نیک فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

نیک فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

کارخانه کمپوت سازی خوشاب

اختصاصی از نیک فایل کارخانه کمپوت سازی خوشاب دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

کارخانه کمپوت سازی خوشاب


کارخانه کمپوت سازی خوشاب

فرمت فایل:word

تعدادصفحات:29 صفحه

مقدمه:

 

هیچ می دانید کنسرو برای اولین بار چه زمانی و چگونه به عنوان یک روش نگهداری غذا ابداع شد؟ کلمه کنسرو از واژه یونانی "نسروا" به معنی محافظت کردن گرفته شده است بنابراین می توان گفت هدف از کلمه کنسروکردن در صنایع غذایی ایجاد شرایط ی است که بتوان تحت آن شرایط محصول  مورد نظر را برای مدت طولانی نگهداری کرد در نتیجه از نقطه نظر کلی تمامی روشهای نگهداری مانند استفاده از حرارت سرما و مواد افزودنی اشعه و ... در واقع نوعی روش کنسرو سازی بحساب می آید اما بعلت اینکه در کشور ما از ابتدا کار صنایع قوطی کردن مواد غذایی از کلمه کنسرو استفاده شده است عبارت کنسرو سازی فقط قوطی کردن مواد غذاییی را تعریف کرده و درواقع این اصطلاح جانشین کلمه واقعی آن یعنی نینگ یا تاینینگ شده است .

 

تاریخچه کنسرو سازی به سال 1790 که دولت فرانسه با کشور های اروپایی در حال جنگ بود بر می گردد در آن زمان طولانی بودن مسافت سبب شده بود تا داشتن غذایی سالم که بتواند تا رسیدن به منطقه چنگی همان کیفیت اولیه اش را داشته باشد به مشکلی مبدل شود ناپلئون برای حل این مشکل جایزه ای به مبلغ 12000 فرانک برای کسی که بتواند این مشکل را حل کند تعیین کرد این جایزه تشویقی بود تا محققان گوناگون برای حل این مشکل بسیج شوند اما اغلب این فعالیت ها نتیجه رضایت بخشی در بر نداشت تا اینکه در سال 1798 قناد فرانسوی بنام نیکلاس آپرت که امروزه بنام پدر کنسرو سازی معروف است با ابداع روش مناسبی مشکل را حل کرد و موفق به دریافت جایزه شد وی دریافت که اگر مواد غذایی را در داخل قوطی سر بسته حرارت بدهد و پس از آن هوا به داخل آن نفوذ نکند زمان ماندگاری غذا  به نحو چشم گیری اقزایش میابد.

با ابداع این روش مشکل نگهداری طولانی مدت مواد غذایی حل شده بود ولی علت این مسئله هنوز نا معلوم بود گیلو ساک فیزیک دان معروف فرانسوی پس از آزمایشهای متعدد به این نتیجه رسید که محصولات گیاهی و حیوانی در اثر تماس با اکسیژن هوا در معرض فساد قرار می گیرد ولی با قرار دادن این محصولات در داخل قوطی های در بسته می توان از این امر جلوگیری بعمل آورد وی در گازهای موجود در داخل کنسرو اهی تولید شده به وسیله آپرت اکسیژنی نیافت و با  استفاده از این موضوع از نظریه خود دفاع کرد ئ چنین نظر داد آتش مخمر ها را عقیم  و یا لااقل خنثی می کند و وجود این عوامل طبیعت مواد غذایی حیوانی و گیاهی را تغییر داده وا آنها را فاسد
می کند.


دانلود با لینک مستقیم


کارخانه کمپوت سازی خوشاب
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد