نیک فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

نیک فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود تحقیق کامل درباره آشپزی لوی سنتی فرانسوی

اختصاصی از نیک فایل دانلود تحقیق کامل درباره آشپزی لوی سنتی فرانسوی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 3

 

لوی سنتی فرانسوی ( لیموزین)

مواد لازم:هویج تازه (رنده شده )= 3 عدد برنج= 4 پیمانه نخود فرنگی = 150 گرم کشمش= 1 پیمانه پیاز بزرگ خردشده= 2 عدد مرغ= 3 تکه بزرگ هل کوبیده=1 قاشق چایخوری ادویه= به مقدار لازم رب گوجه فرنگی=6 قاشق غذاخوری روغن برای سرخ کردن= به مقدار لازمطرزتهیه

در ابتدا تکه های مرغ را سرخ می کنیم و جدا می گذاریم . پیاز را نیز جدا سرخ می کنیم . برنج را یک ساعت قبل از پخت در آب سرد می خیسانیم و سپس آن را نیز جوشانده و در آبکش میریزیم تا آب خود را خوب پس بدهدسپس در ظرفی بزرگ پیاز سرخ شده , مرغ سرخ شده , هویج رنده شده به همراه کشمش و نخود فرنگر و همین طور رب گوجه فرنگی و ادویه جات و هل را اضافه کرده و در آخر کار برنج آبکش شده را نیز افزوده و همه را خوب مخلوط می کنیم و با حرارت کم می گذاریم تا دم بیاید.

شیرین پلو

مواد لازم:برای 4 نفر:برنج= 5/0 کیلو مرغ = 800 گرم کره = 2 قاشق غذاخوری بادام=50 گرم پسته=50 گرم پوست پرتقال=100 گرم شکر = 4 قاشق غذاخوری پیاز متوسط= 2 عدد زعفران=نصف قاشق چایخوری نمک و فلفل=به مقدار لازم طرزتهیه

برنج را برای مدت 2 ساعت در آب خیس کنید. مرغ را بشویید و تکه تکه کنید. پیاز را خرد کرده و در روغن سرخ کنید تا رنگش طلایی شود. سپس مرغ را در پیاز سرخ شده کمی تفت دهید تا رنگش عوض شود. نمک ، فلفل و یک لیوان آب داغ به مرغ اضافه کنید و روی شعله متوسط برای 20 دقیقه حرارت دهید. در صورت نیاز می توانید کمی آب به آن اضافه کنید تا مواد نسوزد. بعد از 20 دقیقه حرارت، باید نصف لیوان آب مرغ در ظرف باقی بماند.سپس استخوان های مرغ پخته را جدا کنید. مقداری شکر را با یک لیوان آب بجوشانید و 3-2 قاشق کره ، زعفران و مقداری آب مرغ به آن اضافه کنید و خوب به هم بزنید.پسته و بادام را از قبل در آب خیس کنید. بعد از خیس خوردن، پوست آنها را بکنید و ریز خرد کنید.پوست پرتقال را نیز خلال کرده و چند دقیقه در آب داغ بجوشانید. سپس آب تلخ آن را خالی کنید. این کار را چند بار تکرار کنید تا تلخی پوست پرتقال گرفته شود. سپس آن ها را یک ساعت در آب سرد قرار دهید. این کار را نیز چند بار تکرار کنید. در نهایت پوست پرتقال را با 3 قاشق شکر بپزید و در پایان کار آب آن را خالی کنید.برنج را آبکش کنید. سپس در ته یک قابلمه مقداری روغن و کمی آب داغ بریزید و نیمی از برنج آبکش شده را در

را هم اضافه کرده گوشت را هم تقت می دهیم.(برای طعم مطبوع تر غذا)در ظرفی جدالپه را تفت می دهیم حدود 10دقیقه سپس رب را اضافه کرده و مجدد تفت می دهیم.کمی زردچوبه هم اضافه می کنیم و در نهایت مواد فوق را به مواد گوشتی اضافه می کنیم و به را نیز مربعی خرد کرده و اضافه می کنیم .در نهایت به خورش آب (گرم)اضافه کرده و صبر می کنیم تا خوب بپزد.پس از پخته شدن گوشت، نمک و لیمو یا آلو خورشتی را اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا طعم آنها وارد خورش گردد، حدود 45 دقیقه.و حالا خورش خوشمزه شما آماده است.نوش جان

خورش هویج (ترکی)

مواد لازم:هویج خلال شده = یک کیلو گوشت ماهیچه = نیم کیلوپیاز =یک عدد گوجه فرنگی =3 الی 4 عددلیمو عمانی =دو الی 3 عدد آب گوشت =یک لیوان و نیمنمک، فلفل، زردچوبه، دارچین، زعفران=به مقدار لازمروغن مایع = به اندازه کافی طرزتهیه

هویج را به شکل خلالی (باریک در یک اندازه)خورده کرده یکدست سرخ مینماییم تاطلایی شود. سپس پیاز را خورد کرده ا گوشت (تکه های درشت) تف میدهیم و ادویه جات را داخل مواد ریخته با آب میگذاریم تا پخته شود. گوجه فرنگیها رابه صورت حلقه حلقه بریده و دور روی آنرا سرخ میکنیم.بعد از آماده شدن مواد درون یک ظرف پیرکس آب گوشت، لیمو عمانی خرده شده و زعفران آب کرده را ریخته سپس تکه های گوشت، هویج و گوجه فرنگی را بطور جداگانه درون ظرف قرار میدهیم. سپس درب ظرف را گذاشته با شعله کم به مدت 10 دقیقه میگذاریم تا خوب جا بیفتد.

خورش رنگین کمان

مواد لازم:گوشت مرغ پخته و خلال شده :2/1و1 پیمانهکرفس خلال شده:1 پیمانههویج خلال شده:2/1 پیمانهفلفل دلمه خلال شده:2/1 پیمانهقارچ ورقه شده :1 پیمانهذرت پخته شده :2/1 پیمانهپیاز سرخ شده:1 قاشق سوپخوریگوجه فرنگی تخم گرفته و خلال شده :2/1 پیمانهکره : 1 قاشق غذا خوریسویا سس : مقداریطرزتهیه

روغن را داخل تابه ریخته کمی که گرم شد،گوشت و پیاز سرخ شده را با هم تفت دهید، آن گاه گوشت و پیاز رااز داخل تابه بردارید و به جای آن فلفل دلمه ای را کمی تفت داده ، هویج و کرفس رادر تابه ریخته کمی همزده، سپس قارچ ورقه شده و گوجه فرنگی خلال شده را به مواد اضافه کنید وکم کم هم بزنید هنگامی که همه ی مواد پخته شد ، گوشت و پیاز و سویاسس را به مواد افزوده کمی تفت بدهید.این غذا فقط باتفت دادن پخته می شود.از گوشت فرمز یا ماهی یا میگو نیز می توان استفاده کرد ، فقط حرارت باید تند و یکنواخت باشد.

خورش مرغ مکزیکی

مواد لازم:روغن نباتی=2/1 لیوانمرغ=8 قطعه (1 و نیم کیلو)فلفل دلمه سبز،قرمز و زرد=از هر کدام 1 عدد ریز شدهپیازچه=3 دسته ریز شدهگشنیز تازه=3/1 لیوان(ریز شده)سس گوجه فرنگی=1 قاشق غذاخوریرب گوجه فرنگی=400 گرمپیاز=1 عدد ریز رنده شدهادویه مخلوط=به مقدار لازمنمک و فلفل قرمز=به مقدار لازمپودر آویشن=به مقدار لازمطرزتهیه

1. قطعات مرغ را خوب شسته وآبکشی کنید.سپس روی حرارت ملایم گذاشته همراه با آب بگذارید تا به مدت 20 دقیقه بپزد. در هنگام پخت به آن کمی نمک و فلفل سیاه و زردچوبه بزنید و یک عدد پیاز همراه با یک عدد سیر روی آن خرد کنید تا مرغ طعم بهتری بگیرد.

2. قطعات مرغ را در صافی انداخته و آب مرغ را کنار می گذاریم.3. روغن را در ماهیتابه ریخته و بعد از داغ شدن اطراف قطعات مرغ را در آن سرخ می کنیم سپس در صافی می ریزیم تا روغن اضافی آن برود.4. پیاز رنده شده را در روغن درون ماهیتابه ریخته روی حرارت ملایم هم می زنیم تا طلایی رنگ شود.5. گشنیز تازه و پیازچه را به آن اضافه کرده هم می زنیم.6. رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده هم می زنیم و می گذاریم مواد به مدت 3 الی 4 دقیقه روی حرارت ملایم بماند.7. فلفل دلمه ها را به مواد اضافه می کنیم.8. 2 لیوان از آب مرغ را به مواد اضافه می کنیم سپس سس گوجه فرنگی را نیز به مخلوط اضافه کرده هم می زنیم.9. قطعات مرغ سرخ شده را به مواد اضافه کرده و مواد را به مدت 15 تا 20 دقیقه روی حرارت ملایم می گذاریم.10. در آخر نمک،فلفل قرمز،ادویه و پودر آویشن را به مواد اضافه کرده و کمی هم می زنیم.11. این خورش را همراه با برنج سرو کنید.


دانلود با لینک مستقیم


دانلود تحقیق کامل درباره آشپزی لوی سنتی فرانسوی
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد