فرمت فایل :word (قابل ویرایش) تعداد صفحات:173صفحه
کنسرو سازی Canning به نگهداری مواد غذایی در ظروف در بسته گفته میشود که از حرارت به عنوان عامل اصلی ممانعت کننده از فساد استفاده میشود اکثر کنسروها در قوطیهای فلزی (از جنس آهن قلع اندود شده) یا ظروف شیشهای تهیه میشوند . اما استفاده از ظروف آلومینیومی یا نیمه آلومینیومی و کیسههای پلاستیکی یا ظروف تهیه شده . از مواد ترکیبی رو به افزایش است بنابراین اصطلاح کنسرو کردن یک اصطلاح عمومی است و اغلب به جای اصطلاح «ظروف در بندی شده نفوذ ناپذیر Hearmetically sealed containers » به کار میرود .
اسپالانزای در سال 1765 با حرارت دادن مواد غذایی در ظروف در بسته آنها را نگهداری کرد . سایر محققان نیز برای جلوگیری از فساد مواد غذایی از فرآیندهای حرارتی استفاده کردهاند ، ولی این کار به یک فرانسوی به نام نیکولاس آپرت Nicolas Appert نسبت داده میشود که در کنسرو سازی لقب گرفته است وی روی حرارت دادن مواد غذایی در ظروف در بسته آزمایشاتی انجام داده و قوانینی را برای نگهداری به روش کنسرو کردن منتشر کرده است . تحقیقات او عمدتاً 1795 تا 1810 بود در آن زمان دولت فرانسه زمان دولت فرانسه جایزهای برای ارائه روش مناسبی برای نگهداری مواد غذایی مورد استفاده در نیروهای ارتش تعیین کرده بود . آپرت در سال 1809 به خاطر کتابی که یک سال بعد با عنوان کتابی برای تمام خانهدارها The Book For All Households یا هنر نگهداری مواد گیاهی و حیوانی برای چندین سال .
تحقیق درباره کنسروسازی