لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت
تعداد صفحات: 4
موضوع تحقیق:تأثیر تفکر مثبت در موفقیت
بیان مسئله:چرا بعضی مردم موفق و بعضی ناموفق هستند؟
علت انتخاب این موضوع این است که عده بسیاری برای رسیدن به موفقیت خوب فکر نمی کنند.زندگی از افکاری ساخته می شود که در طول روز ذهن انسان را به خود مشغول می کند.افکار ما سرنوشت ما را رقم می زنند. ما می توانیم شیوۀ تفکر خود را تغییر دهیم. هیچ چیز مثل افکار کوچک موفقیت انسان را محدود نمی کند. تفکر خود را تغییر دهید تا زندگی تان تغییر کند.
اهمیت و ضرورت تحقیق:
تغییر و تحول فقط زاینده تفکر است.تفکری ناب و بخردانه،تفکر چون صدفی است که پس از تجزیه و تحلیل های خود درّی را بوجود می آورد.که آن درّ همان موفقیت است چرا که خداوند متعال آفرینش را بر پایه ی تغییر و تحول بنا نهاد.افکار می گوید که ما چه هستیم و که هستیم.می خواهیم یاد بگیریم چگونه تفکر رایج را زیر سؤال ببریم و قدرت تفکر راهبردی را آزاد کنیم.و اینکه بدانیم تغییر شیوه ی تفکر اهمیت و ارزش وقت گذاشتن دارد.
اهداف تحقیق:
1ـ هدف کلی:تأثیر تفکر مثبت در موفقیت جوانان
2ـ اهداف جزیی:بررسی نوع تفکری که احتمال موفقیت افراد را افزایش می دهد.
1ـ تفکر جزءنگر یا کل نگر؟
2ـ تفکر خیال پردازانه یا واقع بینانه؟
3ـ تفکر امیدوارانه یا نتیجه نگر؟
متغیرهای تحقیق:
در این پژوهش تفکر مثبت بعنوان متغیر مستقل و موفقیت بعنوان متغیر وابسته و تأثیرپذیر مورد بررسی قرار می گیرد.
فرضیه تحقیق:
1ـ بین تفکر جزءنگر با موفقیت رابطه وجود دارد.
2ـ بین تفکر خیال پردازانه با کاهش موفقیت رابطه وجود دارد.
3ـ بین تفکر امیدوارانه با موفقیت رابطه وجود دارد.
ادبیات یا تاریخچه تحقیق:
جان سی مکسول در کتاب هنراندیشیدن که در سال 1386 منتشر شد،می گوید تا زمانی که فکر با هدف پیوند نخورد،هیچ دستاورد هوشمندانه ای حاصل نمی شود.همچنین می گوید رویاپردازان منجیان جهان هستندـ چیزهایی را که باید روی آنها تمرکز داشته باشید جلوی چشم خود قرار دهید.
استاد دانشگاه ایالتی جورجیا،دیوید شوارتز می گوید:
در زمینه ی موفقیت افراد با مقیاس متر،کیلوگرم و مدارک دانشگاهی و سابقه خانوادگی سنجیده نمی شوند بلکه با اندازه افکارشان مورد سنجش قرار می گیرند.
لئوتولستوی نویسنده گفته است:همه در فکر تغییر جهان هستند اما کسی به فکر تغییر دادن خود نیست.
جیمز آلن فیلسوف روح انسان،در کتاب آن گونه که انسان می اندیشد می نویسد:افکار و اعمال خوب هرگز نمی تواند به نتایج بدی منجر شود.اعمال و افکار بد نیز هرگز نمی تواند به نتایج خوبی منجر شود مانند این است که بگوییم از ذرت جز ذرت نمی روید و از علف هرز جز علف هرز به بار نمی آید.اگر می خواهید به موفقیت برسید،بذر خوب فکر کردن را بکارید.
اچ ال منکن نویسنده مشهور گفته است:من حدس می زنم بیش از 80 درصد افراد بشر بدون حتی یک فکر از خود،زندگی را به پایان می رسانند.
دنیس ویتلی در کتاب خود که در سال 1386 منتشر شد در صفحه 43 می گوید:اگر ذهن خود را به روی تفکر امکان گرا باز کنید خود را در معرض کارهای ممکن زیادی قرار می دهید.
نتیجه درست = زمان مناسب + محیط مناسب + افراد مناسب + فکر درست
فیلسوف فرانسوی هندی ـ لویی برگسون که جایزه ی نوبل ادبیات را در سال 1927 برده گفته است:که انسان باید «همچون مرد عمل فکر کند و مانند مردی متفکر عمل کند.فکری که هیچ کاربردی نداشته باشد چه فایده ای دارد؟ تفکری که از عمل فاصله بگیرد بهره ور نیست.»
مارک فیشر در کتاب خود در صفحه 60 که در سال 1386 منتشر شده است می گوید:موفقیت به کسانی رومی آورد که کوهستان کاملی از افکار طلایی دارند و مدام آن را حفاری می کنند.توانایی تمرکز طولانی مدت،برای رسیدن به موفقیت های دشوار ضروری است.
در دهه 1930، از تعدادی راهبه خواسته شد در مورد زندگی شخصی خود چند خطی بنویسند. آنها به توصیف خاطرات دوران کودکی، مدارسی که در آن درس خوانده بودند، تجارب مذهبی و مسائلی که باعث شد به صومعه روی آورند، پرداختند. در ابتدا این یادداشتها برای بررسی آینده شغلی راهبهها بهکار گرفته شد، اما نهایتاً به طور کامل فراموش شدند.
پس از حدود 60 سال، آن یادداشتها مجدداً مورد توجه قرار گرفتند. به این ترتیب که سه روانشناس برای انجام تحقیقی آنها را از بایگانی بیرون کشیدند. در این تحقیق جدید، هر یک از این یادداشتها بر اساس میزان حضور احساسهای مثبت در آن نمرهگذاری شد. نتیجهی این بررسی بسیار جالب بود: راهبههایی که به احساسهای مثبت بیشتری در گزارش خود اشاره کرده بودند، تا 10 سال بیشتر از آنهایی که احساسهای مثبت کمتری داشتند، عمر کردند.
نتایج این تحقیق و تحقیقات مشابه، دانشمندان را متقاعد کرد که افرادی که احساسهای مثبت زیادتری را تجربه میکنند عمر طولانیتری دارند. در فرهنگ خودمان نیز ضربالمثلها و گفتههایی وجود دارد که احساسهای مثبت را با عمر طولانی و بهتر شدن کیفیت زندگی در ارتباط میداند؛ مانند ضربالمثلهای رایج در مورد خنده و سهل گرفتن دنیا.
روش انجام تحقیق:
با توجه به اینکه در این پژوهش هدف،بررسی تأثیر تفکر مثبت با موفقیت است،لذا روش مناسب روش تحقیق همبستگی است تا از این طریق رابطه بین متغیر موفقیت بعنوان متغیر وابسته و تفکر مثبت بعنوان متغیر مستقل بررسی و مطالعه شود.
ابزار گردآوری داده ها:
ابزار اصلی گردآوری داده ها در این پژوهش،پرسشنامه محقق است.علاوه بر پرسشنامه ها از نظریات و گفته های نویسنده ها و افراد صاحب نام نیز استفاده شده است.
جامعه آماری:
جامعه آماری ما جوانان 20 تا 30 سال هستند . تعداد 100 نفر از جوانان را از روش نمونه گیری خوشه ای انتخاب کرده که در این فاصله سنی هستند و پرسشنامه هایی به انها داده شده و آنها را تکمیل کرده اند.
روش تجزیه و تحلیل داده ها:
چون روش تحقیق همبستگی است از آزمون ضریب همبستگی استفاده می شود.
تحقیق درمورد بررسی تأثیر تفکر مثبت در موفقیت