دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل: ppt _ pptx
( قابلیت ویرایش )
قسمتی از محتوی متن پاورپوینت :
تعداد اسلاید : 303 صفحه
حسابداری صنعتی یک جایگاه درس حسابداری صنعتی یک در نیمسال چهارم و بعداز گذراندن درس اصول حسابداری 3 توسط دانشجویان حسابداری باید خوانده شود فهرست فصول فصل 1-کلیات ومفاهیم حسابداری بهای تمام شده فصل 2- روشهای طبقه بندی مفاهیم بهای تمام شده فصل 3- بهای تمام شده در مؤسسات خدماتی فصل 4- بهای تمام شده کالا در مؤسسات بازرگانی فصل 5- بهای تمام شده کالا در موسسات تولیدی(نظام ادواری) فصل 6- حسابداری مواد وبهای تمام شده آن فصل 7- گردآوری اقلام بهای تمام شده دستمزد(نیروی کار) فصل 8- گردآوری اقلام بهای تمام شده سربار فصل 9-نظام دائمی بهای تمام شده-هزینه یابی سفارش کار فصل 10-نظام دائمی بهای تمام شده –هزینه یابی مرحله ای فصل 11-سیستم هزینه یابی مرحله ای –کار در جریان ساخت فصل 12-سیستم هزینه یابی مرحله ای –روش میانگین درتعیین بهای تمام شده فصل 13-سیتم هزینه یابی مرحله ای –روش اولین صادره از اولین وارده فصل 14- بهای تمام شده استاندارد ` فصل اول کلیات و مفاهیم حسابداری بهای تمام شده هدف کلی فصل: آشنایی با مفاهیم حسابداری بهای تمام شده و کاربردهای آن در مدیریت حسابداری بهای تمام شده یا حسابداری صنعتی حوزه ای از حسابداری است که با اندازه گیری، ثبت و گزارش اطلاعات مربوط به اقلام بهای تمام شده سر و کار دارد. هر یک از اقلام بهای تمام شده به منزله ی استفاده از یکی از منابع شرکت است. کاربرد اصلی و اولیه اطلاعات بهای تمام شده برای مدیران تصمیم گیری و ارزیابی عملکرد است. حسابداری مدیریت: هنگامی که اطلاعات مربوط به بهای تمام شده در داخل سازمان و توسط مدیران و به منظور ارزیابی عملکرد فعالیتهای سازمان یا نیروی انسانی آن و یا به عنوان مبنایی برای اتخاذ تصمیم به کار برده شود.
حسابداری مالی: اگر این اقلام توسط استفاده کنندگان خارجی نظیر سهامداران یا بستانکاران و به قصد ارزیابی عملکرد مدیران رده بالای شرکت و یا تصمیم گیری در مورد خود سازمان به کار رود.
حسابداری مالی وحسابداری بهای تمام شده: استفاده کنندگان اصلی اطلاعات بهای تمام شده، مدیران هستند. اطلاعات مورد نیاز استفاده کنندگان خارجی اطلاعات حسابداری بر مبنای اصول پذیرفته شده ی حسابداری تهیه می شود .
مدیران در برقراری نظام اطلاعاتی بهای تمام شده نسبت به حسابداری مالی محدودیت کمتری دارند. . به طور خلاصه، حسابداری مالی و حسابداری بهای تمام شده در نوع استفاده کنندگان، محدودیت ها، مبانی ارزش گذاری، زمان تهیه گزارشات و دامنه شمول گزارش دهی با یکدیگر اختلاف دارند.
در مواردی که از اطلاعات حاصل از حسابداری بهای تمام شده در حسابداری مالی استفاده می شود، ملزم به استفاده از بهای تمام شده تاریخی است.
در گزارشهای حسابداری بهای تمام شده، علاوه بر اطلاعات ریالی، اطلاعاتی در مورد ساعات کار کارکنان، مقدار تولید واحدهای مختلف یا ساعات فعالیت بخش های مختلف شرکت نیز ارائه می شود. استفاده از اطلاعات بهای تمام شده توسط مدیریت: حسابداری بهای تمام شده، با فراهم آوردن اطلاعات لازم برای تعیین نتایج مالی حاصل از راه کارهای مختلف از طریق تعیین بهای تمام شده ی هر یک از راه کارها و مقایسه اطلاعات حاصله به تصمیم گیریهای مدیریت در انتخاب میان راه کارهای مختلف کمک می کند.
اختلاف بهای تمام ش
متن بالا فقط قسمتی از محتوی متن پاورپوینت میباشد،شما بعد از پرداخت آنلاین ، فایل را فورا دانلود نمایید
لطفا به نکات زیر در هنگام خرید دانلود پاورپوینت: توجه فرمایید.
- در این مطلب، متن اسلاید های اولیه قرار داده شده است.
- به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید
- پس از پرداخت هزینه ،ارسال آنی پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما و لینک دانلود فایل برای شما نمایش داده خواهد شد
- در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون بالا ،دلیل آن کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
- در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون پاورپوینت قرار نخواهند گرفت.
- هدف فروشگاه ایران پاورپوینت کمک به سیستم آموزشی و رفاه دانشجویان و علم آموزان میهن عزیزمان میباشد.
دانلود فایل پرداخت آنلاین
پاورپوینت حسابداری صنعتی 303 اسلاید