نیک فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

نیک فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

مقاله درباره فشار روانی (استرس )

اختصاصی از نیک فایل مقاله درباره فشار روانی (استرس ) دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

مقاله درباره فشار روانی (استرس )


مقاله درباره فشار روانی (استرس )

لینک پرداخت و دانلود در "پایین مطلب"

 فرمت فایل: word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

 تعداد صفحات:8

فشار روانی چیست

پاسخ بدن به محرکهای بیرونی ودرونی فشار روانی نامیده می‌شود. رهاسازی بیرونی فشارروانی شامل تغییر شغل، نقل مکان به یک شهر جدید، ازدواج، مرگ شخص محبوب و وجود یک بیماری در خانواده می‌باشد. حوادث  شادی آور به همان اندازه غمبار می‌تواند فشارزا باشند.) محرکهای درونی شامل ناراحتی جسمانی و یا روانی است. ویژگی شخصیتی، از قبیل نیاز به نقص‌گرایی یا بدست آوردن رضایت دیگران، نیز می‌توانند فشار آفرین باشند.

 فشار روانی می‌تواند هم واکنش‌های مثبت و هم منفی ایجاد کند. به عنوان نمونه ، شاید به دلیل احساس بی کفایتی ، میل به بی نقص بودن داشته باشید و در نتیجه، فشار دائمی که بر خود وارد می‌کنید در نهایت به ضرر خودتان تمام می‌شود. از سوی دیگر، ممکن است شما فشار را به صورت مثبت تجربه کنید ودر نتیجه به شدت برانگیخته شده ومولد باشید و بتوانید بیش از آنچه که در شرایط معمولی می‌توانستید،  موفقیت بدست آورید.

چرا فشار روانی آسیب  رسان است؟

فشار چه مثبت باشد و چه منفی، واکنش‌های جسمانی ایجاد می‌کند. بدن هورمونها ومواد شیمیایی که کارکرد قلب، ریه‌ها وعضلات وسایر اندامها را تشدید می‌کنند، ترشح می‌کند. این پاسخ ممکن است حالت دفاعی داشته باشد و شما را قادر کند که مثلا از یک ماشین بی احتیاط فرار کنید. وقتی دوباره احساس ایمنی کردید، تغییرات بدنی مذکور ناپدید می‌شوند. بهرحال، اگر فشار روانی برای یک دوره طولانی تداوم یابد، هورمونها نیز بطور مرتب ترشح کرده بدن شما را تحریک خواهد کرد،در نهایت این تبادل بین روان وبدن موجب فرسایش می‌گردد.

اگر در حال فشار روانی زیاد باشم بدنم چگونه آن را به من اطلاع می‌دهد؟

وقتی بدنتان برای یک دوره زمانی زیاد تحت فشار روانی و تحریک باشد، با استفاده از نشانه‌های پریشانی که در زیر می‌آیند به شما هشدار خواهد داد:

-         تنش

-         افزایش ضربان قلب

-         تحریک پذیری

-         بی خوابی

-         دردگردن یا پشت

-         خستگی

-         سردرد

-         ناراحتی معده‌ای

-         یبوست /تکرر ادرار

-         افزایش یا کاهش اشتها

-   افزایش مصرف مواد ( از قبیل سیگار، الکل ، کافئین وداروها ) این علائم نشان می دهند که شما باید سبک زندگی و علائق فشار آلود خود را ارزیابی کنید. فشار روانی طولانی توانایی لذت بردن شما  از زندگی را مختل کرده و بیماری جسمانی و یا عاطفی ایجاد می‌کند. بیماریهایی که با فشار روانی مرتبط هستند (اما ضرورتا ناشی از آن نیستند) عبارتنداز: ‌زخم معده، ‌اختلال روده، تحریک‌پذیری، فشارخون بالا،‌سردردهای میگرنی و درد پشت یا گردن.


دانلود با لینک مستقیم


مقاله درباره فشار روانی (استرس )
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد