دسته بندی : صنایع غذایی _ کشاورزی و زراعت ،
فرمت فایل: ( قابلیت ویرایش و آماده چاپ )
قسمتی از محتوای متن ...
تعداد صفحات : 16 صفحه
مقدمه.از نظر گیاهشناسی، گوجهفرنگی نوعی میوه محسوب میشود، ولی اکنون در اکثر تقسیمبندیها به عنوان سبزی تلقی میشود.
علت آن است که طی سالهای متمادی همراه سبزیها در سالاد بکار میرفته است.
گوجهفرنگی میوهای غنی از ویتامین «آ و ث» میباشد.
30 گرم از گوجهفرنگی حاوی 80 واحد ویتامین آ و 70 میلیگرم ویتامین ث است.
اسیدکردن گوجهفرنگی قبل از فرآوری معمولاً وقتی گوجهفرنگی pH آن بالا رود، زودتر در معرض فساد قرار میگیرد.
کنسرو گوجهفرنگی درسته وقتی pH آن از 6/4 فراتر رود، اسپورهای میکروارگانیزم فلت ـ سوز یعنی باسیلوس ترمواسید وراس بیشتر زنده میماند.
جلوگیری از زنده ماندن اسپورهای فلت سوور را میتوان با تنظیم pH در حد 1/4 تا 3/4 تنظیم کرد.
یکی از طرق کنترل pH، استفاده از اسیدهای خوراکی مانند اسیدسیتریک، مالیک و فوماریک است، ولی اسید سیتریک تنها اسیدی است که کاربرد زیادی برای این منظور دارد.
در مورد کنسرو کردن آب گوجهفرنگی، نیازی به تنظیم اسیدیته نیست، بلکه میتوان آن را در دمای بالا (120 درجه سانتیگراد به مدت 42 ثانیه) در مبدلهای حرارتی لولهای با صفحهای استریل کرده و در این روش بدون استثناء تمام اسپورهای فلت ـ سوور از بین میرود.
اسیدی کردن به عنوان یک عمل، کمک فرآوری برای حفاظت گوجههای غیراستریل جهت جلوگیری از فساد در طی حمل و نقل از مزرعه به کارخانه روش مفیدی است.
سیستمهای شستشو و سورتینگ .
متن بالا فقط تکه هایی از متن به صورت نمونه در این صفحه درج شده است.شما بعد از پرداخت آنلاین فایل را فورا دانلود نمایید
بعد از پرداخت ، لینک دانلود را دریافت می کنید و ۱ لینک هم برای ایمیل شما به صورت اتوماتیک ارسال خواهد شد.
( برای پیگیری مراحل پشتیبانی حتما ایمیل یا شماره خود را به صورت صحیح وارد نمایید )
«پشتیبانی فایل برای شما این امکان را فراهم میکند تا فایل خود را با خیال راحت و آسوده دریافت نمایید »
تحقیق درمورد فراوری گوجه