خوراکی
تنفسی
جذب پوستی
تزریقی
مصرف مواد غذایی آلوده به عوامل بیماری زا مانند ( باکتری ها، قارچ ها و ویروس ها ) می تواند بهمسمومیت های غذایی منجر شود مسمومیت غذایی بر اساس میزان سم درگیر و سلامت فرد می تواند خفیف تا شدید باشد. سیکلوسپورین، اشریشیا کلی، لیستریا و سالمونلا برخی از عوامل بیماری زا هستند که اغلب با مسمومیت غذایی در ارتباط هستند.
علائم مسمومیت غذایی ( استفراغ، اسهال، تهوع، سردرد و درد شکمی ) معمولاً 1 - 3 روز بعد از خوردن غذای آلوده شروع می شود به همین ترتیب، مسمومیت غذایی به طور قابل توجهی می تواند روی سلامت شما تاثیر بگذارد و مشاوره تغذیه ای در مسمومیت با مواد غذایی بسیار مهم است. در اینجا چند دستورالعمل مهم در مورد خوردن و اجتناب از خوردن پس از مسمومیت غذایی ارائه می شود.
آنچه در این فایل ارزشمند وجود دارد:
تعریف سم
راه های ورود سم به بدن
مسمومیت های گوارشی
علائم و نشانه های مسمومیت های گوارشی
مسمومیت از طریق گیاهان سمی
مسمومیّت با سم های آفت کش
کمک های اولیه مسمومیت های گوارشی
کمک های پزشکی در اورژانس
شستشوی معده
روش شستشوی معده
کنتراندیکاسیونهای شستشوی معده
مسهل ها
مسمومیت های تنفسی
بهترین اقدامات برای مسمومیت های تنفسی
برخورد با بیمار دچار مسمومیت
و...
نوع فایل:پاورپوینت
تعداد:28
قابل استفاده برای تمامی دوستداران علم ودانش
پاورپوینت آماده مسمومیت (ppt)