توضیحات بیشتر و دانلود فایل *پایین مطلب *, فرمت فایل: Word قابل ویرایش و آماده پرینت.
تعداد صفحه :78
مقدمه:
1- آب و هوا:
2- نژاد زنبورها:
3- آشنایی با فن:
تاریخچه تولید عسل و زنبورداری در جهان و ایران:
پرورش زنبور عسل و تولید عسل در ایران:
خواص فیزیکی:
1- خاصیت جذب رطوبت:
2- غلظت:
3- چگالی:
4- شاخص انگسار:
5- گردش نوری:
مواد متشکله:
آب:
قندها:
اسیدها:
مواد معدنی عسل:
آنزیم ها:
ویتامین ها:
پروتئین و اسیدهای آمینه:
چربیها یا لیپیدهای عسل:
غیره:
انواع عسلها:
متناسب با منبع و یا عضوی از گیاه که زنبور شهد را از روی آن جمع آوری
کرده:
عسل تک گلی یا عسل یکدست:
عسل چند گلی یا عسل مخلوط:
متناسب با زمان تولید:
متناسب با محل تولید آن:
متناسب با وضع و حالتی که به بازار عرضه می گردد:
متناسب با وضع فیزیکی عسل:
ارزش غذایی و دارویی عسل:
بررسی و برآوردهای فنی
روشهای مختلف تولید:
تشریح دقیق و جامع فرآیند منتخب:
کنترل کیفیت عسل:
ایستگاه کنترل کیفیت
مشخصات منابع و میزان مصرف مواد اولیه:
میزان مصرف سالیانه مواد اولیه:
بررسی و تحقیق در خصوص تعداد و مشخصات فنی دستگاهها و تجهیزات خط تولید:
تعیین مشخصات ضروری خدمات مورد نیاز در تاسیسات عمومی:
جدول نیروی انسانی:
مشخصات ساختمانی کارخانه
محاسبات فنی کارخانه ی بسته بندی
اطلاعات مربوط به سرمایه در گردش و برآورد آن:
برنامه تولید سالیانه:
مقدار و ارزش مواد اولیه مصرفی
برآورد هزینه تامین مواد اولیه مصرفی
هزینه های تامین انواع انرژی مورد نیاز:
هزینه های خدمات نیروی انسانی:
جمع بندی اجزاء و برآورد سرمایه در گردش:
هزینه های فروش:
جمع اقلام سرمایه در گردش
هزینه وسائط نقلیه عمومی و وسایل حمل و نقل:
هزینه لوازم و اثاثیه اداری:
هزینه های قبل از بهره برداری:
هزینه های تجهیزات و تاسیات عمومی
هزینه های جاری دوره اجرای طرح
جمع بندی اجزاء و برآورد سرمایه ثابت:
کل سرمایه گذاری:
هزینه های تولید:
هزینه های ثابت:
هزینه های متغییر:
قیمت تمام شده محصول:
صورتهای مالی و شاخص های اقتصادی طرح:
ارزیابی مالی و اقتصادی طرح:
پروژه کارآفرینی و طرح توجیهی تولید عسل,فرمت فایل word شامل 78 صفحه. مناسب جهت انجام تحقیقات، پروژه های کارآفرینی و طرح های توجیهی ( مناسب برای تسهیلات اعتباری), پایان نامه های دانشجویی و مقالات درسی
دانلود کارآفرینی و طرح توجیهی تولید عسل