لینک پرداخت و دانلود در "پایین مطلب"
فرمت فایل: word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحات:4
مقدمه :
با توجه به گسترش شهر نشینی و بروز بیماریهای روحی و روانی ضرورت ایجاد یک آکواریوم در هر خانه به چشم می خورد و از همین طریق مردم با محیط زیست آشنا خواهند شد .وجود یک آکواریوم در منزل علاوه بر اینکه سبب کاهش بیماریهای روحی روانی می شود باعث زیبا شدن منزل شده و از همه مهمتر رطوبت خانه را تامین کرده و متعادل نگه می دارد . مردم در طول روز با استرسهای مختلفی مواجهاند و در خانه در یک محیط بسته و محدود به سر میبرند، آکواریوم میتواند خیلی از این فشارهای روحی روانی و استرسهای محیطی را کم کند و تاثیر مثبتی در سلامت انسان و جلوگیری از سکته و بیماریهای قلبی - عروقی خواهد داشت.
پرورش ماهی در شهرها احتیاج به سرمایه و زمین اندک دارد . از طرفی هم اشتغال فراوانی برای فارغ التحصیلان رشته کشاورزی را فراهم می سازد .
صنعت پرورش ماهی زینتی در ایران از سال 1346 توسط مرحوم شاهرخی شروع شده و پس از وقفه ای کوتاه از سال 1360 تا 1370 رشد این صنعت در کشور دوباره آغاز گردیده و امروزه نیز مورد اسقبال اقشار جامعه قرار گرفته است . با توجه به این استقبال می توان این صنعت را یک صنعت در آمد زا و پر سود تلقی کرد .
با توجه به رونق بسیار گسترده تکثیر و پرورش و صادرات ماهیان زینتی در سایر کشورها به خصوص تایوان، چین و سنگاپور ، درآمد سنگاپور از صادرات ماهیان زینتی به سرتاسر دنیا، شش برابر درآمدی است که ایران از صادرات نفت کسب میکند . لذا برای گسترش صادرات در این زمینه، باید به سمت علمی شدن، اصلاح ژنتیکی و تولید و پرورش فنی برویم. هر چند که هر نوع ماهی، شیوه تکثیر و پرورش خاصی دارد و اطلاعات علمی و تکنولوژی لازم را برای گسترش این صنعت در ایران نداریم ولی با کمی سعی و تلاش و سرمایه گذاری روی این صنعت می توان این اطلاعات و تکنولوژی را بدست آورد .
مقاله پرورش ماهی های زینتی