط سیستم مختلف با یکدیگر در نمودار نشان داده شده است و در ذیل شرح این ارتباط به صورت خلاصه آمده است.
به علت اینکه تأسیسات بسته ای هستند و همچنین با سال آب در ارتباط تنگاتنگ قرار دارند آب ورودی به این سیستم را سختی گیری می کنند بدین معنا که را آب این سیستم بسته باید فاقد املاح باشد تا بر اثر مرود زمان در دستگاه ها رسوب نکته و در نتیجه عمر دستگاهها افزایش یابد. بعد از اینکه سیستم با آب سختی گیری شده آب گیری شد فقط جهت جبران کمبود آبی در سیستم ناشی از خارج شدن آب از سیستم بستر از آب سختی گیری شده استفاده می گردد.
حل ارتباط دستگاههای مختلف هنگامیکه سیستم آبگیری شده است بررسی می کنیم.
آب بویلرها برای جلوگیری از خوردگی دیگ و افزایش طول عمر آن از طریق دی ایریتور تأمین می شود دی ایریتور اکسیژن و گازکربنیک محلول در آب را جدا سازی می نماید. آب ورودی به دی ایریتور از دو طریق تأمین می گردد. یکی از طریق چالة کندانس ( چالة کندانس حاوی آبی است که بعد از تبادل حرارتی گرمای خود را از دست داده و تقریباً خنک شده است و برای چرخش دوباره در سیستم آماده است) بدین شکل که هر گاه سطح آب در دی ایریتور از حد تعیین شده پایین تر آمد پمپ چالة کندانس فعال شده و آب دی ایریتور را تأمین میکند اگر آب در چاله کندانس به اندازه کافی نباشد و آب به حد تآمین شده دوم می رسد که در آن صورت آب از طریق دوم که استفاده از آب سختی گیر است تأمین می شود وقتی که آب به حد تعیین شده دوم رسید پمپ سختی گیر فعال شده و شیر کنترلی قبل از دی ایریتور باز شده و آب مورد نیاز تأمین می گردد.
به علت اینکه استفاده از لولة سیاه آب موجود در چالة کندانس کدر است و از آن فقط در سیستم بویلر استفاده آب در بویلر گرم شده و تبدیل به بخار می گردد بخار در سه سیستم مورد استفاده قرار می گیرد که عبارتند از :
1- در ژنراتور سیستم چیلر:
بخار وارد ژنراتور چیلر می شود و در آنجا باعث گرم شدن لیتیم برماید رقیق شده و تا حدی پیش می رود که آب موجود در لیتم بر ماید تبخیر می شود سیال خروجی از ژنراتور گرمای خود را از دست داده است و بعد از خروج از چیلر به تلة بخار هدایت شده و از آنجا راهی چالة کندانس می شود

2- در هواسازها
بخار وارد کوپل آب گرم ساز شده و بعد از تبادل گرمایی با هوا از کوپل خارج می شود سیال خروجی از کویل آب گرم به تلة بخار هدایت شده و از آنجا راهی چالة کندانس می شود.
3- در مبدل های حرارتی (heat en changer)
مبدل های حرارتی بوسیله گرمای بخارآب گرم مصرفی را تأمین می کنند
بخار وارد مبدل حرارتی شده و بعد از تبادل گرمایی با آب سرد اطراف خود آب را گرم می کند و از مبدل حرارتی خارج می شود، سیال خروجی از مبدل به تلة بخار می رود و از آنجا راهی چاله کندانس می شود.
سیتم آب گرم مبدل حرارتی دارای یک منبع انبساط برای جبران کمبود آب و همچنین فراهم آوردن انبساط حجمی است.استفاده از تلة بخار در مسیر خروجی از سیستم های فوق باعث می شود که بخار تبدیل به آب شده و  سپس راهی چالة کندانس شود جلوگیری از ورود بخار به چالة کندانس به این علت است تا با ورود بخار به چالة کندانس توازن حرارتی چالة کندانس ازبین نرود و آب بتواند به اندازة کافی خنک شده و برای استفادة مجدد در چرخه آماده شود.
حال که با سیستم گرمایشی و نحوة عملکرد آن آشنا شدیم به شرح سیستم سرمایشی می پردازیم قلب سیستم سرمایشی چیلر است که در ذیل درباره نحوة عملکرد آن بحث خواهد شد. در چیلر دو سیکل بسته آب وجود دارد که عبارتند از:
1- سیکل آب مربوط به کندانس چیلر
آب در این سیکل توسط پمپ هایی به قسمت ابزوبشن چیلر فرستاده می شود و از آنجا به قسمت کندانسور می رود و سپس از چیلر خارج شده و برای خنک شدن به سمت برج های خنک کننده می رود و دوباره برای پمپ شدن به داخل چیلر به سر پمپها منتقل می شوند.
آب این سیکل هم از نوع آب سختی گیری شده است و برای تأمین میزان آبی که در برج خنک کننده توسط تبخیر جزیی از سیستم خارج می شود هم از سیستم فلوتر در تشتک استفاده شده است بدین معنا که آب سختی گیری شده تشتک استفاده شده است بدین معنا که آب سخنی گیری شده توسط پمپهای به سمت برج خنک کن فرستاده می شود و بر اساس میزان کمبود آب در تشتک برج آب به سیستم اضافه می شود ( این امر توسط فلوتر انجام می شود)
....

بخشی از فهرست مطالب مقاله منطق حاکم بر پروسة کنترل تأسیسات

منطق حاکم بر پروسة کنترل تأسیسات
منطق حاکم بر قسمت هواساز
منطق حاکم بر وسایل درون موتور
 بویلر Boirer
- چیلر Chiller  
- پمپها
- دی ایریتور (DE-AERATOR)
چاله کندانس:
- مبدل های حرارتی (Heat  en changer)
شرح ارتباط سیستم های مختلف تأسیسات سرمایشی و گرمایشی
1- در ژنراتور سیستم چیلر:
2- در هواسازها
3- در مبدل های حرارتی (heat en changer)
2- سیکل آب مربوط به اواپراتور کندانسوز

 


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله منطق حاکم بر پروسة کنترل تأسیسات
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد