نیک فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

نیک فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله کامل درباره جاذبه گردشگری استرالیا

اختصاصی از نیک فایل دانلود مقاله کامل درباره جاذبه گردشگری استرالیا دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 15

 

جاذبه‌های گردشگری استرالیا

آکواریوم سیدنی

مختصات: شرقی‌″۰۷ ′۱۲ °۱۵۱ جنوبی‌″۱۰ ′۵۲ °۳۳ (نقشه) آکواریوم سیدنی مکانی تفریحی است که در شهر سیدنی استرالیا واقع شده‌است. این آکواریوم از شرق به بندر مشهور سیدنی ( Darling Harbour ) و از شمال به پل پیرمونت ( Pyrmont Bridge ) منتهی شده‌است.

این مکان دیدنی، تنوع بیشماری از آبزیان استرالیا را در خود جای داده‌است که شامل ۶۵۰ گونه مختلف جانوری از جمله بیش از ۶۰۰۰ نوع ماهی و دیگر موجودات دریائی از زیستگاههای آبی استرالیا می‌باشد که همه روزه جهت بازدید عموم آزاد است.

عمده‌ترین بخش نمایشی اکواریوم تونل شیشه‌ای آن است که به گونه‌ای خاص در زیر آب تعبیه شده و کوسه‌های عظیم الجثه و ماهیهای زیبا از بالای سر بازدیدکنندگان عبور کرده و منظره‌ای شگفت انگیز را پدید می‌آورند. وزن برخی از این کوسه‌ها به ۳۰۰ کیلوگرم و طول آنها به بیش از سه متر می‌رسد.

آکواریوم سیدنی در سال ۱۹۸۸ همزمان با دویستمین سالگرد اکتشاف قاره استرالیا گشایش یافت و هم اکنون یکی از بزرگترین آکواریوم‌های موجود در جهان به شمار می‌آید.

این مکان خاطره انگیز سالانه پذیرای بازدیدکنندگان بیشماری می‌باشد که ۵۵ درصد آن را بازدیدکنندگان خارجی تشکیل می‌دهند، از اینرو یکی از جاذبه‌های توریستی شهر سیدنی به حساب می‌آید.

یکی از برنامه‌های آینده سازمان گردشگری استرالیا، ساخت آکواریومی مخصوص تمساح می‌باشد که هم اکنون در مراحل طرح ریزی قرار داشته و در سال ۲۰۰۸ بهره برداری خواهد شد.

در سال ۲۰۰۶ حیات وحش سیدنی ( Sydney Wildlife World ) نیز در مجاورت آکواریوم گشایش یافت که هر دو مکان متعلق به سازمان جاذبه‌های طبیعی سیدنی می‌باشند.

آکواریوم سیدنی به منظور تاکید بر القای حیات آبزیان و زندگی زیر آب، توسط مهندسین معمار استرالیائی طراحی شد و ساخت آن حدود دو سال به طول انجامید. مجموعه Great Barrier Reef نیز به همین منظور در سال ۱۹۹۸ طراحی و افتتاح شد.

آکواریوم عمدتا با هدف نمایش جاذبه‌های منحصر به فرد طبیعی و حیات آبزیان کشور استرالیا در معرض دید عموم قرار گرفته‌است و بازدیدکنندگان بیشماری را از قاره‌های مختلف به سوی خود جذب می‌کند.

به دنبال گشایش نخستین مکان پرورش فک آبی در دسامبر سال ۱۹۹۱ آکواریوم سیدنی نیز امکانات تفریحی خود را گسترش داده و در سپتامبر سال ۲۰۰۳ جایگاه ویژه‌ای را نیز برای فک‌های آبی افتتاح نمود.

این جایگاه گونه‌های مختلفی از انواع فک‌های استرالیا و نیوزلند از جمله شیرهای دریائی استرالیائی و غیره را در خود جای داده‌است.

دریاچه ایر

دریاچه اِیر، (به انگلیسی: Lake Eyre) در زمان پر آبی بزرگ‌ترین دریاچه استرالیا به حساب می‌آید. این دریاچه در ایالت استرالیای جنوبی قرار گرفته است و در سال ۱۸۴۰ توسط فردی بنام ادوارد اِیر مشاهده و گزارش شد. این دریاچه در هفتصد کیلومتری شمال آدلاید قرار گرفته است.

دریاچه ایر، کم ارتفاع‌ترین منطقه در استرالیاست و سطح آن از دریاهای آزاد پانزده متر پائین تر است. مساحت دریاچه در فصل پر آبی، ۹۵۰۰ کیلومتر مربع است و ارتفاع آب در آن بطور متوسط حدود یک و نیم متر است.

دریاچه گوردون

دریاچه گوردون (به انگلیسی: Lake Gordon) دریاچه سد گوردون واقع در جنوب غربی تاسمانی در استرالیا است که به‌واسطه ساخت این سد در قسمت‌های بالادست رود گوردون در اوایل دهه ۱۹۷۰ در پشت آن به‌وجود آمده‌است. این دریاچه مخزنی بزرگترین و درعین حال بحث‌برانگیزترین طرح تولید نیروی برق‌آبی در تاسمانی به‌شمار می‌رود.

دریاچه گوردون مساحتی برابر با ۲۷۲ کیلومتر مربع را دربر می‌گیرد و گنجایش ذخیره ۱۲٬۵ کیلومتر مکعب آب را در خود دارد که این ظرفیت، ۲۵ برابر بیشتر از حجم آب بندرگاه سیدنی است. دریاچه گوردون از طریق کانال مک‌پارتلنز با دریاچه پِدِر مرتبط است

بندرگاه سیدنی

بندرگاه سیدنی و یا سیدنی هاربر (به انگلیسی: Sydney Harbour) یک آبراهه طبیعی بزرگ در شرق شهر سیدنی است که همانند کانالی، آب اقیانوس آرام را کیلومترها به درون خشکی می‌آورد. این آبراهه، در بنا نهادن و توسعه فیزیکی و اقتصادی سیدنی نقش کلیدی داشته است و ارزش اقتصادی و گردشگری زیادی دارد. بندرگاه یا لنگرگاه سیدنی، به پورت جکسون (Port Jackson) نیز شهرت دارد. دو نشانه شهری مهم سیدنی، پل بندرگاه سیدنی و نیز اپرا هاوس در سیدنی هاربر قرار گرفته اند.

خانه اپرای سیدنی

تاریخچه

اپرا هاوس سیدنی (در انگلیسی: Sydney Opera House) به معنای "خانه اپرای سیدنی" یکی از متمایزترین بناهای قرن بیستم از لحاظ هنر معماری بشمار می‌رود که در شهر ساحلی سیدنی و در ایالت نیو سات ولز کشور استرالیا قرار دارد. خانه اپرای شهر سیدنی در حال حاضر یکی از مهم‌ترین اماکن توریستی در کشور استرالیا به شمار می‌رود.

یورن اوتزان آرشیتکت و معمار دانمارکی اپرا هاوس شهر سیدنی در سال ۱۹۵۷ به طور غیرمنتظره‌ای برنده طراحی اپرا هاوس شد. نهایتا اپراهاوس در ۲۰ اکتبر ۱۹۷۳ رسما توسط ملکه الیزابت دوم گشایش یافت.

از لحاظ هنری، خانه اپرای سیدنی، یکی از مشهورترین اماکن دنیا برای اجرای هنرهای نمایشی است. البته فقط تعداد اندکی از بازدیدکنندگان با هدف دیدن نمایش به آنجا می‌روند، زیرا محیط اطراف آن فضایی سرشار از آرامش به ارمغان می‌آورد.

اپراهاوس شامل پنج سالن تئاتر، پنج سالن تمرین نمایش، دو سالن اصلی، چهار رستوران، شش بار و تعداد زیادی فروشگاه است. گفتنی است که پوسته حلزونی شکل اپراهاوس شامل یک میلیون و ۵۶ هزار تکه سنگگرانیت سوئدی می‌شود. ابراهیم حامدی خواننده موسیقی پاپ خارج از ایران هم در این سالن با ارکستر سمفونیک سیدنی برنامه اجرا کرده است.


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله کامل درباره جاذبه گردشگری استرالیا
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد