فرمت فایل :word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 58 صفحه
مقدمه:
تغذیه انسان یکی از مهمترین مسائلی است که دنیای کنونی با آن دست به گریبان است. زیرا با افزایش روز افزون جمعیت جهان و نیاز افراد به مواد غذایی،خصوصاً مواد پروتئینی، رشد مصرف مواد غذایی سیر صعودی را طی می کند. در این میان شیر و فراورده های آن به علت دارا بودن پروتئین های حیوانی، ماده حیاتی به شمار می رود و از ارزش و اعتبار فوق العاده ای برخوردار است. زیرا این ماده غذایی در تغذیه انسان از بدو تولد تا هنگام پیری نقش اصلی و موثری را ایفا می کند. با پیشرفت سریع علوم ، صنعت و توسعه همه جانبه کارخانجات تهیه کننده شیر و فراورده های آن از همه مهمتر بالا رفتن سطح زندگی مردم، کارخانجات تولید کننده مواد غذایی وادار به تهیه محصولات متنوع از شیر نموده است. در بین این محصولات متنوع ، پنیر صرف نظر از دارا بودن مقدار زیاد پروتئین ، کلسیم و قابلیت نگهداری آن ، از نظرمیزان مصرف نیز در حد بالایی قرار دارد.
پنیر از جمله مواد غذایی است که پروتئین آن معادل یا حتی بیشتر از گوشت بوده و از نظر دارا بودن اسید های ضروری بسیار غنی می باشد (Chen1986 & Green 1977 (. لذا نقش مهم پنیردر برنامه غذایی مردم کشور ما که تقریباً جزء لاینفک اجزاء سفره صبحانه هر ایرانی است و اهمیت آن در برطرف نمودن قسمتی از نیازهای پروتئینی و کلسیم مصرف کنندگان و وابستگی شدید کشور به واردات وسیع این ماده پر ارزش بر همگان روشن است.
تحقیق درباره تغذیه انسان